Şu an tekrar yüzleştiğim iğrenç gerçek.....

Ben bu konu ile ilgisini sordum .

Okurken gözlerim doldu. Çok kötü bişey yaşamışsınız. Böyle şeylerin aileden gelmesi dahada kötüymüş ne kadar çok tacize uğrayan varmış. Herşeyin başı eğitim. Pislik herif bide ablaları küçükmüş daha demeside ne kadar saçma küçük diye herşeyi yapsın o zaman. Eğitim eğitim eğitim...

Bu forumda öğretmenler de var .Lütfen siz de öğrencilerinize öğretin özel mahren bölgelerinize kimsenin dokunmasına izin vermeyin deyin.eğer birisi dokunursa hemen annenize söyleyin deyin annenize söyleyemezseniz bana söyleyin deyin..olur mu lütfen... Annem de öğretmen hep bu bilgilendirmeyi yapıypr o yüzden size de hatırlatma yapmak istedim nacizane. .

Konuyla alakası Herkesin islama uygun bir yaşantısı olsaydı bu tür şeyler yaşanmaz bu konuda açılmazdı.
Görünürde hüseyin Üzmez de islama uygun yaşıyordu. . Ama 13 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddasi( ki kanıtlar sağlam olarak! ) ortaya çıktı. . Peki islami uygun yaşamak nedir? Islama uygun yasamakla anlamak çok farklıdır hanımefendi. .

Ben de tacize uğradım küçükken yengemin oğlu yaptı ,aynı şeyi küçük kardeşlerime de yapmış pislik .Ben kendime acımadım ama kardeşlerime acıdım .İnsanlara güvenemiyorum ,çok içine kapanığım bilmiyorum bu yüzden mi .Aklıma gelmiyor artık.Ama kardeşlerim ne hissediyo bilmiyorum.Anneler lütfen güvenmeyin ,yapmaz demeyin,öyle bir yapıyorlar ki acımadan .Güvenmeyin.

Islama uygun yasayan bir insan kimseye tecavüz etmez dikkatinizi çekerim. Demek ki islama uygun yaşamıyormuş bunu idrak edememeniz çok garip doğrusu.

Dünde gördüm okudum ellim titredi yazamadım bugünde aynı sorun ve bir sürü haber buna benzer hatta gizli kalan korkutulan çoçuklar bunlar gizli kaldıkca bu pislikler aramızda gezmeye yanımızdan geçmeye devam etecek ne yapılmalı bilmiyorum ama tek bildiğimiz bunlar giderek vüris gibi dünyayı sarıyor
Canım tek diyebilecegim bir psikiyatri uzmanında yardım al,geçti unutum bişey olmaz deme git görün ve anlat kadeşinizde götürün çünkü bu gibi çoçuk tranvaların ilerde farklı bir boyut değiştirip karşınıza çıkar.....

Islama uygun yasayan bir insan kimseye tecavüz etmez dikkatinizi çekerim. Demek ki islama uygun yaşamıyormuş bunu idrak edememeniz çok garip doğrusu.
Bu gün ona bakarsanız herkes islama uygun yaşayıp din üzerinden yapmadığını bırakmıyor. Aslında aynı şeyleri söylüyoruz ama farklı bakış açısıyla. . Hiçbir büyük kitap sapkinligi onaylamiyor zaten. Nefs dediğimiz olay maneviyat ile terbiye olur ama o maneviyat kimine Allah CC kimine göre tanrı. . Konuyu uzatirsak kib lendigimizle kalırız. .

Bende islami gercek manada yasayanlardan soz ediyorum. Islam uzerinden prim yapanlar ya da islami pis islerine alet edenler beni alakadar etmek. Konuya ikidebir sahtekarlari dahil edip durmayin ben islami gercekten yasasaydik diyorum.

Bi kadın için küçükken yaşadığı bu tür şeyler en büyük travmadır heralde...
Sen çok güçlüsün ama, ben bunu hissettim.
Geçmiş geçmişte kalsın boşver, hesaplaşmanı ahirete bırak.
Onun cezasını bu dünyada hiç bir şey karşılamaz, öte tarafta onu bekleyenleri düşünsün şerefsiz.

yazdiklariniz benide gecmiste biryerlerde sakladigim kimselere paylasmadigim sirlara dogru goturdu. bende tacize ugradim dayim amcam degildi yapan babamin amcasinin ogluydu. 5 yasindaydim .omrum boyunca unutamayacagim yaralar acti bende. cocukken yasadigim tramvalardan dolayi sinirda kisilik bozuklugu teshisi koyuldu. "borderline personality disorder" bugun 30 yasindayim ve hayatta hicbirtane samimi dostum akrabam arkadasim yok. insanlara karsi inanilmaz bir guvensizlik var.ayni sekilde esimlede problemlerim var.ve bunlarin hepsi gecmisten getirdigim sykintilardan kaynakli.

Yazdıklarınızı ağlayarak okudum gerçekten çok üzgünüm. Allah belasını versin acılar içinde gebersin aşağılık herif. Çok şey söylenir böylesine ama hakaret etmeye bile değmezler. İnşallah bunları hiç hatırlamayacak kadar güzel şeyler yaşarsınız siz abiniz ve kuzeniniz...

Kendi derdime dert demekten utandım yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm çok ağladım.
Allahım dünya bu kadar kötü bir yer olmamalı böyle insanlar bu dünyada yer almamalı.
Evet ensest çok yaygın ülkemizde ama her olayı dinlemek ayrı bir yara açıyor insanda.
Çok acı çok.
Bundan sonraki günleriniz çook ama çok aydınlık güneşli olsun dilerim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…