Stresten 9 gündür tek lokma yiyemedim. Ondan nasıl kurtulabilirim?

Adamın tek amacı cinsellik yaşamak sizle onu yaşasa zaten ben karımı çok seviyorum ayrılmam diyecek ne pis adam
 
Bilmediğim için sorum, yüksek inşaat mühendisleri şantiye şefliği mi yapıyor? Hep şantiyede mi bu adam? Bunca yıl sonra tesadüf ona mı denk geldiniz yoksa denk mi getirdiniz? Yoksa bu uydurma mı? Hiç tutarlılığı yok.
 
Konu sahte mi acaba çok hikayeleştirilmiş şekilde yazmılmış
 
Böyleleri nezaketten anlamaz acaba nazik bir üslupla mı reddettiniz? Şöyle ana bacı dümdüz sövülüp gayet kaba bir şekilde reddedilmeli bu adam. Kendisini yerin dibine sokmayacağınızdan emin bence bu rahatlıkla hareket ediyor
 
Hayır şantiye şefi olarak görev yapmıyor. Hitap biçimi olarak kendisi oradaki sorumlu konumunda olduğundan şefim diye hitap edilir genelde. Özel sektörde çalışan inşaat mühendisleri olarak genelde haftanın 6 günü çalışıyoruz. Yalnızca bir gün iznimiz var. Birkaç kişi daha nasıl denk geldi uydurma mı bu diye yazmış. Şöyle açıklayayım, şu an çalışıyor olduğum şirket zamanında staj yaptığım şirketle ortaklıkları olan büyük bir şirket. Türkiye'nin birçok farklı yerinde büyük projeler yapıyoruz. O kişi şantiyelerde görev alıyor. Ben ise daha çok proje kısmında yani ofis kısmında görev alıyorum. Ve birbirimizle yıllarca asla karşılaşmadık. Onun farklı şehirlerde çalıştığını zaten önceki konuşmalarımızdan biliyordum. Ancak benim gittiğim şehirde çalışmaya başladığından haberim yoktu çünkü evlendiğini öğrendikten sonra görüşmeyi tamamen kesmiştim.
 
Müstakbel metres’e cevap yazmışsınız bir de alemsiniz
Evlendiğini söyledikten sonra asla görüşmediğim adamın hangi bağlantıyla metresi olduğumu düşündünüz anlayamadım. Kafanıza göre kelimeleri kullanmadan önce sözlük anlamlarına bir kez daha bakmanızı tavsiye ederim
 
Gecmis olsun tekrar sorun yasadiniz mi eski lokasyonda isbasi yaptiktan sonra
Teşekkür ederim. Sosyal medya hesaplarımı kapadığım ve numaramı değiştirdiğim için benimle iletişime geçemedi. Ama kız kardeşime sosyal medya üzerinden bir kez yazdı ve benimle acilen görüşmesi gerektiğini söyledi. Kız kardeşim bir daha yazarsa savcılığa şikayet edeceğimizi söyleyince bir daha da yazmadı. Umuyorum ki bu son olmuş olur ve tamamen kurtulmuş olurum
 
Yapı olarak hiçbir zaman "cazgır" diye tabir edebileceğim bir yapım olmadı ama kendi adıma çok sert bir şekilde reddettiğimi düşünüyorum. Çünkü gerçekten sınırlarımı ilk kez biri bu kadar zorladı. Belki de haklısınız çok daha büyük bir olay çıkararak gözünü daha da korkutabilirdim. Ama o noktada da biraz kendimi de insanların gözünde tekrar o şahısla ilişkilendirmek istemediğim için yapamadım sanırım.
 
Ne dengesiz adamlar var şu dünyada ya. Evlenmek istememiş gitmiş üstüne başkasıyla evlenmiş yani sırf cinsellik derdine bile bunlar yapılır mı hiç. İşi gücü olan biri bir de söylediğinize göre
 
Ya cok basit iş yerinde yüksek yetkili birine sikayet edeceksiniz olmadi ailesine karisina kendi ailene olmadi polise savciliga.Kaç tane yolu var.Pislik herifin teki
 
Ben bu soruda şeye çok üzüldüm. Kadınların mağdur olduğu halde kendini suçlu hissedip kendi kendini cezalandırması. Adamın teki gelip sarıldı diye yemekten içmekten kesilmek, kendini sorgulamak, içten içe kendini cezalandırmak çok üzücü. Kaldı ki taciz durumunda çoğumuz tepki veremeyiz. Genelde herkes donup kalır zaten bu tarz kısa süreli ve ani gelişen taciz durumlarında. Tepki vermedim diye de kendinizi suçlamayın.
 
Sizi taciz etmiş
 
Müstakbel metres’e cevap yazmışsınız bir de alemsiniz
Ne kadar iğrenç bir yorum. Kadın olarak başımıza bir şey gelse bizi suçlayacak ilk kişiler nedense hemcinslerimiz oluyor. Kadın gayet aklı başında düzgün bir şekilde kendini ifade etmiş. Görüşmemiş karşısındaki saplantılı kişi yüzünden metres mi oluyor.
 
Ya bırak hala hisleri var yoksa çoktan taciz ediliyorum diye ortalığı yıkar masal anlatmayın
 
Bana cok sacma geldi ya bi kere sevişseniz hevesi gececek bi mevzuyu takinti yapmissiniz her ikinizde en azindan adam icin oyle. O kadar aşik olsaydi nikahi basar gecerdi kaç yasinda adam ne ailesi engel olacakmiş filan.
Benim enişte kuzenimi istemeye yalniz basina geldi nikahi dugunu tek basina ayarlayip evini de tek kurdu ailesini de misafir gibi cagirdi gelmek isterseniz gelin diye gelmek zorunda kaldilar gelmeselerdi de o dugun olacakti. Evliler cocuklari bile var baska bir ulkede yasiyorlar.

Sacma sapam şeyleri aşk diye yazmayin şuraya. Şikayet edin sapiklik yapiyor bildigin
 
Bu kişi zaten nefret kusmayı seven biri özellikle hemcinslerine. Her yaptığı yorum nefret dolu gelmiş burayı da karıştırmış gitmiş
 
adam belki başka insanlara da bu şekilde yaklaşıyorsunuz, neden kendinizi suçlu hissediyorsunuz?
belli ki sözüne pek güvenilecek bir insan değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…