su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

ıgnemı yarın yapıyorum... adet tarıhım 25 eylul... kan testımı de 27 sınde yapmayı dusunuyorum kı garantı olsun...
hadi bakalim canım hayirlisiyla insallah , allah hepimizi sevindirsin insallah amin
yarin bilgisayardan girince listeyi yenileycegim canım o zman ekliycem bilgilerini :)

kızlar kimle paylasiyim ki ailem yanımda degil şu an kardesimede ulasamadim, esim saolsun yemek yapti getirdi yataga, sabahki halim oglen agresiflige gecmisti ogleden sonra eve gelince moral bozuklugu aglama ellerin titremesi ve krem gibi koyu beyaz akintim oldu , kasinti yanma ve koku yok
cok korkuyorum gecen seferde boyle oldugumda 1 gun sonra adet olmustum, allahim bu kadar erkenmi son bulacak umutlarim bu ay, şu an cok yogun duygu degisimi yasiyorum, yazip yazmamakta da cok tereddut ettim , sizleride uzmiyim diye , adetten oncede gelirmis bu beyaz krem gibi akinti hamilelikten oncede kasiklarimda agriyo ve gogus uclarim agrio , hakkimiza hayirlisi bakalim , sizde benim arkadaslarim oldunuz saolun

Bende 10 gün önce klomen kullanmıştım bugün kontrolüm vardı çatlatma iğnesi olucaktım dr gerek duymadı bu ay hamile kalma olasılığın yüksek dedi olmazsa regilin 2.günü gel iğneye başlarız dedi.Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin.

Benimde benzer durum canim insallah hamile kalmisizdir .

Canim hemen en kotuyu dusunme en güzeli dusun hayal et etki olsun.... ne yazikki ikisininde belirtisi birbirine benziyor Allah hayirlisini versin canim

Hey Allahim yaaa birbirimizi hic tanimadan en ozelimizi paylaşıyoruz insallah tutturursunuz canimmm .bekkemek cok zor yaa vala ben diken ustunde bekliyorum bat a kadar gun asiri calismaya devam edicemmm

Hiç
Hey Allahim yaaa birbirimizi hic tanimadan en ozelimizi paylaşıyoruz insallah tutturursunuz canimmm .bekkemek cok zor yaa vala ben diken ustunde bekliyorum bat a kadar gun asiri calismaya devam edicemmm
hiç sormaama içim rahat kimse beni tanımıyorsen yine de her ihtimale karşı bat a bir hafta kala bırak sonuçta bebek tutunmaya Çalışıyor.bir sakatlık Olmasın

Canım listeye benide eklermisin..BAT 9 EYLÜL CANIM. İnşallah güzel haberler veririz buradan..

Hiç

hiç sormaama içim rahat kimse beni tanımıyorsen yine de her ihtimale karşı bat a bir hafta kala bırak sonuçta bebek tutunmaya Çalışıyor.bir sakatlık Olmasın
Oylemi diyosun canim birakmam lazim o zaman su siralar .ama adet okursam araya 2 hafta gircek o zmana uzun sure cakisma olmayinca cok zorlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…