Şu an tekrar yüzleştiğim iğrenç gerçek.....

Dini yorumlar yasaktır, lütfen din içerikli yorumlar yazmayınız.

Çok korkunç şeyler, insan kardeşine de guvenemeyecek mi?ben de sapık öğretmenimle ilgili konu acmistim bilenler vardır.inan bana hergün neredeyse kâbusumdu.ne zaman burada paylaştım arkadaşlar destek oldular sonrasında bir defa rüyamda gordum.iyiki varsınız k.k.dostlari sayenizde kurtuldum.ne arüyama nede aklıma gelmiyor.insaallah sizde paylaştığınız için kurtulursunuz..

Canım benım ben amca sen dayı ne kadersızmısız erkek yıgenıne tecavüz işte bunu ilk defa duydum ve hiç şaşırmadım okadar güvensizim ki herseye duydugum seyler sasirtmıyor..şuan abın ne durumda ve o pislik napıyor?

Başıma gelen tek istismar değil ama ençok travma yaşatandi öğretmenim.inanın o kadar çok çektim ki erkeklerden.9 yaşlarındaydım birdirbir oynarken sinifca,cinsel organını sürerdi bi arkadaşım.daha bir sürü şey.nedir bizim çektiğimiz erkeklerden

Inanilmaz etkilendim yazdiklarinizdan.Ozellikle abinizin sizden aldigi guc ile yapmis oldugu itiraf tam bir donum noktasi olmus.Eger abiniz bu itirafi yapmis olmasaydi surekli o surati gormeye maruz kalacaktiniz.Keske o anda abinizi yalniz birakmayip siz de annenize soyleseydiniz.Bence anneniz anlamis olmali ki cok kotu hastalanmis ve irtibati kesmis.
Sleepers filminden uyarlanmis Suskunlar dizisini izlediniz mi?Hikayenizi okuyunca ilk aklima gelen bu oldu.Taciz ve tecavuz kurbanlari birbirlerinin gozlerinden anlarlarmis.Siz bununla mucadele etmeyi cozmussunuz.Acinizi cok deprestirirse izleemeyin ancak sunu bilin yalniz degilsiniz ve siz benzer konularda kisilere yardim ettikce guc aliyorsunuz.Aynen devam edin.

Allah o dayıyı kahretsin inşallah.
Evladının sözüne iyimat etmeyen, onu tehlikelerden korumayan, brrbat psikolojisini çocuğunu döverek çıkaran anne müsveddelerini de.
Hanımlar sahip çıkın evlatlarınıza. Dünyanın çivileri yerinden oynamış.

Valla senin bu halde olman normal ben boyle bir sey yasamadigim halde okudugumda nefes alamadim valla hele insan anne olunca boyle seyleri duydukca psikolojisi bozuluyor ailecek yasadiginiz korkunc sen abin ama annenin yasadigi da cok agir insanin oz kardesinin cocuklarina bunu yapmis oldugunu bilmek korkunc valla diyecek soz yok lutfen bir psikologa gidin cunku sizde cocuk yetistireceksiniz o cocuklarin saglikli bir psikolojiyle buyumesi icin once sizin bu yuku biraz da olsa ustunuzden atmaniz gerekiyor

Ben söyleyeyim neden söylenmiyor kimseye. .annen baban kim bilir sen ne yaptına getirebilir ve duyan herkes de neredeyse aaa buna artık bizde neler yapabiliriz rahatlığı oluşuyor diye. .yalan mi Kadin lar bile kocalar elden gitmesin diye sende ne yaptın kim bilir bakışları atmiyor mu? ? ergen bu kesin yalan gözüyle bakılıyor biri bişey söylediğin de..

Bunu yapanları şikayet edin lütfen başkasına daha beterini yaptığında sizin vicdanınız sizlamiyacak mi bu pisligin yaptığı tacizler birgün tecavüz ve ölüm olursa o masum kişinin hakkına da girersiniz

Ve yine soyluyorum ,tekrar tekrar soylemeye devam edecegim.
*Cocuklarinizi kimseye emanet etmeyin
*Amca ,dayi dahi olsa odada tek birakmayin
*Kimseye sonsuz guvenmeyin
*Evlatlarinizi susturmayin !Bastirmayin !Korkutmayin !
*Kendilerinin ozel oldugunun ve asla ama asla kimsenin dokunmasina izin vermemesi bilincini olusturun
*Zorla opmeyin ,opulmesine izin vermeyin
*Buyuk-kucuk tum sikayetlerini dinleyin ,deger verin
*İyi gozlemleyin , arkasinda olun , guven verin ....

Cok uzuldum durumunuza Rahman yar ve yardimciniz olsun ...

Çocuklar taciz edildiğinden bahsediyorsa doğru çıkıyor böyle şeyleri uydurmuyorlar...Anlatamayıp rüyasında görmüş gibi ya da oyun oynar gibi bile anlatabiliyormuş çocuklar. O yüzden öyle bir şeyden bahsediyorsa dolaylı yoldan anlatıyorsa bile mutlaka arkası aranmalı takip edilmeli.

Nasıl bir sapıklıktır bu erkek yiğenini taciz etmiş! Gerçi dili bizle konuşmaya yetmeyen kedi,köpekleri bile tecavüz ediyor bu soysuzlar. Hepsi cezasını bulacak inşallah! Pis sapıklar, ona öyle küçüktü o zamanlar diye destek veren anneninde anneliğine kadınlığına tüküreyim ben.

Allah belasını versin öz dayı olacak bide . Benimde dayimla aramda dokuz yaş var ben yedi Sekiz yaslarindayken dayımi çok severdim gece beraber uyumak için kardesimle yarisirdik bigün benle bigün kardesimle yatırdı gece ben konusurdum o bazen sıkılıp arkasını döner uyurdu çok şükür Allahima anneler babalar çocuklarını doğru yetistrmeli ahlak edep ne ogretmeli anneme babama minnattarim bu kavramari iyi ogretttikleri icin ..Allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese ..

off kanim dondu resmen...

Dinimizin emirlerini bazen ciddiye almiyoruz, olurmu öyle seyler, biz sapikmiyiz da yakin akrabalarla bile mesafe koyalim diyoruz, ama herseyin bir sebebi varmis. Allahü teala bizim bilmediklerimizi biliyor!

Bir Haberde okumustum, babasi kizini bodruma kilitleyip senelerce tecavüz etmis, kac tanede cocuklari olmus, allahim sen koruuuuu bizlerii...

Halamın oğlu da ben küçükken beni ellerdi sürekli sürtünmeye çalışırdı ben bunu tabi anneme çok sonrasöyledim şu an 20 yaşındayım söyleyeli 5 sene anca olmuştur anneme tabikide anlatmadım sadece sapıktı falan dedim bu şerefsizler bütün heryerde ailelerde var

29 aylik oglum var ve ben bu konulari okuunca korkar oldum nasil koruyacagim her an heryerde yaninda olamam ki korkuyorum Allah im esirgesin korusun tum evlatlarimizi korktuklarimizdan geri koysun yasatmasin

Benimde basima geldi o pislik hala ailemle gorusuyor cocuklari var ve kizkardesini de taciz ediyordu esime dayanamayip ve kabus gordugum bir gece anlattim ama esim hicbirsey soylemedi hic ve ben esime anlattigima pisman oldum
ailem annem ve babam kimse bilmiyor

Face....da yada baska bir yerde kampanya veya bir blog acikabilir egitim verilebilir birsey yapilabilir reklam yapilabilir kamu spot u baminda

Çocukları akraba dahi olsa hiç bir yerde bırakmamak gerekiyor malesef.
Hani tacizi yapan da eğer yaşı küçükse o da belki ergenlikten yapıyor ama başlarında büyük birileri olsa devamlı fırsat bulamazlar.Allah fırsat vermesin boylelerine.lutfen tekrar söylüyorum çok acı ama es dost hepsi ile mesafeli olsun çocuklarınız dikkat etmek lazım. ömür boyu işte izi kalıyor. Üstelik öyle iğrenç ki kızlar yaşadıklarını da söyleyemiyor sanki kendisi suçluymuş gibi söylese de ya aile inanmıyor inansa da tüm yaşamı boyunca toplum üstüne o izi yapıştırıyor.bazi seylerin artık degismesi lazım. siz de bence bir psikoloğa gidip anlatın. rahatlarsiniz belki geç değil diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…