Şu hayattaki en büyük pismanliginiz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de yanlış bölüm seçimim heralde ,
He birde bir ev vardı çok beğenmiştim adam hemen satmak istiyordu 120 bin TL idi almamıştım ,şu anda 1 buçuk milyon

Çocuktan önce nasil fark edemediniz peki. Gizledi mi kendini. Hani bazılari biraz role giriyor daha sonrasında salıyor öyle mi oldu
Bilmiyorum bir sekilde körmüsüm aslinda basindan beri uyumsuzduk, o bu ne der diye bosanmayida düsünmemistim, keske bosansaymisim, cooook pismanim.

Aynen, nasil bu kadar kör olabilmisim anlayamiyorum

Ogretmenım
Ogretmen oldugum icın pısmanım

Mühendisliği bitirdim, uygulamalı derslerde elektrikli aletler kullanıyorduk, kaç kere çarpıldığımın haddi hesabı yok. Diş hekimliği okuyan arladaşım mobing ve sabunlarla cebelleşmekten yaşlandı, tıp okuyan arkadaşımın elleri kalem tutamıyor artık.

4 senelik eğitim fakültesi ise insanı gençleştirir, cildini güzelleştirir.

Bence dirsek cürütüyosan yıllar harcıyosan ust duzey bısey olmalısın
Bazı muhendıslık kolları (bence yazılım ve elektrik elektronik saygın muhendıslık alanları)
Diş hekimliği
Savcı veya hakimlik (bence savcılık)
Ve pilotluk

Favorim pilotluk hem gez hem sabit degıl mesai saatin ustune de catır catır euro cinsinden maaş gunumız ekonomısınde

En büyük pişmanlığım kocaman silikon memelerim Çözümü var olsa da hiç yaptırmamış olmak ile asla aynı şey olmayacak .

Yapmayınca ne oldu acaba merak ettim açıklanabilir bir duygu durumunuz var mı?
Biz 2 kardeşiz, abim var.
Annemin babamın bana bıraktığı en güzel miras,
Annem iyiki doğurmuş onu
Benim için o annemden babamdan önce gelirdi.
Halâ kardeş denildiği zaman gözlerim istemsizce dolar

O nedenle oğlumun da bir kardeşi olsaydı diyorum, bize birşey olduğunda kimsesi olmayacak.
Hoş o böyle kardeşi olmadığı için çok mutlu. Gerçi oğluma sağlayabildiğimiz imkanı ona da sağlayabilirmiydik tartışılır
Şöyle bir tanede kızım olsaydı güzel olurdu

Bundan sonra Rabbim isteyene versin,
Banada hayırlısıyla bir kız torun sevmemi nasip etsin

Yapmadığıma pişmanım ama buraya yazamam

Manevi olarak kendi kıymetimin farkına gec varmam.
Ekonomik olarak evlenmeden önce ev almadığıma pişmanım.
Mesleki olarak daha cok kursa kongreye gitmediğime pişmanım.
Bir de cocuk yokken deli gibi geznediğime pişmanım. Herkese öberim ger fırsatta yapabildiğinizi yapmanız. O zaman imjanım vardı daha cok yurtdısıba cıksaydım keske. Nasılsa giderim diyordum şimdi üç çocukla çok zor.

Hak etmeyen insanlara değer vermek yaptıklarını görmezden gelmek her seferinde affetmek her düştüklerinde el uzatıp her seferinde kazık yemek...gereksiz merhamet ...Gereksiz anlayış ve özveri...
Şimdiki aklımla 20yil geriye gitsem keşke...yolda görsem selam vermezdim hiçbirine kendimide bu kadar yipratmazdim

Katilmiyorum öğretmenlik kadar kutsal degil hicbiri. Ogretmenim canim benim canim benim

O kadar cokki hangi birini yazayım acaba

Ben de sürekli
Bu sözler beni derinden etkiledi

-unideyken is hayatiyla ilgili baglanti vs atilim yapmak
-uni bittikten sonra karsima cikan erkekleri daha ciddi degerlendirmek
-sensiz kalmaya dayanabilen birine adim atmak
-yaz kis ellerime ve yuzume gunes kremi surmek
-sigaraya asla baslamamak

Pisman olmadiklarimda tecrubedir diyerekten;
-uni askimla evlenmemek (ne kadar doymus erkek o kadar iyi ve ne istedigini bilmek)
-bol bol bollll gezmek
-iyi bir uniye girmek ve o statude arkadaslar edinmek
-adimi herkesle duyurmamak, yeri gelince yalnizligi da sevmek
-erken evlenmemek ve cocuk sahibi olmamak
-guzel arkadaslar secmek, kazik atmamak ve arkadasliklari surdurmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…