su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

bişi diil cnm bende adet gelicekmi korkusu yasıorum su an kasıklarım agrıo ve dün asırı sinirliydim bence gelicek ama alahtan umıt kesilmez
benimde sabah alt karnım ağrıyordu ya..kaç gündür ağrı çekiyorum ama bilmiyorum ki....hayırlısı canım...RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN HEPİMİZİN...
Sende sag ol kuzum adet sancilari da hamilelik belirtisine giriyor, insallah da öyledir Hadi bakalim topigimizin ilk hayirli haberini senden alalim
İnşallah bitanem yaaaa.Ağzından bal damlıyor...eşimde geçen akşam sanki sen hamilesin dedi ama...belirtiler adet belirtilerine benziyor...hayırlısı Allahtan bakalım...bekleyip görecez canım.....

bende bugun gece 11 de yapacagım ıgnemı... persembe gunu de asılama olacak ılk asılamam hayırlısı
Hayirlisi olsun canim, benimde ilk asilamam... Bakalim Rabbim neylerse güzel eyler ♥

İnşallah bitanem yaaaa.Ağzından bal damlıyor...eşimde geçen akşam sanki sen hamilesin dedi ama...belirtiler adet belirtilerine benziyor...hayırlısı Allahtan bakalım...bekleyip görecez canım.....
Ay hadi insallah esinin icine dogmustur :) Sen böyle anlattikca benim icim kipir kipir oluyor gülüm ♥

Hayirlisi olsun canim, benimde ilk asilamam... Bakalim Rabbim neylerse güzel eyler ♥

Ay hadi insallah esinin icine dogmustur :) Sen böyle anlattikca benim icim kipir kipir oluyor gülüm ♥
aaa ne guzel... ben daha once uc kere catlatma ıgnesı denedım olmayınca asılamaya gectıler... ay ne guzel derken aynıyız dıye dedım

ıns cnm herkes ıcın hayırlısı neyse o olsun... asılamaya fazla umıt baglamıyorum ama olursa cıdden bana buyuk suprız olur... senın asılamam mı sadece catlatma ıgnesı mı
ben klomen kullandım akabinde çatlatma iğnesi yapıldı canım....inşallah hayırlısı olur hepimiz için gülüm...

inşallah bitanem ya...hayırlısı olsun..inşallah Rabbim hepimize nasip kısmet eder....ilgine teşekkür ederim...

ben klomen kullandım akabinde çatlatma iğnesi yapıldı canım....inşallah hayırlısı olur hepimiz için gülüm...
bende gonalf ıgne yaptım bugun de catlatma olucam persembede asılama... bundan once uc ay hap kullanmıstım yumurtalar ıcın lakın olmadı

cnm uc senelık evlıyız 3. seneyı doldurduk... fakat 2 senedır bebek ıstıyoruz... sız?
Masallah canim, Rabbim nice huzurlu, mutlu, ask ve cocuk sesleriyle dolu seneler nasip etsin. Allahin izniyle kasimda 6 sene olacak. Bizde 1,5 senedir bebek istiyoruz...

Günaydın kızlar doktordayım şu an..
çok çok iyi durumun dedi
çoğul gebelik olabilirmiş...
çok mutlu oldum, 1 tane bile doğru
dürüst büyümezken.. şu anki
durumum beni mutlu etmeye yetiyor..
Ohhj canim guzel haberler almana sevindim. Bir tasla iki kus desene haydi hayırlısi cnimm

kızlar ev temizlik istiyor, ben yataktan cikmiorum cok moralsizim

cok dua ediyorum hepimiz icin allah dualarimizi kabul etsin insallah

biz 6 aydır deniyoruz , kasımda 29 yasına giricem , doktorum buda olmazsa hsg cekicez dedi (( cok korkuyorum ondanda ama nasipse yaptiricaz sonrada asilama'ya gecicez nasip kismet iste allahim ol derse olur allah hepimize versin insallah ,
ayaklarim falan cok usuyor bugun kasiklarim agriyo
insallah adet belirtisi degildir ya

bende gonalf ıgne yaptım bugun de catlatma olucam persembede asılama... bundan once uc ay hap kullanmıstım yumurtalar ıcın lakın olmadı
inşallah sonucu iyi olur canım..aşılama nasıl yapılıyor internetten okudum ama bişi anlamadım..başarı şansı nedir...?klomenle aynı gibi diyorlar ama...bilgin varsa anlatırmısın tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…