Şu an Neye Üzgünsünüz, Ne Kafanızı Bozuyor

aslında cok sorunlu bi insanım yani sorunlarm bitmiyor biri biterken dieri baslıor.sadece gözümü kapatp actıgımda evlenip 1 cocugum bile olmss mutlu bi yuva huzur istiorum

cuma günü bebegimi kaybettim düşük yaptım mafoldumben ve ben kendimi çok kötü hissediyorum yiyemiyorum içemiyorum uyuyamıyorum ve evdekilere ii gibi gözükmeye çalışıyorum psikolejim alt üst oldu bagıra bagıra aglamak istiyorum boguluyomuş gibi hissediyorum kendimi isyan etmek istemiyorum ama kötüyüm işte mafoldumben

İçimi bir şey kemiriyor ama adlandıramıyorum tam olarak...
saçma bir gelecek okrusu mu desem, yetersizlik hissi mi desem, hayal kırıklığımı, alışma mı desem nee bilemedim....CADIARZU

ayennn valla aynı şeyleri düşünüyoruz..mirmirmirmir

Nişanlılık devresi kadar zor bi devre yok yaşamadım ben.bende nişanlıyım kısmet se Haziran da evlenicez ama Hazirana kadar kendimi yiyip bitiriyorum ya.Çok kararsız kaldığım zamanlar,ne yapacağımı şaşırdığım durumlar oluyo,gelecek korkusu sardı her yanımı size de oluyo mu?

komşumla komşuluk ilişkimiz bitti.artık mesafeli olacağız.sebeb benim onun bana davrandığı gibi davranamamam ve istediği gibi olamamam.çok üzgünüm

kardeşimm dediğim insanın beni unutmasına çok üzüldümm bugünn.çokta kırıldımm

issizim
parasizim
en yakin arkadasimdan kazik yedim
gitgide kilo aliyorum
yalnizim
daha ne olsun

Depresif bir karaktere sahip olmak.
ıçi kıpır kıpır olan insanlara imreniyorum.
Şöyle neşeli fıkır fıkrı olabilmeyi çok isterdim.
Ota B... can sıkmaktan ben bile yoruldum. Ama önüne geçemiyorum.
Uyuyorum uyanıyorum gece bile kaldığım yerden devam ediyorum o gün neye can sıktıysam.
Ben böyle giderse ya çok büyük bir hastalıga yakalanırım yada ölür gidrim bu yaşta.

27 yaşındayım
işsizim
parasızım
aöf bitmedi üstüne üstlük kaldım hala 2 deyım
evdeyim sürekli
aşk yok bunu önemsemiyorum dıger sıklar suan on planda

aldatıldım.
cuma günü suratına tükürcem ana kadar sabrediyorum,çaktırmamaya çalışıyorum.
bi buçuk senedir güvendiğim adama boşuna güvenmişim ona üzülüyorum.
aslında üzülmüyorum,sinirleniyorum.
ben bunları neden buraya yazıyorum?
sanırım tek ve en yakın arkadasım bana sevgilisinden arta kalan bi beş dakka ayıramadığı için.
belki de çok yalnızım.
nefret ediyorum o hayal hırsızından.
galiba şu an bunlara üzgünüm...

her şeye ben kafa yormaktan bıktım neden karsımdaki insanda kafa yormuyor bıktım artık mutluluk gelsin kapımı calsın bi köşelere atılmaktan üzgünlüğüm ve artık mücadele edemiyeceğim

ailem hiç bu hafta olduğu kadar zor günler geçirmemişti...Geçsin artık!

Cok sevdigim bir insanin, yasama sansi dusuk bir kanser turune yakalanmasi. Demek caresizlik boyle birseymis... Kucucuk bir umut varsa, ne olur olmesin diye Allah'a yalvarmak...
Lanet ediyorum kansere.

Son düzenleme:
Babamla dün gece yaptığımız tartışmaya çok üzgünüm.
Sonunu düşünmeden babamın çok ağır laflar kullanmasını kaldıramıyorum. Çok ağrıma gidiyor. Bugüne kadar var bi kaç defa ettiği çok ağır sözler. ama dün akşam ki ağır geldi hani.
O lafı hak edecek bir şey yapmadım ben.
Biliyorum güvenmiyorlar bana o zamandan beri.
Anneme ve babama hoşçakal demeden ayrıldım bugün evden ilk defa.
Bir şey olsa pişman olacağım biliyorum ama ben de insanım.
Maddi olarak onlara bağlıyım diye insan üzerinde bu kadar tahakküm kurulmaya kalkılmaz.
Bunu başkası yapsa siler atarım. Paran da yerin dibine girsin der başımın çaresine bakarım.

2 gün önce bi arkadaşımın ölüm haberini aldım ve 2 gündür uyuyamıyorum.. sürekli aklıma sabahlara kadar oturup olur olmaz herşeye geyik yaptığımız zamanlar geliyo ölümüne inanmak öyle zor ki.. inşallah mekanı cennet olur..

nişanlımın bugünki davranışı,keşke bende uyuyabilsem suan onun gibi....:sinifsinif:

Bir haftadır fena halde diş ağrısı yaşıyorum....
O kadar çok diş tedavisi deneyiminden sonra doktorada gidemiyorum korkumdan .
Of......

Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum ve meslek lisesi mezunuyum. Şu katsayı olayı kafamı çok bozuyor.

Sabah sabah ıse gıderken esımle tartıstık. O da gorursun aksama sen suratı dedı. Bır hafta surat yapar artık bana off kafam buna bozuk bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…