Şu hayattaki en büyük pismanliginiz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toparlamak için uzmanından destek almaya başladım.kendim için büyük bir iyilikti bu
Umarım karşınıza güzel kalpli sevginize layık insan çıkar

Değer vermeyi bırak selam vermemem gereken birini sevip, sonra unutmak icin birkac yilimi harcamak. Bundan sonra biriyle olsam bile sevmenin de bi siniri olmasi gerektigini ogretti hayat bana.

İlk sevgilime çok güvendim saçma sapan hayallere daldım. Kendime vereceğim ilk tavsiye bir erkeğin peşinden bu kadar gemileri yakma. İkinci tavsiye istediğin bölümü okumak için ailenin boş tehditlerini umursamamalıydın sonrası daha kötü oldu. Üçüncü tavsiye aklını başına al dünya geçici ve herkes kendisiyle meşgul kimse seni umursamayacak kimseye yük olmamalı ve çocukluktan çabuk çıkıp tüm sorumluluğu üstüne almalısın kısaca yapabileceğin bir şey yok hayat zor olacak her şeyini kendin yapmak zorundasın senden önce yaşamış tüm insanlar da aynı yollardan geçti sen de geçeceksin ve emanetini teslim edeceksin kendini ayrıcaklı sanma hayatın sana bir borcu varmış ve seni hep kayıracakmış hep mutlu edecekmiş gibi yaşama…

korkularımız yönlendiriyor hayatımızı belki de… dileğin için amin diyorum

Benim en büyük pişmanlığım Türkiyeye yerleşmek oldu. Keşke o günlere geri dönüp farklı bir karar alma imkanım olsaydı.

8-9 sene önceye dönseydim evlenmek yerine üniversitemi devam edip toksik iliskimden kurtulmak idi. Is isten geldi (bosandim) üni affi geldi kaldigim yerden devam ediyorum. Belli bir yastan sonra sifirdan baslamak kolay degil..

Pişmanlıklarım dönem dönem değişiyor ; 46 yaşımı gördüğüm şu günlerde en büyük pişmanlığım sporu bırakmış olmak, milli bir sporcuydum aileme direnemedim. İkinci pişmanlığım serseri geçirdiğim zamanlarım, şiddet uyguladığım insanlar, şükür kimseye kalıcı bir zarar vermedim ama olmamalıydı. En büyük pişmanlığım da on yıl harcadığım, uğruna yakıp yıktığım, herkesi ezip geçtiğim sevgilim, keşke o zamanı ona harcamasaydım. Ama hayat işte su akıp yolunu buluyor, spor hariç hepsini telafi ettim zamanla, bugüne şükür

Bir şey beğendiğimde hiç düşünmeden atlamak veya satın alıp hüsrana uğramak

Ne bilim benim ki de bu

Hayata dair tek tavsiyem eğrisiyle doğrusuyla iyice araştırmak bu evleneceğin adam içinde olur taşınacagin mahallede olur alacağın terlikte olur acele etmeyin .

Japonyada yuksek lisans sansimi ben buralari birakamam ailemden uzak kalamam diyerek geri teptim. Halbuki cok isterdim kendimi bildim bileli yurtdisi hayallerim vardi, yabanci bi damattan melez bebek istiyodum
Buna yakılır gidim de sigaramı içeyim ne yaptın sen

Firdevs yöreoğlu nun meşhur repliğini bilir misin

Yazma şansınız yok mu? Eğer evlilik vs yapmadiysa en azından içinizde kalmış olmaz. Bu defa o cesareti göstermiş olursunuz ben elimden geleni yaptım dersiniz en azından içinizde kalmaz. Aynen buraya yazdığınız gibi yazın bence daha cesaretli olup o zaman söylemek isterdim ama bilmeni istiyorum böyle böyle diye. Eğer hayır olursa cevabı bişey kaybetmemiş olacaksınız ama evet olursa

Sanırım bir şeyi asla erteleme ya da görmezden gelme olacak. Ben babamı bir yıl olacak kaybettim. Şeker hastasıydı ve hastalığı çok geç fark edildi. En son işte babamda şekerden dolayı ayağında yara çıkmıştı. Doktora gitmesi için taksi çağırmıştım. Keşke çağırmasaydım. O kadar pişmanım ki eğer hastaneye gitmesi için ikna etmeseydim o merdivenlerde yığılıp kalıp, kalp krizi geçirmeyecekti. Son feryadını hiç unutmuyorum. Kardeşimin adını söylemişti. Onu çok özlüyorum. Tek duam tek dileğim öldüğüm zaman ahirette babama kavuşabilmek. Beni mutlu eden şey ise ilk kar yağdığı zaman video çekmişti. O videoda adımı söylüyor. Arada açıp izliyorum dinliyorum. Çok özledim onu. Canım babam.

Var aslında ama hala gururumdan yazamıyorum, numaramı silmişti çoktan zaten, belli ki hayatından tamamen beni çıkarmak istemiş. Çokta zaman geçti üstünden.
İnstagramdan bakıyorum arada gayet mutlu, tatillerini yapıyor, geziyor, yurt dışına çıkıyor. Kız kardeşi ve yanında bir kadınla gitmiş mesela yurt dışı tatiline, özel olarak ona teşekkür etmiş. Sevgilisi mi bilmiyorum. Belki sevgilisidir diye de açıkçası hiç girmek istemiyorum o toplara. Geç kaldım baya anlayacağın :) Teşekkür ederim tavsiyen ve cesaretlendirmen için

Oyyyy gece gece cok etkilendim ya
Millet kucak dolusu para döker cocugu okumaz diğeri o kadar çabalar ama yine olmaz adaletini tiktigimin dünyası

Potansiyelimi kullanamamak... Çok erken yaşta yanlış kararlar verdim. Eğitimli ama mutsuz bir ailede büyüdüm, yol gösterenim yoktu. O zamanki verilen yanliş kararlarımin acısını çok çektim. Keşke beni sarsip kendime getirecek ,oturup anlatacak birileri olsaydi.Hersey farklı olabilirdi hissiyatıyla hâlâ başedemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…