Şu an Neye Üzgünsünüz, Ne Kafanızı Bozuyor

Bir haftadır sınavlarla boğuşuyorum ve iyi geçmedi bu sebeplede psikoloijimin daha da bozulmasına ramak kaldı.Ondan öncesi dönem tekrarı yapıyorum ailem bilmiyor geçmem lazım bir üst sınıftan 2 dönem ders alabilmem için..

Ama zor olacak..Neden böyle oldu bilmiyorum çok üzgünüm..
İkinci kere sarsılmayı göze alamammafoldumben

eşimle ailesi yüzünden tartıştık ve bu ilk değil biliyorumki sonda olmayacak onlar yüzünden aramız bozuluyor ve bu durum çok canımı sıkıyor

Şu sıralar işimden memnun değilimm. Çok çalışıyorum ama hak ettiğimi alamıyorum. Stres harbindeyim dudadığımda uçuk çıktı. Evlilik arifesindeyim çıkamıyorumda işten....

Finallerim başlıyor ve hiç çalışmak istemiyorum. Elimde notlar boş boş bakıyorum.:gitme:

Ayrıca bıktım artık senin babandan da işlerinden de:umursamaz: (anladı o)

içimden bi türlü atamamamaa sıkıntıları bitti geçti geçmişte kaldı
nedne hla içimdesiniz akannehir

Nişanlımla beni kıskandığı için tartıştık ve bu 3.gün konuşmuyoruz hiç kimseye söylemedm.Biliyorum herşy bana olan aşkından,tutkusundan..ama bu kadr da yapma be Aşkmm az kaldı kavuşmamıza çok az.. benneyaptımki

bikaç gün önce yaşanan bir olayın sıkıntısını yaşıyorum...hala içim daralıyor.

Çok üzüyosun beni ve cok kırıyorsun...
Param parca kalbimle bırakıyorsun beni...
Çekil yolumdan gideyim o halde mafoldumben

benım ıcındekı kocamn devı gormeyen kendıne guvenmeyen bı sevgılım var
ve her iş gorusmesınde kendını anlatmamasına sınır oluyorum
bacak kadar cocuklar bankalara yerlesırken benım askım nıye yaaa nıyeee kendını ıfade edemıyooo
bu gıdısle 2020de evlenırız saol askım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…