bende bugun gece 11 de yapacagım ıgnemı... persembe gunu de asılama olacak ılk asılamam hayırlısıBende. Bugün vuruldum ben de 27 sindi test yapacağım saat kaçta vurulacaksın?
benimde sabah alt karnım ağrıyordu ya..kaç gündür ağrı çekiyorum ama bilmiyorum ki....hayırlısı canım...RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN HEPİMİZİN...bişi diil cnm bende adet gelicekmi korkusu yasıorum su ankasıklarım agrıo ve dün asırı sinirliydim bence gelicek ama alahtan umıt kesilmez
İnşallah bitanem yaaaa.Ağzından bal damlıyor...eşimde geçen akşam sanki sen hamilesin dedi ama...belirtiler adet belirtilerine benziyor...hayırlısı Allahtan bakalım...bekleyip görecez canım.....Sende sag ol kuzumadet sancilari da hamilelik belirtisine giriyor, insallah da öyledir Hadi bakalim topigimizin ilk hayirli haberini senden alalim
şimdiden hayırlı olsun canım..inşallah aşılaman olumlu sonuçlanır...bende bugun gece 11 de yapacagım ıgnemı... persembe gunu de asılama olacak ılk asılamam hayırlısı
ıns cnm herkes ıcın hayırlısı neyse o olsun... asılamaya fazla umıt baglamıyorum ama olursa cıdden bana buyuk suprız olur... senın asılamam mı sadece catlatma ıgnesı mışimdiden hayırlı olsun canım..inşallah aşılaman olumlu sonuçlanır...
Hayirlisi olsun canim, benimde ilk asilamam... Bakalim Rabbim neylerse güzel eyler ♥bende bugun gece 11 de yapacagım ıgnemı... persembe gunu de asılama olacak ılk asılamam hayırlısı
Ay hadi insallah esinin icine dogmustur :) Sen böyle anlattikca benim icim kipir kipir oluyor gülüm ♥İnşallah bitanem yaaaa.Ağzından bal damlıyor...eşimde geçen akşam sanki sen hamilesin dedi ama...belirtiler adet belirtilerine benziyor...hayırlısı Allahtan bakalım...bekleyip görecez canım.....
aaa ne guzel... ben daha once uc kere catlatma ıgnesı denedım olmayınca asılamaya gectıler... ay ne guzel derken aynıyız dıye dedımHayirlisi olsun canim, benimde ilk asilamam... Bakalim Rabbim neylerse güzel eyler ♥
Ay hadi insallah esinin icine dogmustur :) Sen böyle anlattikca benim icim kipir kipir oluyor gülüm ♥
Anladim anladimaaa ne guzel... ben daha once uc kere catlatma ıgnesı denedım olmayınca asılamaya gectıler... ay ne guzel derken aynıyız dıye dedım
ben klomen kullandım akabinde çatlatma iğnesi yapıldı canım....inşallah hayırlısı olur hepimiz için gülüm...ıns cnm herkes ıcın hayırlısı neyse o olsun... asılamaya fazla umıt baglamıyorum ama olursa cıdden bana buyuk suprız olur... senın asılamam mı sadece catlatma ıgnesı mı
inşallah bitanem ya...hayırlısı olsun..inşallah Rabbim hepimize nasip kısmet eder....ilgine teşekkür ederim...Hayirlisi olsun canim, benimde ilk asilamam... Bakalim Rabbim neylerse güzel eyler ♥
Ay hadi insallah esinin icine dogmustur :) Sen böyle anlattikca benim icim kipir kipir oluyor gülüm ♥
cnm uc senelık evlıyız 3. seneyı doldurduk... fakat 2 senedır bebek ıstıyoruz... sız?Anladim anladimbenim catlatma ignesi de ilk, ikisi bir arada yani. Ne zamandir istiyorsunuz canim?
Amin gülüm insallah, rica ederiminşallah bitanem ya...hayırlısı olsun..inşallah Rabbim hepimize nasip kısmet eder....ilgine teşekkür ederim...
bende gonalf ıgne yaptım bugun de catlatma olucam persembede asılama... bundan once uc ay hap kullanmıstım yumurtalar ıcın lakın olmadıben klomen kullandım akabinde çatlatma iğnesi yapıldı canım....inşallah hayırlısı olur hepimiz için gülüm...
Masallah canim, Rabbim nice huzurlu, mutlu, ask ve cocuk sesleriyle dolu seneler nasip etsin. Allahin izniyle kasimda 6 sene olacak. Bizde 1,5 senedir bebek istiyoruz...cnm uc senelık evlıyız 3. seneyı doldurduk... fakat 2 senedır bebek ıstıyoruz... sız?
oh sızede masallah.. yas kac benım 25... ıns hepımıze nasıp etsınMasallah canim, Rabbim nice huzurlu, mutlu, ask ve cocuk sesleriyle dolu seneler nasip etsin. Allahin izniyle kasimda 6 sene olacak. Bizde 1,5 senedir bebek istiyoruz...
Allah razi olsun :) yasim 27 canim...oh sızede masallah.. yas kac benım 25... ıns hepımıze nasıp etsın
Ohhj canim guzel haberler almana sevindim. Bir tasla iki kus deseneGünaydın kızlar doktordayım şu an..
çok çok iyi durumun dedi
çoğul gebelik olabilirmiş...
çok mutlu oldum, 1 tane bile doğru
dürüst büyümezken.. şu anki
durumum beni mutlu etmeye yetiyor..
inşallah sonucu iyi olur canım..aşılama nasıl yapılıyor internetten okudum ama bişi anlamadım..başarı şansı nedir...?klomenle aynı gibi diyorlar ama...bilgin varsa anlatırmısın tatlım?bende gonalf ıgne yaptım bugun de catlatma olucam persembede asılama... bundan once uc ay hap kullanmıstım yumurtalar ıcın lakın olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?