Şu anda ağlayarak yazıyorum.

Kahveli_okur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
320
58
28
Benim sorunum nedir Allah aşkına bir çözüm bulun...

Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.

Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.

Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.

Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.

Çok karamsarim çok üzgünüm.

Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk

Öncelikle mutlu seneler (bağırma sakin)
Sorunun köküne inmelisin,Bu normal bir piskoloji değil adam çiçek aldı diye bağırmak ultra saçmalık tedavi alman lazım tatlım..
Neden böyleyim ben yani sinir oluyorum her şeye sinir oluyorum ya bıktım ama çok biriktim inanki yani beni hiç anlamıyor dinlemiyor sorun çözme kapasitesi yok bende ufacık bir şeyde nefret saciyorum

Mutlu yıllar
sevgilin sana çiçek göndermiş bağırılırmı hiç
Altta kalmakla ne ilgisi var. Hep olumsuz düşünerek hayatı kendine zindan ediyorsun belli
Yardım almalısın. tek başına başa çıkabileceğini sanmıyorum. Zira çok aşırı boyutta gördüm seni

İnsanlardan duymak istediğim cevapları vermediklerinde canım çok sıkılıyor bir de şu sorun çözme yetisi olmayan insanlara nasıl davranmaliyim

Doğum gününüz kutlu olsun. Sizi bu noktaya getiren süreç nedir bilmediğim için yorum yapamıyorum. Ama şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki bir psikiyatriste ya da psikoloğa gitmelisiniz. Tabiki tepkileriniz normal sınırlarda değil. Bundan korkacak bir şey yok. Aynen buraya yazdığınız gibi anlatacaksınız.

Ben de çok sıkıntılar çektim diyorum ki acaba o sıkıntılara alıştığım için mi mutluluğa dayanamıyorum

Çocukluğundan gelen bir şey sanırım. İlgisiz, sevgisiz mi büyüdün? Etrafında çok mu şiddet vardı?

Tabi ki tedavi olman lazım. En son yaptığın seni seven değer veren bir insana çemkirmek durumun vehametini ortaya koyuyor. Kimse kalmaz zaten böyle yanında senin istememene de bakmaz..

Doğum gününde herkes bir nebze depresif, melankolik olabilir ama sen aşmışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…