Şu an tekrar yüzleştiğim iğrenç gerçek.....

az once oz amcam konusunu okudum aynı seyı bende yasadım dayım tarafından sozunden sonra okuyamadım
kalbım sızlıyor buna maruz kalanları gorunce
cok uzuluyorum sankı benım dogacak cocugumun basına gelmıs gıbı
allah bunları yasatan hayvanları beter etsın
bı laf atıldıgında bıle sinirimiz bozuluyor kımbılır ne zordur...
unutmanız atlatmanız ve o pıslıgın bı an evvel cezasını bulması dılegımle...

Çok üzüldüm canım durumuna.ama yazdıklarında şunu da anladım.bazen büyüklere söylense bile inanmıyorlar. Hayal gücü diyoruz abartiyordur diyoruz.en ufak şeylerde bile küçücük çocukları tersliyor ve dinlemiyoruz.onlar da kabul görebilmek, annenin ovgusunu kazanmak icin susmayı tercih ediyorlar.cogumuzun çocukluğunda annesi terslemedi mi lafını böldü diye.sokaktaki amca teyze kizdigi zaman onlar haklı biz suçlu olmadık mi?

Bence kız erkek farketmez çocuklarımızı dinlemeli onlara sorular sormaliyiz.ne olursa olsun onlara inandığımızi sözlerini onemsedigimizi bilmeliler.ancak böyle güvenir ve başlarına gelen kötü şeyleri anlatabilirler.tabi öncesinde neyin zarar verdiğini de anlatmalıyız onlara.belki sen annenden cekinmeseydin bagiriverirdin o gece,yada sabahına söylerdin layigini bulur du pislik!

Okadar şey okuyoruz ki 3 yaşındaki küçücük kızıma aklıma geldiği zaman hep söyleyip duruyorum mahrem yerlerini.anlayacagi dilden ve korkutmadan tabi.iste ne bilim bu camasirlarimiz ozeldir izinsiz ellenmez.sadece anneler görür dimi kızım diyerek.mahrem yerlerine göğsüne falan dokunmamaya gayret ediyorum.annesiyim ama operken izin istiyorum.opturmek ve öpmek istemiyorsan bunu bana söyle diyorum.baskasina da soyleyebilirsin diyorum.boyle onun farkına varamayacagi ama kendi aklımaca da ona bu davranışı kazandiracagim şeyler. Tabiki anneyim çoğu zaman yukarda saydiklarimi unutup gönlümce seviyorum kuzumu.ama çok korkuyorum her anne gibi.gozleri gülen hayat dolu ciceklerimizi korusun ALLAHIM.karsilarina iyileri çıkarsın hep.insan akrabasından, çocuğundan ,kocasından korumayı düşünür mu hiç küçücük yavrusunu? Akla gelir mi bu kadar kötülük? Ama ne yazıkki duyuyoruz işte okuyoruz abi baba dayı amca dede bilmem ne...?

Unut sen de canim arkadaşım. Zor acı ama unut gitsin.hayatina bak çocuklarını sev.onlarla yeniden mutlu ol.o yılları hatırlatacak bütün mekan ve kişilerden soyutla kendini.

Ben bu konularda neden söylenmediğini anlamıyorum
Hadi küçükken anladım, abiniz söylediğinde neden söylemediniz ?
Anneniz defalarca ısrarla sorduğunuzda neden söylemediniz ?
Yanlış anlamayın sadece neden çekindiğinizi , söyleyince neden korktuğunh metak ettim

O pislikte allahından bulsun şerefsiz

Ta yürekten hissettim yazınızdaki acınızı.. Tarifsiz. Şuan çok üzgünüm.

O pislik , şeref, namus yoksunu mutlaka cezasını çekmeli. Yoksa herkese bunu yapacak. Habersiz kalmamalı kimse.
...

Burada öz " kelimesi geçince yükselenler çok oluyor.. Oysa gözümüzden sakınmalıyız evlatlarımızı.

Ne güzel söylemiş Anneniz .aklıma yazdım. Ben de zamanı gelince kızıma söyleyeceğim aynısını. Tebrik ediyorum annenize.

Surtunme dokunma vs... Hadi acaba mi dedirtirde oral sex... Ve anneniz hala gorusuyor sik olmasada??? Annenize anlattiniz mi buraya yazdiginiz gibi?ama hala gorusuyorsa Allah hem o pusligin hemde annenizin b...versin

Allah korumuş seni millan

Surtunme dokunma vs... Hadi acaba mi dedirtirde oral sex... Ve anneniz hala gorusuyor sik olmasada??? Annenize anlattiniz mi buraya yazdiginiz gibi?ama hala gorusuyorsa Allah hem o pusligin hemde annenizin b...versin

Ben anneme üstü kapalı şekilde anlatmıştım, o da muhtemelen babama ve abime çok daha az anlattı ve ciddiyeti anlayamadılar, belki de benim çocuk olarak yanlış anladığım ve büyüttüğüm bişey olarak düşündüler....Anladığım kadarıyla annem bu olayı çok ciddiye alırsa ve tepki gösterirse vs. benim daha çok etkileneceğime inandı ve yok saymayı tercih etti..Benim iyiliğimi düşündüğüne şüphem yok ama ne yapacağını bilemediğini sanıyorum...Ben de kırgınım ama yapacak bişey yok artık..Normalde annem çok iyi bi annedir, gerçekten fedakar ve iyi niyetlidir ama bu konuda hatalı davrandı...Allah o pisliği nasıl biliyosa öyle yapsın ama annemle ilgili bu şekilde konuşulmasını istemem...

Şeriatın konuya ne çeşit bir faydası olacak merak ettim .
Seriat Rabbimin bize yani islam alemine verdigi insanin hem bu dunyasini yasanir hale getiren hem de ahirette sonsuz huzura ve mutluluga eristiren bir rahmettir. Ancak Seriati inkar eden pisman olup tovbe etmedigi taktirde bu guzelliklerden ne anlar ne de faydalanabilir.

tabi ayrıntılarını bilemem..
annenizin göz yumduğunu düşündürdü mesajınız o nedenle öyle yazdım...

ah canim ya ne zor gunler gecirmissin bir kendi evladim geldi gozumun onune artik onu asla yanliz hicbiryere gondermem soktayim sokkk

Artık kimseye güven yok,öz akrabalarımıza bile. Yaşadığınız şey korkunç Allah o soysuzun bin belasını versin! Maalesef bu tür cinsel saldırılara uğrayan kızlarımız utandıkları için kimseye söyleyemiyorlar,sizin durumunuzu yaşamış kim bilir kaç tane tazecik küçücük kızlar vardır hatta sadece kızlar değil... Allah herkese akıl fikir versin,çocuklarımızı iyi yetiştirelim özellikle erkek evlatlarımızı,Allah hepimizi böyle iğrençliklerden korusun.

Serefsizler, smdi oyle seyler saymak istiyorumki bunu yapabilen akrabalara. Dayisin sen ya, amcasin sen.
Agzimda birikti tum kufurler ama hangisi yakisirki boylelerine? Hic biri yetmez bunu yapa bilen bi asagilik icin. Kanim donuyor hep bunlari okudukca. ALLAH BIN BELALARINI VERsin.

Insallah unutabilirsin zamanla canim benim. Kardesinde etki biraktimi bu olanlar? Su an nasil bi karaktere sahip kardesin?

Küçük kız çocukları tehlike altında
savunmasızlar tabi birde utanıyorlar erkekte bunu bildiği için bunu kullanıyor anneler epey uyanık olması şart , ben akraba evliliklerinede karşıyım onlarda cehennemin dibine gitip evlensin ailenin kızına göz dikeceklerine , halen oran %30 çok yüksek bu ailelerin çok vıcık ,vıcık olmasından kaynaklanıyor zaten ergen kızın varsa , mesafeni koyacaksın ,o kadar

Bence o adam kesinlikle sapık sapkın hemde ileri derecede . Bir cozum bulamiyorum cunku ailenizi dusunuyorsunuz belki haklisiniz ama boylede o adam hicbirsey olmamis gibi etrafinizda ama siz uzuluyorsunuz . Size air fotograf kosesi de tuaf esi nasil farketmiyor evlenmissiniz kucuk yegen olsa sevdiginden fotografi olurda sizin olmasi cok kotu. Insallah bu dunyada da obur dunyada da cezasini ceker pislik herif . Keske paylasabileceginiz biri olsa

Meselede ergen yada çocuk, kız-oğlan farketmiyor Allahım korusun bizi ve evlatları böyle insancıkların pislik nefislerinden.. Ne yazıkki her devirde sapkınlık varmış, işte onları yetiştiren ebeveynlerde sorun.. Kendi çocukları diye tacizci tecavüzcüyü korumak.. Anne babalar çocuklarını yetiştirirken her şeyi dini imanı öğretiyorlarda, 5 vakit namaz öğretiliyorda ama ahlaklı olmayı, insan olmayı öğretemiyorlar.. Okutup doktor mühendis avukat yapıyorlar, insan yapamıyorlar.. Sadece eğitim değil ahlakta vermekte şart.. Bu ebeveyn vazifesi başta. Ama yazıkki ebeveynler bile başı bozuk.. Bütün dini kitaplarda sapkınlığın günahından bahseder, ama kimse bunları öğretmez.. Hayat çok dandik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…