Storylere bakmayan erkek

Zaten ne olacağınız belli değilmiş şimdiden böyle takip etmek doğru mu üstelik bunu da belli etmişsiniz. Storylere bakmak bakmamak bu kadar önemli mi? Anlamadım , bende paylaşım yaparım ama kim bakmış bakmamış kontrol etmem mesela ki çok paylaşım yapan insanda değilim , gizem iyidir.
 
benim 2,5 yıllık crush ımın aynısı.. ilk eklediğimde asla kat'a storylerime bakmazdı (oldukça egolu biri) halbuki online olduğunu ve de eski bir iş arkadaşımınkileri hep izlediğini biliyordum. bir gün laf arasında kendisine iltifat ettim, o günden sonra storylerimin düzenli izleyicisi oldu.. sonra yeniden bıraktı bakmayı, sonra ara ara bakar oldu. şimdilerde de haftasonları paylaştıklarıma bakıp haftaiçi olanlara bakmıyor.
bakma sen buradakilerin ay buna mı takıldınız demesine falan, burada listedeki herhangi bir kişiden bahsetmiyoruz. "özel biri, özel bir etkileşime girilmiş biri" nden bahsediyoruz..
bu konu sanıldığı kadar hafife alınacak bir şey değil.. çünkü olduğu gibi sana ilgili olup olmadığına dair bir mesaj veriyor , bilerek ya da bilmeyerek.
ben ne yaptım? ben de bakmıyorum, bir program indirdim storylerine gizlice bakıyorum.sonra da belki onda da aynı program vardır o da beni gizlice takip ediyordur diye minik umutlara kapılıyorum.. Aşk işte azizim, ne yapacaksın...
 
öyle ilgisini kestiğini gösteriyor
 
Bakıldığını biliyor ise özellikle bakmıyor olabilir.

Pardon kızlar ama her gün paylaşacak ne buluyorsunuz?

Başkalarini bilmem de hergun paylaşacak 266262 tane stori atan bikac kişi var bende hepsinin ortak ozelligi ev hanimi olmalari ve cocuklu olmalariydi.
Cocugun kahvaltisindan tut gece uyuyana kadar oyun oynamasi bilmem nesi otu moku çeker atarlar sacma sapan.

Sonra kocam cikolata almiş ve kocamla kahve keyfi, kocam mutfakta salata yapiyor gibi antin kuntin şeyler...
Ben sessize aldim biyerden sonra midem bulandi artik hergun hergun cocugu ben buyutuyorum gibi her anini gorduk yetti
 
Merak etmiyo demek ki. Hoşantının en büyük belirtisi meraktır
 
Ben de kimsenin storylerine bakmiyorum. Arada o gun instagramda takilirsam bakiyorum. Storylere bakmak iliski kriteri mi oldu? Bence mesaj atip atmamasi, arayip aramamasi daha onemli. Z kusaginda cidden boyleyse orayi bilemeyecegim ama bence iliski kriteri arayip sormak, bulusmak istemek filandir bizim nesil icin (30lar) bu sekil
 
bu tarz konular bana kendimi yaşlı hissettiriyor ya, kontör pahalı olduğundan çağrı atarak haberleştiğimiz günleri hatırladım da... nerden nereyeee

Ben orta 3te hoslandigim cocugu gizli numaradan arayip Ebru Gundes dinletmistim. Cocuk numetalciydi Korn dinliyordu ben de Ebru ablamizi dinlemiyordum yani ben de alternatif rakciydim Mor ve Otesi dinliyordum, neden boyle bisey yaptim bilmiyorum. Bir de bilgisayar dersinde anonim bir mail adresi alip cocuga mektup gibi mailler dosemistim. Her hafta bilgisayar dersinde (hoca mail acmayi gosterip bizi serbest birakmisti millet oyun oynuyordu) maillerimizi aciyorduk ve haftada bir cevap gelecek diye asiri heyecanlaniyordum. Haftada bir yazisarak cocuga acildim. Ah Ismail ah. 10 sene once Faceten baktim evlenmisti tilki.
 

Dersaneye gittigimiz icin cep telefonu almisti sanirim bana annemler ya da ev telefonundan aramis olabilirim ama o zaman #31#yi nerden hatirliyorum, neyse orasi biraz bulanik.
 
Dersaneye gittigimiz icin cep telefonu almisti sanirim bana annemler ya da ev telefonundan aramis olabilirim ama o zaman #31#yi nerden hatirliyorum, neyse orasi biraz bulanik.
#31# platonik aşkların ve eşek şakalarının şifresi
 
Ona yeni instagram hesapları açın. Küçük ve minnoş sürprizler yaparak arkadaşlık isteği gönderin. Gönderilerini beğenip minik kalp yorumları bırakın. İlişkiniz heyecanını kaybetmiş. Bunları yaparsanız düzelir. İnstagram hesabını ayça_22 şeklinde açabilirsiniz.
 
Storyleriniz ilgisini çekmiyor demek ki, merak etmiyor demek ki. Bu kadar basit, başka bi sebebi olduğunu sanmam.
 
İnsan aşık olduğu veya hoşlandığı birisi olursa özel olarak onu aratır ve bakar, sürekli bakmama durumunda size karşı özel bir ilgisi yok demektir yani sizi herkes olarak görüyordur aşnı şeyi ben de yaşadım en son da takipten çıkmıştım
 
Gizliden instagram hikayesi izleme programi indirmistir belki ordan bakiyodur bilmiyosunuzdur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…