su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

canim ya bir sakin ol lütfen, bak karninda bebisin varsa (insallah) ona stres hic iyi gelmez. Toparla kendini, Rabbim hayirli olanini verecektir.

Merhaba kızlar.. bende ilk defa doktor kontrolünde çatlatma iğneyi uyguladım..
Cumartesi yaptırdım iğneyi ve yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için perşembe gününe randevu aldım..
Bakalım, bakalım.. neylerse Mevlam elbet güzel eyler..
Bayram öncesi haberini alıp, çifte bayram yapmak nasip olur inşallah her birimize.. daha doğrusu isteyenlere..

Hayırlısı olsun inşallah.. Ben o kadar cok catlatma iğnesi oldum ama hiç kimse beni catlamış mı dıye cagırmadı

Hayırlısı olsun inşallah.. Ben o kadar cok catlatma iğnesi oldum ama hiç kimse beni catlamış mı dıye cagırmadı
bende pkos ve insülin direnci var canım... yumurtam insülin direncim yüksek olduğu için gelişemiyor.. bunun için klomen kullanıyorum..
aynı şekilde insülin direncim olduğu için yumurtamın çatlamasını engelliyor
o yüzden çatlatma iğnesi kullandık bu ay.. doktor kontrolune de bu yüzden gideceğim ...

Allah yardımcımız olsun cok kişide duydugum için söyledim yumurta catlamış mı dıye gıden .. Bende de kan pıhtılaşması var bir kimyasal bir 7 haftalık düşügüm var bu ayda klomen + çatlatma yaptım bakalım hayırlısı olsun inşallah

Merhaba kızlar bu topik hepimize uğurlu gelir ins. Tatile gidiyorum cok yazamasam da takip edeceğim sizleri. benim igne 31 Ağustos +bat 16 Eylül +test18 Eylül tabi sabredebilirsem

Kızlar kontrolden geldim iki Yum var 16-18lik Dr her ikisi de işe yarar dedi bir tanesi yarasa bana yeter yani benim Dr izinli idi başka Dr baktı.benimki hep 36 saat sonra ilişki derdi.bu hemen vurul yarın akşam ilişki dedi.saat 16:30 da vuruldum sizce yarın mı? Ertesi sabah 5 gibi de olabilir yani? Kafamı karıştırdı yani

minnta iğne 7 Eylül -bat 26 Eylül - test 27 eylül hadi Hayırlısı inşallah

Arkadaşlar şimdi kafama takıldı 16-18 iki Yum var şimdi iğnenin etkisi ile ikisi aynı anda mı çatlayacak yoksa 16 lık biraz daha büyümeyi mi bekleyecek.bir bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar şimdi kafama takıldı 16-18 iki Yum var şimdi iğnenin etkisi ile ikisi aynı anda mı çatlayacak yoksa 16 lık biraz daha büyümeyi mi bekleyecek.bir bilgisi olan var mı?
Oldugu gibi catlar diye düşünüyorum canim cunku buyumesine zmaan kalmadan igne vurulmus oluyosun. Hersey kader kismet bak bu dr baska sekilde yaptı insallah ise yarar. Bu arada kafan karismasin bazi dr igneden 1 saat sonra ikiski diyor her yigidin yogurt yiyisi farklı

Allah Allah bir saat sonraki ilişkiyi de ilk defa duyuyorum.heryerde 36 saat sonra Yum çatlar yazıyor?

Allah Allah bir saat sonraki ilişkiyi de ilk defa duyuyorum.heryerde 36 saat sonra Yum çatlar yazıyor?
Oyle canim.bu sit bi yerde okumustum sanirim. Soerm uzun yasiyorya yum catladiginda direk soermke bukussun diye bazi dr oyle diyomus. Bana mantıklı geldi

Oyle canim.bu sit bi yerde okumustum sanirim. Soerm uzun yasiyorya yum catladiginda direk soermke bukussun diye bazi dr oyle diyomus. Bana mantıklı geldi
Anladım yoksa yumurtanın bir saat sonra çatladığından değil yanionu ben de duydum ama bir saat sonra değil de iğneden önceki gün yapılsın diye bir yerde okumuştum.onu uyguladık bakalım bir de 36 saat sonrasına bakalım artık

tmm canım , aksama tekrar guncelliycem listeyi senide ekliycem igne tarihini , bat tarihi ve kan testi yapacagin gunu yaz bana yeterli :)
ıgnemı yarın yapıyorum... adet tarıhım 25 eylul... kan testımı de 27 sınde yapmayı dusunuyorum kı garantı olsun...

Merhaba kızlar bu topik hepimize uğurlu gelir ins. Tatile gidiyorum cok yazamasam da takip edeceğim sizleri. benim igne 31 Ağustos +bat 16 Eylül +test18 Eylül tabi sabredebilirsem

canım iyi tatiller amin insallah herkese ugur getirsin canım
yarin sabah guncelleyecegim listeyi cnm yazicam bilgilerini

canım hadi hayirli olsun kendini cok kasma iliski saatleriyle ilgili olurmu :) yarin sabah guncelliycem listeyi seninde bilgilerini ekliycem canım :)

bende cok merak ediyorum canım bilgim yok bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…