Şu hayattaki en büyük pismanliginiz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başınız sağ olsun. Hassas bir konu. Ama diyebilecegim tek şey, eminim ki o an mantıklı gelen ne ise onu yapmissinizdir veya öyle gerekmistir. Kendinizi suçlamayın lutfen
Evet o an mecburdum.Yaptirmasaydim bence yine neden yaptırmadim diye pişman olacaktım.Sagolun

biraz geç yapmaya başladım ama çocukluğumda lise hayatımda falan zorla arkadaşlık kurmaya çalışmak, kendini sevdirmeye çalışmak. gereksiz insanlara gereksiz değer vermek. baktım cool takılınca bu sefer insanlar benle tanışmaya arkadaşlık kurmaya daha hevesli oldu, bıraktım eski huyumu.

bir de geçmişe dönsem hep daha fazla ders çalışırdım diyorum. ama şimdiki hayatımdan memnunum şükür.

Türk kadını olmak bize böyle bir misyon yüklüyor sanırım. Önce kendimizi mutlu etsek zaten sonrasında çevremizdekileri de mutlu edebiliyoruz aslında
Irk ile alakası yok.tamamen kendimi tanımama izin vermeyecek kadar baskıcı biri ile evlendiğim için ,istediğini yapmadığımda uyguladığı psikolojik şiddet ile alakalı.
Bizim toplumumuzda vçizgisini çizmiş saygınlığını ortaya koymuş çok kadın var

Bence son cümle her şeyi özetliyor. Mühim olan şimdi nasıl hissettiginiz. Daim olsun

Üniversitede öğrenciyken part time iş bulup çalışmamak ve Türkiyeden taşınmamak en büyük pişmanlıklarım.

'kendimi tanımama izin vermeyecek kadar baskıcı biri' çok güzel tanımlamissiniz. Benim de hayatimda böyle biri vardı ve birsure sonra yapmak istediklerime bile hevesimin kalmadigini fark etmistim, hiçbir sey beni heyecanlandırmiyordu. Kendim değil onun istediği biri olmuştum. Ama kendimizi topsrlamak için her zaman bir yol vardır buna inaniyorum

Üniversitede öğrenciyken part time iş bulup çalışmamak ve Türkiyeden taşınmamak en büyük pişmanlıklarım.
Başka bir yönden bakarsak ulkemizin aydın insanlara ihtiyacı var olsun iyi ki taşinmamişsiniz diyelim. Gitmeye gerek kalmadan burada tüm güzellikler sizinle olsun

Okuduğum bölüm ve okul hayatımdaki en büyük pişmanlık sonuç olarakta işsizim. Hayata geç kalmış hissediyorum çıkmazdayım diyebilirim.

Estetik olmamak sanırım yıllarım kendimi koca burnumu kusurlarımı kabul etmeye zorlayarak geçti ve hakaretler duyarak keşke terapi yerine direkt doktora gidip beni değiştirseydi hayat sevmediğin yönlerini kabullenebilmek icin çok kısaymış .Kendini doğduğun halle sevmiyorsan ömür boyu da kabul etmiyorsun terapi falan hikaye

Ben hep aynı şeyi savunacagim. Sizin burnunuz veya herhangi bir yeriniz başkasini ilgilendirmez yorum yapma hakkını vermez. Yorum yapanların kendi densizliği. Herkes tek tip olmak zorunda mi. Sağlıklı çalışıyorsa hiçbir şeyi dert etmemek lazım. Ama ille de aşamiyorum diyorsaniz geç değil her an estetik olabilirsiniz bence sıkmayın canınızı, muhim olan sağlık gerçekten

Okuduğum bölüm ve okul hayatımdaki en büyük pişmanlık sonuç olarakta işsizim. Hayata geç kalmış hissediyorum çıkmazdayım diyebilirim.
Okulumu çok seviyordum ama bölümümü hiç sevmedim ben de. Baştan başlamak için geç değil. Okumanin yaşı olmaz. Geç kalmak diye bir şey yok lütfen umutsuz olmayin

1. Evliliğimi yapmak
2. Evliliğimi yapmak + çocuk
Geriye dönebilseydim şimdiki aklımla, az çok demez bi işe girer mal mülk sahibi olmaya çaışırdım

Japonyada yuksek lisans sansimi ben buralari birakamam ailemden uzak kalamam diyerek geri teptim. Halbuki cok isterdim kendimi bildim bileli yurtdisi hayallerim vardi, yabanci bi damattan melez bebek istiyodum

20li yaşlarımda daha cok eğlenmiş olmak isterdim. Hep gençlik temali dizilerde aklima gelir böyle hep beraber kaliteli yerlerde eglenen muthis tatiller yapan gencleri görünce :) güzel arkadas ortamlarini degmeyecek sevgililer icim teptim :) bu kadar seks meraklisi olmasaydim daha iyiydi o yaşlarda.

Bi de lisede ve universitede paralı okumam ben ideolojisindeydim ailemin parasi da vardı daha iyi egitim almak isterdim kendimi eksik buldugumdan degil de o da gene kendi mizacima uygun tipler görürdüm, parasiz ve burslu gittigim okullara gelen vasat tiplerle baska bi yerde gorussem arkadas olmazdim orda mecburiyetten oldum diye. Daha kaliteli bi cevre edinebilirdim. O aydinlanmayi yakalamam 30u buldu. Standartlarim yokmuş gibi davranmam cok sacmaydi bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…