Evet cok tuhaf insanlar cozemedim.mesrla baska yere tasindilar maddi durumlardan dolayi usta tutamadilar icini kendileri yaptilar erkek arkadasimda yardim etti. Sik sik gidip pogaca yemek tarzi seyler goturup bes dakikayi gecmez sekilde birakip gittim hosgeldin yok selam vermek yok inanin gorseniz sok olursunuz hal hareketler mimikler. Ben anlamaya calistim uzun zaman neden bu sekilde diye. Ornegin telefinda konusuyoruz en basiti birak su telefonu, yada bile bile orada saldirmalar satalasmalar ve bu surekli oluyor istisnasiz of bi dusmedi telefon elinde sonra konusursun birak lak laki gibi arkafan bazen direk bana ithafen laf sokmalar. Bunun disinda benim anlatmak istemedigim cok sey var ankarada ben bi operasyon gecirdim 1 sene once, kurtaj oldum malesef boyle agir ve boyle tarifi inkansiz yasamayanin bilemeyecegi bir aci yasadim. Aklini yikadilar o gun gelmedi, tek basimaydim o gun ve ben bunlarda onlarinda payinin oldugunu gelmemesinde daha dogru ortak bir arkadasimizin tesadufi orada olmasiyla aylar sonra ogrendim. Kim kaldirir bunlari bilemiyorum. Ama inanin oyle ofke doluyumki. Erkek arkadasim o gunlerdeki gibi degil zamanla olgunlastigini gorebiliyorum aslinda hos bunlari hala ilk gunki gibi hatirlarim. Ama psikolojim bozuldu artik onlar surekli hayatimizda ve oyle huzursuz ve mutsuzumki bu yuzden. Daha sonra en kotu anlarimda yanimda olarak telafi etmeye calisti yuzde elli kirdiysa yuzde ellide ustumde emegi vardir. Boyle arafta kaldim ve hala onlar yuzunden tavir yiyorum sozlerinde durmadigini ve gitmeye yer yaptigini goruyorum. Belki herkes kendini hakli gorur kendini melek gibi anlatir ama gercekten ben kotu bisey yapmadim surekli bunlari anlatmak acilarimi dillendirdim belki cok ama ona hic yanlis yapmadim. Bunlara ragmen sevmeye alismaya karismamaya ve kabullenmeye de calistim ama olmadi. Kusura bakmayin cok uzun oldu ozur dilerim