Stresten delireceğim

Çok teşekkür ederim. Sizin için sevindim tebrik ederim. Umarım ben de yapabilirim. Destek alma konusunda ayda bir kere psikiyatristle görüşebiliyorum sadece. Terapinin maddi boyutu şu an ailemi zorlar. Yoksa çok istiyorum terapiye gitmek. Hç değilse haftada bir konuşacağım akıl danışacağım biri olurdu ama mümkün değil şu an. Ben de aynı şekilde fiziksel anlamda etkileniyorum. İki haftadır kulağımda problem yaşıyorum, doktora gittim tamamen strese ve uykusuzluğa bağlı olduğunu söyledi. Üstüne sürekli yorgunum, habire migrenim tutuyor. Umarım toparlarım.

Son düzenleme:
Ara vermemeliyim diye kendimi çok şartlamıştım ama en sonunda kayış koptu. Günlerdir durmadan ağlıyordum. Dün en son o kadar kötü oldum ki bırakmak zorunda kaldım atak falan da geçirdim bir de. Bugün dinlendim. Yarın başlamaya çalışacağım yavaşça. Önerilerinizde çok haklısınız. Mesela ben hiç gerçekçi plan yapamam, çok fazla hedef koyarım ve onlar aska bitmez doğal olarak üzülürüm, dersin başına bile oturmak istemem. Doğru diyorsunuz. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Sınav önemli ama senin sağlığın daha önemli, ölüme bir tek çare yok seneye daha iyi hazırlanırsın geçemezsen çok dert etme. Hayat çok kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…