- 23 Ekim 2020
- 767
- 881
- 53
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Ben atandım zaten çoktan da,çocugumun en guzel zamanından çalmış oldumEvlenmeden önce halledilmeli di mi, ama bazen şartlar her zaman uygun olmuyor. Siz cabalamaktan vazgecmeyin. Tatliş evladiniza bakıp motive olun
Toparlamak için uzmanından destek almaya başladım.kendim için büyük bir iyilikti bu'kendimi tanımama izin vermeyecek kadar baskıcı biri' çok güzel tanımlamissiniz. Benim de hayatimda böyle biri vardı ve birsure sonra yapmak istediklerime bile hevesimin kalmadigini fark etmistim, hiçbir sey beni heyecanlandırmiyordu. Kendim değil onun istediği biri olmuştum. Ama kendimizi topsrlamak için her zaman bir yol vardır buna inaniyorum
Değer vermeyi bırak selam vermemem gereken birini sevip, sonra unutmak icin birkac yilimi harcamak. Bundan sonra biriyle olsam bile sevmenin de bi siniri olmasi gerektigini ogretti hayat bana.Selam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Cevaplarınız benim için önemli
korkularımız yönlendiriyor hayatımızı belki de… dileğin için amin diyorumÇok duygulandim. Ergenlikte yaptığımız secimler, düşüncelerimiz vs bazen ne kadar aldatıcı olabiliyor. Bir de, kiminin istemeyerek girdiği bir yol bir baskasinin hayali olabiliyor. Ben de geriye dönsem kesinlikle öğretmenlik okurdum en büyük pismanliklarimdan.. Umarım sectigimiz yollar bize guzellikler getirir
8-9 sene önceye dönseydim evlenmek yerine üniversitemi devam edip toksik iliskimden kurtulmak idi. Is isten geldi (bosandim) üni affi geldi kaldigim yerden devam ediyorum. Belli bir yastan sonra sifirdan baslamak kolay degil..Selam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Selam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Kac yaşındasınız? İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla nasip olsunZamanında anne olmayı istememek…Şimdi tedaviyle uğraşıp duruyorum.Gençken uzak bir fikirdi annelik,gezmek yaşamak daha cazipti.Yaş geçince dank etse de …Gençlik elden gitmiş oluyor.
Bir şey beğendiğimde hiç düşünmeden atlamak veya satın alıp hüsrana uğramakSelam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Buna yakılır gidim de sigaramı içeyim ne yaptın senJaponyada yuksek lisans sansimi ben buralari birakamam ailemden uzak kalamam diyerek geri teptim. Halbuki cok isterdim kendimi bildim bileli yurtdisi hayallerim vardi, yabanci bi damattan melez bebek istiyodum
Yazma şansınız yok mu? Eğer evlilik vs yapmadiysa en azından içinizde kalmış olmaz. Bu defa o cesareti göstermiş olursunuz ben elimden geleni yaptım dersiniz en azından içinizde kalmaz. Aynen buraya yazdığınız gibi yazın bence daha cesaretli olup o zaman söylemek isterdim ama bilmeni istiyorum böyle böyle diye. Eğer hayır olursa cevabı bişey kaybetmemiş olacaksınız ama evet olursaİlişkiler konusunda fazla gururlu olmam, adımları karşı taraftan beklemem, karşısına çıkacak kadar cesaretli olamamam en büyük pişmanlığım. Çünkü muhtemelen karşı taraf bunu ondan hoşlanmadığım şeklinde algıladı ve o da boşverip uzaklaştı, neredeyse bir sene olacak hala unutamadım. Bu kadar karşıdan beklemeyip daha cesaretli olabilseydim her şey daha farklı olabilir miydi diye düşünmeden edemiyorum.
Diğer bir pişmanlığım ise okuduğum bölüm. Sırf mezuniyete kalmamak için okumuştum. Hayalim bu meslek değildi.
Sanırım bir şeyi asla erteleme ya da görmezden gelme olacak. Ben babamı bir yıl olacak kaybettim. Şeker hastasıydı ve hastalığı çok geç fark edildi. En son işte babamda şekerden dolayı ayağında yara çıkmıştı. Doktora gitmesi için taksi çağırmıştım. Keşke çağırmasaydım. O kadar pişmanım ki eğer hastaneye gitmesi için ikna etmeseydim o merdivenlerde yığılıp kalıp, kalp krizi geçirmeyecekti. Son feryadını hiç unutmuyorum. Kardeşimin adını söylemişti. Onu çok özlüyorum. Tek duam tek dileğim öldüğüm zaman ahirette babama kavuşabilmek. Beni mutlu eden şey ise ilk kar yağdığı zaman video çekmişti. O videoda adımı söylüyor. Arada açıp izliyorum dinliyorum. Çok özledim onu. Canım babam.Selam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Var aslında ama hala gururumdan yazamıyorum, numaramı silmişti çoktan zaten, belli ki hayatından tamamen beni çıkarmak istemiş. Çokta zaman geçti üstünden.Yazma şansınız yok mu? Eğer evlilik vs yapmadiysa en azından içinizde kalmış olmaz. Bu defa o cesareti göstermiş olursunuz ben elimden geleni yaptım dersiniz en azından içinizde kalmaz. Aynen buraya yazdığınız gibi yazın bence daha cesaretli olup o zaman söylemek isterdim ama bilmeni istiyorum böyle böyle diye. Eğer hayır olursa cevabı bişey kaybetmemiş olacaksınız ama evet olursa
Evet tam bi aptalim yaBuna yakılır gidim de sigaramı içeyim ne yaptın sen
Firdevs yöreoğlu nun meşhur repliğini bilir misin
Oyyyy gece gece cok etkilendim yaTürkiye’nin en iyi özel üniversitelerinden birinin çok istediğim bölümünü %100 burslu kazanabiliyorken maddi durumumuz kötü, babam erkenden vefat etmiş çok ezilirim naparım o kadar zengin çocuğun arasında diye korkarak yazmayıp devlet üniversitesinde öğretmenlik okumak en büyük pişmanlığım. 18 yaşındaki o kıza korkma su akar yolunu bulur senin en büyük servetin tüm bu imkansızlıklar içinde tükenmeyen ümidin ve azmin demek isterdim
Potansiyelimi kullanamamak... Çok erken yaşta yanlış kararlar verdim. Eğitimli ama mutsuz bir ailede büyüdüm, yol gösterenim yoktu. O zamanki verilen yanliş kararlarımin acısını çok çektim. Keşke beni sarsip kendime getirecek ,oturup anlatacak birileri olsaydi.Hersey farklı olabilirdi hissiyatıyla hâlâ başedemiyorum.Selam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Dünya adalet aranacak yer mi kiOyyyy gece gece cok etkilendim ya
Millet kucak dolusu para döker cocugu okumaz diğeri o kadar çabalar ama yine olmaz adaletini tiktigimin dünyası
Tanımadan evlendiğime pişman oldumTürk kadını olmak bize böyle bir misyon yüklüyor sanırım. Önce kendimizi mutlu etsek zaten sonrasında çevremizdekileri de mutlu edebiliyoruz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?