Evet öyleydi ama ben sıkıldım her gün yediğim ekmeği boğazıma diziyor eşime yemeği ayırLım diye uzun süre tartıştık işte hanım efendi oğlu ile anlaşmış haftada bir gün müsade etmiş. Yok sabrımı sanıyorlar ama benim dayanacak gücüm kalmadı aileme de gidince söylicem bitsin artık dayanamıyorum ne saygı ne sevgi hiç bir şey bırakmadılar bende alsınlar şaşalı hayatlarını başlarına çalsınlar.Beynel gercekten anlamadim?
Normalde esinin ailesiyle yiyorsunuz da haftada bir gun mu kendi evinizdesiniz yemek icin?
O zaman laf yiyorum yine değişen bir şey yoksende hata neden gün öldü diye hala orda oturuyorsun cıksana evine
Aileni karistirma kendin coz derimEvet öyleydi ama ben sıkıldım her gün yediğim ekmeği boğazıma diziyor eşime yemeği ayırLım diye uzun süre tartıştık işte hanım efendi oğlu ile anlaşmış haftada bir gün müsade etmiş. Yok sabrımı sanıyorlar ama benim dayanacak gücüm kalmadı aileme de gidince söylicem bitsin artık dayanamıyorum ne saygı ne sevgi hiç bir şey bırakmadılar bende alsınlar şaşalı hayatlarını başlarına çalsınlar.
Beğenmiyor ki her yaptığım söylediğim laf oluyor. Biz soba yakıyoruz. Sobalı evde yaşadınız mı bilmiyorum. Soba tek odada diğer odalar ısınmıyor. Sobalı odaya gir-çık üşüt tüm sanırım ses gitti gözler yanıyor yinede gücüm var diye kalktım bey efendi ye kahvaltı hazırladım hasta hasta kahvaltı hazırladın diceğine akşama kadar yatacaksın zaten hastasın ne olmuş kahvaltı yı beraber yaptıysak eline sağlık dedim ya diyor. İltifatında iyi dileklerinde bile hep bir iğneleme duyma görmezden gel diyorum ama olmuyor yapamıyorum herşeyi takıntı yapar oldum sayelerindeSes çıkarmadan kendi evinde yemeye devam et. Yemek dışında da inme hatta iş falan yapıyorsan elini eteğini çek. Bir şey diyecek olursa evimde yemek yemek için izin mi alacağım dersin. Hayret bir şey. İnsanlar iyilikten saygıdan anlamıyor. Anladıkları dilden konuşmak gerek.
Eşim küçük çocuk değil 30 yaşında. Annesiyle hergün türlü planlar yapıyor. Gerçekten sevgimi bitirdiler benki eşine toz kobdurmayan bile bile hatalarını yok saymaya çalışan bitirdiler beniAileni karistirma kendin coz derim
Ailen karisirsa olay farkli boyutlara gider
Esini kafalamaya bak sen, akilli davran, akilli oyna oyunu
Bu kadının evi hiç boş kalmıyorBirak o konussun sen uygulamaya gecir istedigini
Misafir gitsin duzenini kur tepkini koy.
Anasının ağzına bakıyor ne olacakKocan ne diyor bu duruma?
Gitme onlara olsun bitsin haddini bildirmezsen cok uzar bu is.ilk once tatli dille konus uyar ve cekil evine..
Eee kusura bakmasınlar da sen kimsenin malı değilsin. Anasıyla otursaymış ne demeye evlenmiş bu adam. Bence bu evliliği gözden geçir. Ailen seni destekleyecekse hiç de korkma. Kendi canının kıymetini bilmeli insan.Beğenmiyor ki her yaptığım söylediğim laf oluyor. Biz soba yakıyoruz. Sobalı evde yaşadınız mı bilmiyorum. Soba tek odada diğer odalar ısınmıyor. Sobalı odaya gir-çık üşüt tüm sanırım ses gitti gözler yanıyor yinede gücüm var diye kalktım bey efendi ye kahvaltı hazırladım hasta hasta kahvaltı hazırladın diceğine akşama kadar yatacaksın zaten hastasın ne olmuş kahvaltı yı beraber yaptıysak eline sağlık dedim ya diyor. İltifatında iyi dileklerinde bile hep bir iğneleme duyma görmezden gel diyorum ama olmuyor yapamıyorum herşeyi takıntı yapar oldum sayelerinde
Annem hatalı ama benim üstüme yıkıyor yanımdaymış gibi yapıyor ama beni desteklemiyor. Ama artık hiçbir şey de gözüm kalmadı evlilikten o kadar soğudum ki hiç umudum kalmadıEee kusura bakmasınlar da sen kimsenin malı değilsin. Anasıyla otursaymış ne demeye evlenmiş bu adam. Bence bu evliliği gözden geçir. Ailen seni destekleyecekse hiç de korkma. Kendi canının kıymetini bilmeli insan.
o zaman sen misafir falan dinlemeyip bi duzen getireceksinBu kadının evi hiç boş kalmıyor
Esinde sorun var anladigim kadariylaEşim küçük çocuk değil 30 yaşında. Annesiyle hergün türlü planlar yapıyor. Gerçekten sevgimi bitirdiler benki eşine toz kobdurmayan bile bile hatalarını yok saymaya çalışan bitirdiler beni
Çalışma şansın yok mu? En azından kafan dağılır hem kenara para atarsın biraz.Annem hatalı ama benim üstüme yıkıyor yanımdaymış gibi yapıyor ama beni desteklemiyor. Ama artık hiçbir şey de gözüm kalmadı evlilikten o kadar soğudum ki hiç umudum kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?