Şu çılgın mesajlara ihtiyacım var yoksa....

Umudun kalmassa esinin duzelecegine dair cocuk olmadan bitir canim ... cocuk olursa co...k zor oluyor ...

Hastayım üşütmüşüm kahvaltı hazırlamışım adama akşama kadar yatarsın artık diyor
Başka bir gün yine iki kişiyiz bir evin işini bitiremiyorsun kaç gündür diyor

Eşim problemli çocuk için. Tüp bebek tedavisi dedi doktor üç yıldan beri bekliyor. Arada bir çocuk olsaydı diyor felan önceden çocuk hastasıyım ama annelik duygumu aldılar benden katlanamıyorum

ilk defa içimden iyikide problemli dedim bu konuda..ne olur kusuruma bakma canım..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tabi ama böyle bir durumdada çocuk olmaması daha iyi gerçekten..çünkü evlilik hayatında zaten bir dengesizlik var,böyle bir ortamada çocuk dünyaya getirmek hiç uygun olmaz -ki eğer bir çocuk olursa inan bunlar seni daha çok ezer çünkü çocukta var biryere kımıldayamaz der bu zihniyete sahip insanlar..ne diyeyim sana canım,iyi düşün taşın..bu işin sonu yok gibi..kendi evinde yemek yemek için kayınvalidenin 1 gün müsade vermesi ne demek yaa..gerildim yeminlen..

Eşimin durumunu biliyorum ama yine de isteksizim çocuk istemiyorum artık hiç kimseyi hiç bir şeyi kaldıracak gücüm kalmadı

B Beynel kardeş, madem kaynana her türlü laf sokuyor, eşin desen adam yerine koymuyor , çık evine istediğin gibi yaşa.
Anasının eteğinde oturmak isteyende otursun, niye geldin niye gittin deme.

Baktın seninle bir yuvaya hiç niyeti yok adamın, sen o zaman geleceğini kendin planlarsın.
Öncelikle evinde tek başına yaşama geç, sonra mümkünse bir iş bak derim.

Evlenince yeme icme bir nedir ya? Sen evinde gönlünce birsey hazirlayip yediginde k.validenin zoruna giden ne oluyor? Sacmaliga bak arkadas ya, madem oyle niye sana ev acilmis? Bari onlarla kal, ben k.valideme haftada 1 giderim onda da eşim gidelim der ben otururken.Senin eşin nasıl özeline saygı duymuyor ya anlayamadım ve inanılmaz kızdım.

madem 3 yıldır ne yapsan yaranamadın, gitmeyi aklına koydun.
son şans olarak, bundan sonra kendi istediklerini yap (eğer şiddet, zarar görme ihtimalin yoksa)
kvne inme ne olursa olsun. ister misafir, ister hastalık, ister yemek.
gerekirse yemeğini tek başına ye, ama inme.
sen eşinin gözünü boyamaya çalış.
evinde hep güleryüzlü ilgili, sevecen ol. eşin başta takmayacaktır yine ama alıştıkça dikkatini çekecektir.
biraz da böyle dene. baktın aynı tas aynı hamam.
son kararını verir, yolunu çizersin.

Çok fazla şansın yok. Eşin ana kuzusu.
1- Bir mucize olacak kaynanan ölecek.
2- Eşin ciddi değişip seni tutacak. Ki o Zaman hemen taşınırdım.
3- Boşanacaksın.
4- AKıl sağlığın bozulacak.
Bence en kötüsü sonuncusu.

Canimmmm kendi caninin kıymetini bil. Bu adamın sana zararı var. Allah aşkına kendine değer ver biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…