- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Kimseye eyvallahim yok diyen erkek
İlk bulusmada eve çağıran erkek
Kadın sevmeyen erkek
Şimdi de storylere bakmayan erkek
Bu konuların hepsi senin.
Sorulması gereken ise bunların hepsi tek kişi mi,yoksa bütün arızalar seni mi buluyor :)
benim 2,5 yıllık crush ımın aynısı.. ilk eklediğimde asla kat'a storylerime bakmazdı (oldukça egolu biri) halbuki online olduğunu ve de eski bir iş arkadaşımınkileri hep izlediğini biliyordum. bir gün laf arasında kendisine iltifat ettim, o günden sonra storylerimin düzenli izleyicisi oldu.. sonra yeniden bıraktı bakmayı, sonra ara ara bakar oldu. şimdilerde de haftasonları paylaştıklarıma bakıp haftaiçi olanlara bakmıyor.
bakma sen buradakilerin ay buna mı takıldınız demesine falan, burada listedeki herhangi bir kişiden bahsetmiyoruz. "özel biri, özel bir etkileşime girilmiş biri" nden bahsediyoruz..
bu konu sanıldığı kadar hafife alınacak bir şey değil.. çünkü olduğu gibi sana ilgili olup olmadığına dair bir mesaj veriyor , bilerek ya da bilmeyerek.
ben ne yaptım? ben de bakmıyorum, bir program indirdim storylerine gizlice bakıyorum.sonra da belki onda da aynı program vardır o da beni gizlice takip ediyordur diye minik umutlara kapılıyorum.. Aşk işte azizim, ne yapacaksın...
Bakıldığını biliyor ise özellikle bakmıyor olabilir.
Pardon kızlar ama her gün paylaşacak ne buluyorsunuz?
Merak etmiyo demek ki. Hoşantının en büyük belirtisi meraktırArkadaşlar merhaba bir beyle konuşuyorduk ama ne olduğumuz belli değildi kendisi İnstagram storylerime hep bakardı ben güvensizlikten dolayı bin ufak tartışma yaşadım kendisi ile sonra bu bey İnstagram storylerime bakmamaya başladı kendisine sorduğumda anlamadım dedi bariz bakmıyor bende konuşmayı kestim ve bende bakmamaya başladım onun storylerine.Bu bey beni instadan da silmedi whaksaapdan da sizce neden stroylere bakmıyor ve bana ne önerirsiniz ?İyi akşamlar
bu tarz konular bana kendimi yaşlı hissettiriyor ya, kontör pahalı olduğundan çağrı atarak haberleştiğimiz günleri hatırladım da... nerden nereyeee
Ben orta 3te hoslandigim cocugu gizli numaradan arayip Ebru Gundes dinletmistim. Cocuk numetalciydi Korn dinliyordu ben de Ebru ablamizi dinlemiyordum yani ben de alternatif rakciydim Mor ve Otesi dinliyordum, neden boyle bisey yaptim bilmiyorum. Bir de bilgisayar dersinde anonim bir mail adresi alip cocuga mektup gibi mailler dosemistim. Her hafta bilgisayar dersinde (hoca mail acmayi gosterip bizi serbest birakmisti millet oyun oynuyordu) maillerimizi aciyorduk ve haftada bir cevap gelecek diye asiri heyecanlaniyordum. Haftada bir yazisarak cocuga acildim. Ah Ismail ah. 10 sene once Faceten baktim evlenmisti tilki.
#31# platonik aşkların ve eşek şakalarının şifresiDersaneye gittigimiz icin cep telefonu almisti sanirim bana annemler ya da ev telefonundan aramis olabilirim ama o zaman #31#yi nerden hatirliyorum, neyse orasi biraz bulanik.
İnsan aşık olduğu veya hoşlandığı birisi olursa özel olarak onu aratır ve bakar, sürekli bakmama durumunda size karşı özel bir ilgisi yok demektir yani sizi herkes olarak görüyordur aşnı şeyi ben de yaşadım en son da takipten çıkmıştım
Gizliden instagram hikayesi izleme programi indirmistir belki ordan bakiyodur bilmiyosunuzdur
Bencede gereksiz ama yapan var (eski sevgilim)Böyle şeylere ne gerek var
Bencede gereksiz ama yapan var (eski sevgilim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?