- 16 Mayıs 2022
- 1.582
- 5.041
- 88
- 30
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Bilmiyorum bir sekilde körmüsüm aslinda basindan beri uyumsuzduk, o bu ne der diye bosanmayida düsünmemistim, keske bosansaymisim, cooook pismanim.Çocuktan önce nasil fark edemediniz peki. Gizledi mi kendini. Hani bazılari biraz role giriyor daha sonrasında salıyor öyle mi oldu
AÖF cocuk gelişimi mii
Aynen, nasil bu kadar kör olabilmisim anlayamiyorumKendime her konuda denk olmayan biriyle evlenmemdi..kültürü, ailesi,eğitimi ,görgüsü, konuşması, her yönüyle kendimden aşağı biriyle evlenip o aşağılık kompleksiyle bana eziyet etmesi en büyük pişmanlığım
Ogretmenım
Ogretmen oldugum icın pısmanım
Bence dirsek cürütüyosan yıllar harcıyosan ust duzey bısey olmalısınMühendisliği bitirdim, uygulamalı derslerde elektrikli aletler kullanıyorduk, kaç kere çarpıldığımın haddi hesabı yok.Diş hekimliği okuyan arladaşım mobing ve sabunlarla cebelleşmekten yaşlandı, tıp okuyan arkadaşımın elleri kalem tutamıyor artık.
4 senelik eğitim fakültesi ise insanı gençleştirir, cildini güzelleştirir.
Yapmayınca ne oldu acaba merak ettim açıklanabilir bir duygu durumunuz var mı?En büyük pişmanlığım 2. çocuğu yapmamam
Biz 2 kardeşiz, abim var.Yapmayınca ne oldu acaba merak ettim açıklanabilir bir duygu durumunuz var mı?
Yapmadığıma pişmanım ama buraya yazamamSelam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Cevaplarınız benim için önemli
Manevi olarak kendi kıymetimin farkına gec varmam.Selam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Katilmiyorum öğretmenlik kadar kutsal degil hicbiri. Ogretmenim canim benim canim benimBence dirsek cürütüyosan yıllar harcıyosan ust duzey bısey olmalısın
Bazı muhendıslık kolları (bence yazılım ve elektrik elektronik saygın muhendıslık alanları)
Diş hekimliği
Savcı veya hakimlik (bence savcılık)
Ve pilotluk
Favorim pilotluk hem gez hem sabit degıl mesai saatinustune de catır catır euro cinsinden maaş gunumız ekonomısınde
Kutsanmak isteyen kimKatilmiyorum öğretmenlik kadar kutsal degil hicbiri. Ogretmenim canim benim canim benim
O kadar cokki hangi birini yazayım acabaSelam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Ben de sürekliİlişkiler konusunda fazla gururlu olmam, adımları karşı taraftan beklemem, karşısına çıkacak kadar cesaretli olamamam en büyük pişmanlığım. Çünkü muhtemelen karşı taraf bunu ondan hoşlanmadığım şeklinde algıladı ve o da boşverip uzaklaştı, neredeyse bir sene olacak hala unutamadım. Bu kadar karşıdan beklemeyip daha cesaretli olabilseydim her şey daha farklı olabilir miydi diye düşünmeden edemiyorum.
Diğer bir pişmanlığım ise okuduğum bölüm. Sırf mezuniyete kalmamak için okumuştum. Hayalim bu meslek değildi.
Bu sözler beni derinden etkilediİlk sevgilime çok güvendim saçma sapan hayallere daldım. Kendime vereceğim ilk tavsiye bir erkeğin peşinden bu kadar gemileri yakma. İkinci tavsiye istediğin bölümü okumak için ailenin boş tehditlerini umursamamalıydın sonrası daha kötü oldu. Üçüncü tavsiye aklını başına al dünya geçici ve herkes kendisiyle meşgul kimse seni umursamayacak kimseye yük olmamalı ve çocukluktan çabuk çıkıp tüm sorumluluğu üstüne almalısın kısaca yapabileceğin bir şey yok hayat zor olacak her şeyini kendin yapmak zorundasın senden önce yaşamış tüm insanlar da aynı yollardan geçti sen de geçeceksin ve emanetini teslim edeceksin kendini ayrıcaklı sanma hayatın sana bir borcu varmış ve seni hep kayıracakmış hep mutlu edecekmiş gibi yaşama…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?