Şu an en çok nelerin eksikliğini hissediyorsunuz?

Tamamen boşluktayım süzülüp gidiyorum nereye gittigimi bilmeyerek cok acı cekıyorum karsımdakılerın acı cekmesını istiyorum vicdanınnn merhametinn allah korkusununn aşkınnn sevgininn eksikligini hissediyorummm

" Eskiden" diye başlayan ve yüzümüzde mutluluk oluşturan "Ne günlerdi" diye devam eden

"Keşke dönebilsek " yada" Geri getirebilsek " le bitirdiğimiz cümleleri çok sık kullanır

olduk.

Ne hale geldik biz?

Nasıl günler geçiriyoruz?

Mahalle, komşu, dost, arkadaş, akraba kimse kimseyi tanımaz halde. Göz göze gelmeye çekinir,

bir gülümsemeyi, bir günaydını, bir merhabayı esirger olduk.

Asabiyet, hırs,duyarsızlık, bencillik hat safhada. Para yüzünden annenin, babanın, kardeşlerin birbirini

görmediği, menfaat yüzünden komşulukların, arkadaşlıkların, dostlukların bozulduğu bir dünyada

yaşar olduk.

Saygının, sevginin, hoşgörünün, vicdanın ruhları şad olsun.

Bu kadar zormu İNSAN olmak.

Biz böyle değildik, neden eskiye özlem duyalım.

Sandığa koyup kilitlediğimiz bu değerleri artık çıkarmanın zamanı gelmedimi ?

Lütfen , haydi hep birlikte, yeniden başlayalım.

İNSAN olalım. Lereenim...

İş yerimde eski ekip arkadaşlarımız özlüyorum bu aralar.. ne guzel zaman gecirirdik beraber .anlasamadigimiz nokta olsa bile saygı eksik olmazdı . Şimdi eskilerden bı ben kaldım ve 5 aydır bi insan musveddesine katlanmak beni baya zorluyor

nebiliim neyim tam ki hangisinin eksikliğini hissetsem bilemedim.
ama karakterli insan az kalmış buldu mu cam fanusa koyasım geliyor. havadan sudan etkilenmesin diye.

Derstlesecek dostlarimin eksikligini cekiyorum bulundugum sehire yeni geldim sayilir herkesin gercek yuzu sonradan ortaya cikiyor kimseye guvenemiyorum cok sukur esim iyj sadece onunla dertlesebiliyorum ama o da sıklıyor bazen anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…