Pasif mi bir lafına bir ay gitmedim gelmek istemedim annem yüzünden oldu ta başından sevmedim bu kadını mezara kadar da sevmicem bana yaptıklarını unutur muyum ben. Ben çektim ondan oda çekecek gelenlerinden Rabbim yanına bırakmıyor keşke ahirette de alacak hakkım olsa bu kadındanKonu sahibesi biraz pasif gibi bunu yapacak cesareti yoktur görümceni takdir ediyorum
Normalde bana çok iyidir bir gün incitmedi ama araya annesi girince, annesinede az yüz verince olmuyoriliskiniz nasil esinizle?iyi huyu nedir?
Bence isteklerini soyle cocuk olmadan bu iliskiyi kontrol et..
Bir günden ne anladım ki ev ayırdı diye laf çıkarmayın o zaman dedim sustu ben öyle dedim diyor gitmiyorum, gitsemdw yemiyorum planlı olunca ama plansız olunca mecburi oturuyorum sofrayaBoyle sayilarla rakamlarla evlilik olmaz duruma gore degisir ben esimle beraber evimizde yemek yicez diye evlendim de oyle isteseydim kendi ailemlede hergun yemegimi yerdim evlenmezdim de esine
Bende eşimi sinirlendirip yemeğimi ayıracak sözler bekliyordum ama sağolsun Güzin ablalarım sorgulamaktan fırça atacak söz yazmadı dahakonu başlığınız ile konunuzun ne alakası var ben de onu anlamadım.konu başlığını okuyunca erkek arkadaşını sinir edecek telefon mesajı arayan biri zannettim biran da
Ben yapmak istemiyorum sususuzluktan ölecem bir bardak su dese lağıma akıttığım kirli suyumu bile vermem ama eşim baskı kuruyor evli olduğum için dinende itaat etmek zorundayım herşeyi kabul etmiyorum. Annesi babasına ben Allah rızası için bakıyorum ama yeter yani ne eşim gözümde nede onlardan gelecek sevapÇok şeye müsade etmişsin bu zamanda iyiniyeti suistimal ediyorlar artık yapmak istemediklerini yapma el içinde yaşama geçen kış biz kaynanaya oturmaya gittik kadın yine durup dururken burnumuzdan getirdi dedi ki kp ve bize bakarak ben senin yatalak babana tek başıma baktım bakmaz olaydım yani kadın isyan ediyor ki kp kız kardeşleri bakmamış o zaman kp ve eşimde bakmasaydın dediler zaman gelir yapdığınız fedakarlıkları sizede'' yapmasaydın ''diyebilirler dikkatli olun kendinizi fazla hiç kimseye ama hiç kimseye
ezdirmeyin , yapılanlar unutuluyor acısıda size kalıyor
Dün duydum ya yok canım bir gün öyle anlaştık lafını daha bir güne de gidip o yemeğini yememYa kusura bakma da 3yilin sonunda 1gun mu ayirabildin? O zaman bi 15 sene daha sik disini canim. 6gune tamamlarsin. Bu ne ya??
sende hata neden gün öldü diye hala orda oturuyorsun cıksana evine
Misafir gitti sende evine çıktın anama hasta aman vakit geçirme onunla.
Bende eşimi sinirlendirip yemeğimi ayıracak sözler bekliyordum ama sağolsun Güzin ablalarım sorgulamaktan fırça atacak söz yazmadı daha
Ben bir çok yöntemi denedim ayrılık lafından başka bir şey tesir etmiyor. Sürwklidw ayrılacam demek istemiyorum. Ama artık gücüm kalmadı
demeksorun annesi ve sende annesine bildireceksin kendi yaptigini..Normalde bana çok iyidir bir gün incitmedi ama araya annesi girince, annesinede az yüz verince olmuyor
Bir günden ne anladım ki ev ayırdı diye laf çıkarmayın o zaman dedim sustu ben öyle dedim diyor gitmiyorum, gitsemdw yemiyorum planlı olunca ama plansız olunca mecburi oturuyorum sofraya
Benim oğlum yapar diyo. İki ye bir kim yenmiş ve yalnızsın ama son demlerini yaşıyorlar bende misafirleriydi beni bağlayan oda gitti gitsin şimdi oğlu çok istiyorsa alsın anasına bir hizmetçi uğraşmıcamdemeksorun annesi ve sende annesine bildireceksin kendi yaptigini..
Emin olun bunu söyledim. Kadın öyle bir doldurmuş ki sanki anasından ayrılsa ben oğlunu öldürecem bazen eşime diyorum ben senin neyinim karın mı hizmetçin mi bir eşe bu laf söylenir mi sen isteniyorsun diyor ne diyorum sana, bana bu cümleyi mi söyle diyorum dedim susup kızarıyor saygı bitmiş artık ben ne desem olmuyor sirkelemem lazımCanim en basta sana cocuk konusunda acele etmemeni oneririm ...
diger bisey kafanda dusun suan elalemden haketmedigin bir ton laf duyuyosun haksizliga maruz kaliosun ...hemde uzerinde hic hakki olmayan insanlardan ...
hakkinda hayirlisi olsun ama diyelim bosandin abin babanin laflarida olsa SEN ONLARIN CAN'ISIN ...kizsalarda kusselerde sana asil kiyamiycak olanlar ONLAR ... bu bosanirsan olacak olanlar ... insallah bosanmana gerek kalmaz ...
Ben senin yerinde olsam sadece haftanin bir veya iki gunu yemege inerdim
kayinvalidem lafmi yapior agzimi acip tek kelime demezdim alayci bir tebessumle yuzlerine bakip isime bakardim ...
sonra esin lafmi soyledi
onada ben yuvami bilmek istiyorum
Aile oldugumun farkina varmak istiyorum kendi yuvamda kendi yemeklerimi yemek ve sana yedirmek istiyorum her evli bayan gibi ...
onca laf duymama ragmen ALLAH icin yine bir iki gun iniyorum
Sabrimin son damlasina kadar senin icin sabredicem . Ama nerde biterse ordada bu evliligi bitiricem .
derdim ..... sonra kv evinde isterse kiyamet kopsun umrumda olmazdi .
Eşek arıyorlar zaten amaçları o ben yapayım onlar yesin bir ay ne yaptımsa götürdüm ne oldu. Hafta da bir yiyorlar oldu zı.... Pekini yesinlerHER DEVRİM :) MALESEF BIR KIRGINLIKLA BASLAR AYIR YEMEGINI MADEM
KİBAR DİLLEDE SORUN YAŞAMAAYALIM BUNDAN SONRA BÖYLE OLSUN DE
YINE SEN TATLI MATLI YAPARSAN GÖTÜR :)
ONLAR KIZAR MIZAR AMA SEN HIC ISTIFIRNI SAYGINI BOZMA ÇÖPE ATILACAGINI BILSEN DE GÖTUR ELBET SONUNDA YUMUSAYACAKLAR DIR
RABBIM HASTALIKLA EŞ LE SINAMASIN :)
DOGRU DIYORSUNDA SEN ASLINDA ONLAR ICIN YAPIP GÖTURMEYECEKSIN SIRF EŞİN ARADA KALMASIN DIYE IYI NIYET GÖSTERGESI SEN KENDINDEN ÖDUN VERME BELLI SURE SONRA YUMUSAMAK ZORUNDALAR SOFRA AYRI OLMAYINCA MALESEF EVLILIK ANLASILMIYOR .. EŞİNİZDE SORUN ETMIYORSA DUSUNMEYIN PEK HAYAT BASKALARI ICIN YASAMAYI KALDIRMIYOR SAYGI SEVGI KENDIN SENIN BOZULAN PSIKOLOJINI KIMSE DUZELTEMEZ BENCE HİÇ DÜŞÜNME YAPINCA GÖTÜR GÜL EVINE CIK ESINE KONUYU HIC ACMA :) TEKRAR TEKRAR :)Eşek arıyorlar zaten amaçları o ben yapayım onlar yesin bir ay ne yaptımsa götürdüm ne oldu. Hafta da bir yiyorlar oldu zı.... Pekini yesinler
Emin olun bunu söyledim. Kadın öyle bir doldurmuş ki sanki anasından ayrılsa ben oğlunu öldürecem bazen eşime diyorum ben senin neyinim karın mı hizmetçin mi bir eşe bu laf söylenir mi sen isteniyorsun diyor ne diyorum sana, bana bu cümleyi mi söyle diyorum dedim susup kızarıyor saygı bitmiş artık ben ne desem olmuyor sirkelemem lazım
Anası alt kattan doldurup gönderiyor. Vermicem artık birşey bazen eşime götüreyim yerler mi diye sorarım sen bilirsin der, bazen de yemek götürdüm derim umursamaz bir şekilde hı derDOGRU DIYORSUNDA SEN ASLINDA ONLAR ICIN YAPIP GÖTURMEYECEKSIN SIRF EŞİN ARADA KALMASIN DIYE IYI NIYET GÖSTERGESI SEN KENDINDEN ÖDUN VERME BELLI SURE SONRA YUMUSAMAK ZORUNDALAR SOFRA AYRI OLMAYINCA MALESEF EVLILIK ANLASILMIYOR .. EŞİNİZDE SORUN ETMIYORSA DUSUNMEYIN PEK HAYAT BASKALARI ICIN YASAMAYI KALDIRMIYOR SAYGI SEVGI KENDIN SENIN BOZULAN PSIKOLOJINI KIMSE DUZELTEMEZ BENCE HİÇ DÜŞÜNME YAPINCA GÖTÜR GÜL EVINE CIK ESINE KONUYU HIC ACMA :) TEKRAR TEKRAR :)
Ben kursa gidiyorum sırf evden uzak kalmak için şimdi tatil bize o yüzden yüz buluyor ama umrumda değiller artık şu günden sonra ne eşim ne annesi ne babası baktım olmuyor çekip gidecem kimseye bir şey demedenCok kararli davran bu konuda canim
haftada 1 gunden fazla inme asagiya ...
kavgami cikarttilar laf mi soylediler ...
ne benim sucum evimde oturmakmi dersin
Cok sınırlari zorlarsa ayril gitsin ....
diorum ya babandan laf bile duysan bari uzerinde emegi olan biri bunlar gibi dus kapinin dis mandali deiller ... bu adamlarin yatcak yeri yok karisiyla anasi arasindaki dengeyi saglamayip analarina taptiklari icin ... bize yapilan her zulme goz yumup destek ciktiklari icin . . Bir tanede bende var oyle ... ben artik asla gorusmuyorum onun ailesiyle tek orta yol bu oluo ... Allah yardimcin olsun kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?