- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi degisimgerek
-
Seriat Rabbimin bize yani islam alemine verdigi insanin hem bu dunyasini yasanir hale getiren hem de ahirette sonsuz huzura ve mutluluga eristiren bir rahmettir. Ancak Seriati inkar eden pisman olup tovbe etmedigi taktirde bu guzelliklerden ne anlar ne de faydalanabilir.
Konuyla alakası Herkesin islama uygun bir yaşantısı olsaydı bu tür şeyler yaşanmaz bu konuda açılmazdı.Ben bu konu ile ilgisini sordum .
Görünürde hüseyin Üzmez de islama uygun yaşıyordu. . Ama 13 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddasi( ki kanıtlar sağlam olarak! ) ortaya çıktı. . Peki islami uygun yaşamak nedir? Islama uygun yasamakla anlamak çok farklıdır hanımefendi. .Konuyla alakası Herkesin islama uygun bir yaşantısı olsaydı bu tür şeyler yaşanmaz bu konuda açılmazdı.
Islama uygun yasayan bir insan kimseye tecavüz etmez dikkatinizi çekerim. Demek ki islama uygun yaşamıyormuş bunu idrak edememeniz çok garip doğrusu.Görünürde hüseyin Üzmez de islama uygun yaşıyordu. . Ama 13 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddasi( ki kanıtlar sağlam olarak! ) ortaya çıktı. . Peki islami uygun yaşamak nedir? Islama uygun yasamakla anlamak çok farklıdır hanımefendi. .
Bu gün ona bakarsanız herkes islama uygun yaşayıp din üzerinden yapmadığını bırakmıyor. Aslında aynı şeyleri söylüyoruz ama farklı bakış açısıyla. . Hiçbir büyük kitap sapkinligi onaylamiyor zaten. Nefs dediğimiz olay maneviyat ile terbiye olur ama o maneviyat kimine Allah CC kimine göre tanrı. . Konuyu uzatirsak kib lendigimizle kalırız. .Islama uygun yasayan bir insan kimseye tecavüz etmez dikkatinizi çekerim. Demek ki islama uygun yaşamıyormuş bunu idrak edememeniz çok garip doğrusu.
Bende islami gercek manada yasayanlardan soz ediyorum. Islam uzerinden prim yapanlar ya da islami pis islerine alet edenler beni alakadar etmek. Konuya ikidebir sahtekarlari dahil edip durmayin ben islami gercekten yasasaydik diyorum.Bu gün ona bakarsanız herkes islama uygun yaşayıp din üzerinden yapmadığını bırakmıyor. Aslında aynı şeyleri söylüyoruz ama farklı bakış açısıyla. . Hiçbir büyük kitap sapkinligi onaylamiyor zaten. Nefs dediğimiz olay maneviyat ile terbiye olur ama o maneviyat kimine Allah CC kimine göre tanrı. . Konuyu uzatirsak kib lendigimizle kalırız. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?