- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi Baldankabak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk fincanında iki tane kuş gördüm öndeki bir dala konmuş başını çevirmiş arkasına bakıyor arkada ki kuşta sanki bir dala çıkma çabasındaBaktim. Cok guzel cikmis. Masallah gelecegim cok acik. Kafami son gunlerde bir seye takmisim ama onu acik ferah, kisa surede aydinliga cikiyorum. Iki uc tane goz var. Gozu kalanin gozu ciksin insallah. Ay resmen basari merdivenlerini bir bir cikiyorum, masallah masallah. Gideyim fincani yikayim da ciksin hemen![]()
resim yüklesem banada bakarmısınİlk fincanında iki tane kuş gördüm öndeki bir dala konmuş başını çevirmiş arkasına bakıyor arkada ki kuşta sanki bir dala çıkma çabasındaBaldankabak bak dedi dersin önce ki falında dediğim o durum ikisi birden olacak
![]()
Katina bakayım sana canım özelden yaz sorunu akşama bakarım. Kahveden anlamam sadece ilk resimde o dikkatimiresim yüklesem banada bakarmısın
İlk fincanında iki tane kuş gördüm öndeki bir dala konmuş başını çevirmiş arkasına bakıyor arkada ki kuşta sanki bir dala çıkma çabasındaBaldankabak bak dedi dersin önce ki falında dediğim o durum ikisi birden olacak
![]()
Baktim. Cok guzel cikmis. Masallah gelecegim cok acik. Kafami son gunlerde bir seye takmisim ama onu acik ferah, kisa surede aydinliga cikiyorum. Iki uc tane goz var. Gozu kalanin gozu ciksin insallah. Ay resmen basari merdivenlerini bir bir cikiyorum, masallah masallah. Gideyim fincani yikayim da ciksin hemen![]()
Ay hadi insallah hayatim tesekkurler ediyorum![]()
Baldan kabak yarın ben de iceyim ben de isterim yorum :)