- 8 Mart 2023
- 1.317
- 117
- 53
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Nasibinizdeki minik bir gün elbet gelip sizi bulacaktır bence içinizi ferah tutun ve stres yapmayın. Bir gün sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Bir de şu yönden düşünün ve kendinizi suçlamayın; Ben de sizin aksinize zamanında isteyenlerdenim hatta zamanından öncesinden beri isteyenlerdenim. İstemekle ilgili bir sorunum hiç olmadı. Ama ortada bir evlilik bile yokZamanında anne olmayı istememek…Şimdi tedaviyle uğraşıp duruyorum.Gençken uzak bir fikirdi annelik,gezmek yaşamak daha cazipti.Yaş geçince dank etse de …Gençlik elden gitmiş oluyor.
18 yaş hayatin en başı ve her şeyi çözebilmek için önünde kocaman bir zaman var. Kendine güven, gelisimin için cabala gerisi hallolur. Çok mutlu ol18 yaşındayım, galiba "uslu" bir çocuk olmak. benden hep 30 yaşında kadın olgunluğu beklendi, ben de susup oturdum aşağı. şu an ise bunun getirdiği bir sürü problemle uğraşıyorum
Haklısın.Ne biliyim işte insan başına gelenlerle ilgili her zaman kendini suçlama eğilimindedir.Nasip umarım beni de bulur:)İnşallah herkes mutlu olurNasibinizdeki minik bir gün elbet gelip sizi bulacaktır bence içinizi ferah tutun ve stres yapmayın. Bir gün sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Bir de şu yönden düşünün ve kendinizi suçlamayın; Ben de sizin aksinize zamanında isteyenlerdenim hatta zamanından öncesinden beri isteyenlerdenim. İstemekle ilgili bir sorunum hiç olmadı. Ama ortada bir evlilik bile yokyani diyeceğim o ki bazen olay isteyip istememek değil bence tamemen nasip meselesi..
çok teşekkür ederim, çok iyi geldi bu mesajınız <318 yaş hayatin en başı ve her şeyi çözebilmek için önünde kocaman bir zaman var. Kendine güven, gelisimin için cabala gerisi hallolur. Çok mutlu ol
Okumanin yasi yoktur deyip bir gazla sifirdan baslasaniz çok guzel olmaz mii, hem de etrafiniza da güzel örnek olursunuz. Tabii yaşam şartlarınızi bilmeden yorum yapılmaz aslında ama. En küçük imkan varsa, zor da olsa hayaller gerceklesmeliiMühendislik için zorlamamış olmak..
Daha çok şey var ama en azından yapılabilirdi
Bence o istek ve azim varsa yaşınız şuan kaç bilmiyorum ama hiç fark etmez. Motivasyonu bulabiliyorsaniz kesinlikle bir şekilde okuyabilirsiniz. Kazanması da okuması da zor tabii ama sonuçta bir ömür o meslek yapılacaksa belki de zorlanmaya değerDiş hekimi olmayıp öğretmen olmak. Bir sene daha çalışsaydım keşke.
Gurur konusunda yorum yapamayacağım çünkü ben de tam olarak oyleyimİlişkiler konusunda fazla gururlu olmam, adımları karşı taraftan beklemem, karşısına çıkacak kadar cesaretli olamamam en büyük pişmanlığım. Çünkü muhtemelen karşı taraf bunu ondan hoşlanmadığım şeklinde algıladı ve o da boşverip uzaklaştı, neredeyse bir sene olacak hala unutamadım. Bu kadar karşıdan beklemeyip daha cesaretli olabilseydim her şey daha farklı olabilir miydi diye düşünmeden edemiyorum.
Diğer bir pişmanlığım ise okuduğum bölüm. Sırf mezuniyete kalmamak için okumuştum. Hayalim bu meslek değildi.
Ya bende kendimi bazen avutmak için gerçekten değer verip seven vazgeçmez, koşar peşinden diyorum ama öyle olmuyor benceGurur konusunda yorum yapamayacağım çünkü ben de tam olarak oyleyimdeli divane olsam karşımdaki nefret ediyorum sanar. Ama ben bu yonumu seviyorum, duygusu olan gelsin kendisi belli etsin ben bir şey yapamam .. bölüm konusuna gelince sanırım çoğumuzun ortak pişmanlığı. Ergen çağlarda seçiyoruz bölümlerimizi, aklımız başımıza gelince de bize uygun olmadığını anlıyoruz. Cesaret edip geç demeden tekrar başlayanlardan olmak lazım sanirim
Babama otopsi yaptırmak en büyük pişmanlığım ama hayatımla ilgili olan pişmanlığım bir sene daha beklemeden evlenmek.İstedigim para elime gececekmis.O zaman hayallarimi istediğim ülkede istediğim bölümde gerçekleştirebilecekmisim meğer.Aceleci davranmayın tavsiyem buSelam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Cevaplarınız benim için önemli
Çok da suclamayin kendinizi kavun değil ki koklayip alalim. Bazen her şey sonradan ortaya cikiyor. Tabii bile bile lades dersek eğer tamamen bizim hatamız olur o ayrı..Ben hayatta yapılabilecek çoğu hatayı yapmış biriyim bu konuda adeta bilirkişiyim o nedenle uzman olarak cevap veririm ki yanlış eş seçimi hepsinden büyük bir hata
Bile bile lades demişim ben sanırımÇok da suclamayin kendinizi kavun değil ki koklayip alalim. Bazen her şey sonradan ortaya cikiyor. Tabii bile bile lades dersek eğer tamamen bizim hatamız olur o ayrı..
Eşimi mutlu etmek için kendimi feda etmek.Selam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Cevaplarınız benim için önemli
Başınız sağ olsun. Hassas bir konu. Ama diyebilecegim tek şey, eminim ki o an mantıklı gelen ne ise onu yapmissinizdir veya öyle gerekmistir. Kendinizi suçlamayın lutfenBabama otopsi yaptırmak en büyük pişmanlığım ama hayatımla ilgili olan pişmanlığım bir sene daha beklemeden evlenmek.İstedigim para elime gececekmis.O zaman hayallarimi istediğim ülkede istediğim bölümde gerçekleştirebilecekmisim meğer.Aceleci davranmayın tavsiyem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?