Canım benim doktorum ne diyo daha bilmiyorum yarın sorucam,ben geldimm
biraz daha iyiyim
cnm 10 gün sonra erken degilmi benim doktorum mutlaka 15 gün gecmeli hatta dayanabilirsen adetini 1 hafta gecsin dior
Gunaydin canimmm. Evet aynennn belirtiler birbirine karismis durumda hele duygular oldu bu defa diye dusunurken yok cnim nerden olcak yine olmamistir diye dusunmeler dmurduk yere kendini uzmeler sonra birden umutla dolup mutlu olmalar ikide bi erken hamikelik belirtilerini okumalar. Zorla belirtiler yaratmalar gibi gibi hallerdeyimmm ben canim gercekten hayırlısı olsunn hayallerimiz gercek olsunnn. Sevincten aglayalim insalahGünaydın geleceğin tatlı annelerinasılsınız? Bat tarihleri yaklaştıkça heyecanda artıyor ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Sanki benden bahsetmissinGunaydin canimmm. Evet aynennn belirtiler birbirine karismis durumda hele duygular oldu bu defa diye dusunurken yok cnim nerden olcak yine olmamistir diye dusunmeler dmurduk yere kendini uzmeler sonra birden umutla dolup mutlu olmalar ikide bi erken hamikelik belirtilerini okumalar. Zorla belirtiler yaratmalar gibi gibi hallerdeyimmm ben canim gercekten hayırlısı olsunn hayallerimiz gercek olsunnn. Sevincten aglayalim insalah
Gunaydin canimmm. Evet aynennn belirtiler birbirine karismis durumda hele duygular oldu bu defa diye dusunurken yok cnim nerden olcak yine olmamistir diye dusunmeler dmurduk yere kendini uzmeler sonra birden umutla dolup mutlu olmalar ikide bi erken hamikelik belirtilerini okumalar. Zorla belirtiler yaratmalar gibi gibi hallerdeyimmm ben canim gercekten hayırlısı olsunn hayallerimiz gercek olsunnn. Sevincten aglayalim insalah
Insallah canim tesekkur ederim. Valla canim belirti cokta psikolojikmi bilmiyorum. Bulanti hic gecemeyen kasik agrisi dizimi kendime cekince bisey batiyor sanki.uyku hali yorgunluk duygu degisimi gogus ucinda büyüme sut dekikleri cikmis cok ilginc ve asiri derecede aci var uclarda.ay simdide kotu ruya gördüm kalbim hala hızlı çarpıyorSanki benden bahsetmissin
Belirtilerin ne canim?
Ayyy senin test tarihine cok az kaldi, insallah seni mutlu edecek cift cizgiyi görürsün
Nasil oldun canim?kızlar günaydın :) listeyi güncelliyrum
Günaydın geleceğin tatlı annelerinasılsınız? Bat tarihleri yaklaştıkça heyecanda artıyor ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Ahhh anim yolumuz ayni yol yokunca hersey benzer yada ayni insallah adet olmazsinn canimgünaydın cnm ya sanki beni anlattın :) dün o kadar sinirliydmki ben :) bugun daha iyiyim ama genelde o sinir halini yasıyınca adet oluyorum bakalım bu sefer nolucak :)
devamlı belilrti okuyorum dediğin gibi :)
Hayir olsun insallah. Simdi sen midem bulaniyor deyince benim ki de bulandi. Ne etkilenir psikolojilerimiz varInsallah canim tesekkur ederim. Valla canim belirti cokta psikolojikmi bilmiyorum. Bulanti hic gecemeyen kasik agrisi dizimi kendime cekince bisey batiyor sanki.uyku hali yorgunluk duygu degisimi gogus ucinda büyüme sut dekikleri cikmis cok ilginc ve asiri derecede aci var uclarda.ay simdide kotu ruya gördüm kalbim hala hızlı çarpıyor.evettt xok azcik kaldi korkuyorumm :)
Nasil oldun canim?
Ahhh anim yolumuz ayni yol yokunca hersey benzer yada ayni insallah adet olmazsinn canim
Canım benim doktorum ne diyo daha bilmiyorum yarın sorucam,
burada tecrübeli çok kez çatlatma iğnesini kullanan arkadaşlar 10 güne belli eder diyo..
Hayırlısı inşallah, yarın moralim bozuk dönmem.. Yumurtam çatlamıştır inşallah...
Hayir olsun insallah. Simdi sen midem bulaniyor deyince benim ki de bulandi. Ne etkilenir psikolojilerimiz var
Insallah adet olmayacaksin, adetin senden 9 ay boyunca uzak kalacak :)cnm günaydın sanada gelecegin tatlı annesi :) ne güzel yazdın cmnm ya :)
evet batlar yaklasıyor heycan artıyor benim 12si ama daha önce hep 8inde gelirdi gecen ay 12sinde gelmşti bu sefer bugfunde heycan yaptım bide dün cok sinirli duygusal acaip bi ruh halindeydim korkuyorum o yuzden gelicek diye :) ama kısmet bakalım dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun insallah
Hayirlisi olsun canim, yani her iki secenekten yola cikmak lazim, olur olmaz Rabbimin bilecegi is. Insallah en kisa zamanda nasip olur ♥sinirlilik halim gecti cok sukur cnm benim bas dönmeside yok
aksam bir ara herseye agladım oda gecti , bakalım kısmet hakkımıza hayırlısı insallah cnm :)
sen napıosun ? ignemizi aynı tarihte olduk biz :)
bende gogus ucu agrısı karın sıskinliği var ve yorgunluk uyku hali :) ya adet ya hamış bilemiyorum artık
Cnim bence bekleyebiliyosan bekle. Ben test yaparken cok heyecanlaniyorum varya ellerim titriyor bacakalrim tutmuyo sanki mefes almayi unutuyorum wc de bildiğim dua okuyorum düşün halimi ve dusmemek icin lavabodan tutuyorumamin cnm insallah ya
Tamam şekercim, yarın doktorumun yanında olucam..
Sorup sana dönerim, bu arada sen nsl oldun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?