- 6 Nisan 2023
- 1.082
- 246
- 53
- 27
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Kumari birakti mi pekiben artık kendimi psikolojik olarak çok yorgun bitkin hissediyorum. Kendime yapacağım en büyük iyilik boşanmak biliyorum ama buna asla cesaret edemiyorum hala ve hala. Takip edenler konularımı biliyor zaten ki ne yaşarsam yaşayayım o cesareti henüz elde edemedim. Neden böyleyim ben kendimi çok aciz hissediyorum. Benim için hiçbir fedakarlıkta bulunmayan bir eşim var. Ben ise en fedakar taraf. Şimdi ise kapı dışarı çıkmıyor bütün gün telefon elinde okey oynuyor. Bıktım artık. Kendimi yalnız hissediyorum. Beynim çok yorgun. 25 yaşındayım ama ruhum 2 senede 60 yaşında gibi ya. Bu durumu aşabilen ya da çözüm önerisi olan var mı? Her zorluktan sonra gerçekten güzel kapı açılır mı insana? Nasıl cesaret bulacağım.. çok umutsuzum. Beynimin ağırdığını hissediyorum mutsuzum bir ömür böyle yaşamak istemiyorum.
Tatil sorunumuz vardı eşimle.. bana o kadar kötü şeyler yaşattı ki 2 senedir evli olduğumuz süre içerisinde. Hala bir gelişme yok kendisinde. Kumar borcunu hala ödeyemediğimiz için bana dün tatile gitmeyeceğiz dedi. Konu tatil de değil inanın ben sadece kendim için bi şeyler yapsın beni düşünsün çabalasın ilgi göstersin istiyorum. Yok yokkkk yapmıyor. İstese beni tatile de götürebilir. Borcunu bi süre erteleyebilir. Ben ödüyorum zaten o kumar borcunu hala.. köpek gibi çalışıyorum onun dükkanında (yine belirtmeliyim ki eşim esnaf birlikte çalışıyoruz dükkanında). Kapı dışarı çıkmıyor adam ya. Bilmiyorum gerçekten delireceğim.
İşin kötü yanı cesaret edemediğim için henüz, boşuna ağzımızın tadı kaçmasın bari evde onun suratını çekmeyeyim diye, mecburen gülüyorum her şey yolunda gibi davranıyorum.
Gerçekten isteseydin yapardın kardeşimben artık kendimi psikolojik olarak çok yorgun bitkin hissediyorum. Kendime yapacağım en büyük iyilik boşanmak biliyorum ama buna asla cesaret edemiyorum hala ve hala. Takip edenler konularımı biliyor zaten ki ne yaşarsam yaşayayım o cesareti henüz elde edemedim. Neden böyleyim ben kendimi çok aciz hissediyorum. Benim için hiçbir fedakarlıkta bulunmayan bir eşim var. Ben ise en fedakar taraf. Şimdi ise kapı dışarı çıkmıyor bütün gün telefon elinde okey oynuyor. Bıktım artık. Kendimi yalnız hissediyorum. Beynim çok yorgun. 25 yaşındayım ama ruhum 2 senede 60 yaşında gibi ya. Bu durumu aşabilen ya da çözüm önerisi olan var mı? Her zorluktan sonra gerçekten güzel kapı açılır mı insana? Nasıl cesaret bulacağım.. çok umutsuzum. Beynimin ağırdığını hissediyorum mutsuzum bir ömür böyle yaşamak istemiyorum.
Tatil sorunumuz vardı eşimle.. bana o kadar kötü şeyler yaşattı ki 2 senedir evli olduğumuz süre içerisinde. Hala bir gelişme yok kendisinde. Kumar borcunu hala ödeyemediğimiz için bana dün tatile gitmeyeceğiz dedi. Konu tatil de değil inanın ben sadece kendim için bi şeyler yapsın beni düşünsün çabalasın ilgi göstersin istiyorum. Yok yokkkk yapmıyor. İstese beni tatile de götürebilir. Borcunu bi süre erteleyebilir. Ben ödüyorum zaten o kumar borcunu hala.. köpek gibi çalışıyorum onun dükkanında (yine belirtmeliyim ki eşim esnaf birlikte çalışıyoruz dükkanında). Kapı dışarı çıkmıyor adam ya. Bilmiyorum gerçekten delireceğim.
İşin kötü yanı cesaret edemediğim için henüz, boşuna ağzımızın tadı kaçmasın bari evde onun suratını çekmeyeyim diye, mecburen gülüyorum her şey yolunda gibi davranıyorum.
Çok korkuyorum beni anlayan kimse yok ve olmayacak gibi hissediyorum,hastayım bende bence. Eşim durumu zorlaştıracak çok fazla yıpranacağım diye korkuyorumBoşanmak istiyorum ama yapamıyorum demişsiniz. Neden yapamıyorsunuz?
Ailem böyle bir şeyi kabul etmez, bir kere ailemin yanına dönersem geri gelemem zaten ki gelmekte istemiyorum zaten.. beni süreç korkutuyorTamam bosanacak cesaretiniz yoksa bir sure terketmeyi deneyin?
Bıraktı gibi ama ben benden geçtim şu 2 senede ne fayda.. adamın içinde yok beni düşünmek.Kumari birakti mi peki
Kocam da kocam demiyorum işte anlamıyor musunuz. Nefret ediyorum ama ayrılamıyorummBu evliliğe devam etmek senin seçimin kusura bakma ama sürekli aynı konuları açıyorsun sonuç değişmiyor yine de kocam da kocam.
İstiyorum çoook istiyorum çok nasıl ispatlayayım buradan size?Gerçekten isteseydin yapardın kardeşim
Nasıl yapıcam nasılll çekip gidince neler olacak kestiremiyorumSana inanamıyorum . Daha hayatının baharının da baharındasın . Nolur Çek git o evden kurtul özgürleş
Nasıl yapacağım sen nasıl yaptınOfff yaşın gencecik yerinde olsam ki (yaptım) tekmeyi basar güzel bir tatile gider flört eder kafamı dağıtır bir süre sonra da hayatımın aşkını bulurdum.
Var ya en güzel en şanslı en fıstık yaşların bunlar heba etme
Nefret ettiğin bir insanla nasıl yatabilir, yemek yiyebilir aynı evin içinde yaşayabilirsiniz?Kocam da kocam demiyorum işte anlamıyor musunuz. Nefret ediyorum ama ayrılamıyorumm
Cesaretim olmadığı için rol yapıyorum resmen aynı ev içinde mutsuzluktan deliriyorum. Hayatım yalan yani anlayacağınNefret ettiğin bir insanla nasıl yatabilir, yemek yiyebilir aynı evin içinde yaşayabilirsiniz?
Nefret, ayrılmak için güçlü bir duygu.
Ben boşanmak istiyorum dedim önce kabul etmedi seviyorum vs dedi ama sevgim bitmişti bir an önce bosanmalıydık. Anlaşmalı boşanmaya yanaşmam dedi başta iyi dedim dişli avukat bulur olmayan donunu bile alırım dedim. Avukat aradım 3 ayda bitiririm şak diye dedi sebepler eşim çalışmıyordu evi ben geçindiriyordum.Nasıl yapacağım sen nasıl yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?