- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
SANMAM CNM KULLANILAN İLAÇLARDAN SONRA KANAMA ŞİDDETİ DEĞİŞKEN OLUYO AYNI BU AY BENİMDE ÖLE OLDU KANAMA BİTTİ DEDİM TEKRAR LEKELENME OLDU SONRASINDAİnşallah öyledir kokusuz ama benim adetin bittiği gün ilişki oldu kanamam oldu iki gün acaba ondan mı bu kadar arttı dedim
Hayirlisi olsun canim, insallah önümüz de ki ay tutar... Üzülmemek elde degilSLM KIZLAR GECMIS BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN BENDE BEBIS YOK MALLESEF AYIN 25 INDE SABAH REGL OLDUM
Allah iyilik versin canim. Kafani toparlayabildin mi peki?merhaba canım cok sukur canım iyiyim , pek girmedim bu ay tedaviyi biraktik , kafami uzaklastirmak istedim biraz,
enyalios icin cok mutlu oldum ,
sen de durumlar ne?
Kuzum yeni konu acariz diye listeyi güncellemedim. Hemen hallediyorum...Kim bu ay ne yapıyor hiç bilgimiz yok .. Aşılamaya devam eden bu ayı bos gecırenler bi liste lazım bize ..E-brulim bi el at
yanı orası oyle ne desek de bos kelımeler hakıkaten kıfayetsız cunklı elden bırsey gelmıyorHayirlisi olsun canim, insallah önümüz de ki ay tutar... Üzülmemek elde degil
Allah iyilik versin canim. Kafani toparlayabildin mi peki?
Enyaliyos icin hepimiz cok sevindik, darisi bize insallah :)
Bende ikinci asilamayi oldum beklemedeyim canim...
Kuzum yeni konu acariz diye listeyi güncellemedim. Hemen hallediyorum...
Kizlar herkes bilgilerini yazsin bir zahmet...
Aynen öyle canim, hepimiz ayni duygulari tattik ve nasil zor oldugunun farkindayiz. Insallah Rabbim bir daha ki aya hep beraber hamile olma heyecanini tattirir.yanı orası oyle ne desek de bos kelımeler hakıkaten kıfayetsız cunklı elden bırsey gelmıyor
Catlatma ignesi | BAT | Test tarihi
| Sonuc
| |
@Enyalios | 5. Eylül | 23. Eylül | 14. Eylül | |
| ? | ? | ? | ? |
| 25. Eylül | 18. Ekim | 10. Ekim | ? |
@deeploneliness | ? | ? | ? | ? |
| ? | ? | ? | ? |
| ? | ? | ? | ? |
@elmaselmas | ? | ? | ? | ? |
@5335 | ? | ? | ? | ? |
| ? | ? | ? | ? |
| ? | ? | ? | ? |
| ? | ? | ? | ? |
AMİNNNNN CNMM İNŞALLAHAynen öyle canim, hepimiz ayni duygulari tattik ve nasil zor oldugunun farkindayiz. Insallah Rabbim bir daha ki aya hep beraber hamile olma heyecanini tattirir.
| Sonuc
| |
| ? | ? | ? |
|
| 25. Eylül | 18. Ekim | 10. Ekim |
|
@deeploneliness | ? | ? | ? |
|
| ? | ? | ? |
|
| ? | ? | ? |
|
@elmaselmas | ? | ? | ? |
|
@5335 | ? | ? | ? |
|
| - | 25. - 26. Ekim | 27. Ekim |
|
| ? | ? | ? |
|
| ? | ? | ? |
|
Tamam canim eklerim yazincaE-brulim SON ADET TARİHİM:18 EYLÜL CNM YUMURTLAMA GÜNÜM Bİ BELLİ OLSUN BEKLENEN ADET TARİHİMİDE SÖLERİM:)
| Sonuc
| |
| 13. Eylül | 30. Eylül | 26. Eylül | |
| ? | ? | ? |
|
| 25. Eylül | 18. Ekim | 10. Ekim |
|
@deeploneliness | ? | ? | ? |
|
| ? | ? | ? |
|
| ? | ? | ? |
|
@elmaselmas | ? | ? | ? |
|
@5335 | ? | ? | ? |
|
| - | 25. - 26. Ekim | 27. Ekim |
|
| ? | ? | ? |
|
| ? | ? | ? |
|
Günaydın kızlar, bir bir güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallahumudumuzu yitirmeyeceğiz, bizimde hayallerimiz Allah'ın izniyle gerçekleşecek. Kızlar Hz. Ibrahimin duasının okunduğu topikte yeni liste hazırlanıyor, bu hafta tekrar okumalara başlayacağız, katılmak isteyen varsa buyursun gelsin :)
Hadi hayırlısı gülüm, inşallah ovulasyon testleri vesilen olur bebeğine
Canım biz eğer tutmazsa 4. aşılamaya kadar devam etmek istiyoruz, cumartesi ikinci aşılamam yapıldı. Hayırlısı olsun bakalım bu ay geçen ay olduğu gibi kaptırmayacağım kendimi, geçen ay tutmadığı için pek ümitli de değilim aslında ya hayırlısı belki benim umutlarım da çiçek açar :)
Amin canım inşallah, haklısın demek ki daha vakti gelmemiş meleğininRabbim tez vakitte nasip etsin, bekletmesin inşallah.
Canım tebrik ederim hamilesinRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. Darısı bizim başımıza... Hemen bir kan testi yaptır :)
kızlar yaaa dualı bir isim olsa topiğin ismi mesela 'ya varis' gibi birbirimize tesbih çeksek az kişi arasında öle bişi yapsak daha iyi olmazmıCaNımE-brulim bende bu ay boşum :) 15.inde bat ondan sonra bakalım ne kısmet olacak .. Herkes bilgilerını yazsın aç bi topik eklersin başa bunu .. Topiğin ismi içinden geçen olsun seç kimse yok onaylayacak çünkü .. Maksat yeni bir topik yeni bir umut olsun diye bizleride etiketle burayada link atarız isteyen sohbetımıze katılır..
ALLAH razı olsun gülüm. En kısa zamanda topiğimizde bir sürü anne olur inşallahAşılaman hayırlı olsun gülüm..inşallah sonucu bebiş olur..dualarımdasın bitanesi....güzel dualarına yürekten aminnnnnnn diyorum canım benim...
Tamam gülüm o zaman yarın yeni konumuzu açarım... Hakkımızda hayırlısı, inşallah bize uğur getirir.CaNımE-brulim bende bu ay boşum :) 15.inde bat ondan sonra bakalım ne kısmet olacak .. Herkes bilgilerını yazsın aç bi topik eklersin başa bunu .. Topiğin ismi içinden geçen olsun seç kimse yok onaylayacak çünkü .. Maksat yeni bir topik yeni bir umut olsun diye bizleride etiketle burayada link atarız isteyen sohbetımıze katılır..
Olabilir tabi, yarına kadar kararlaştıralım, yarında yeni topiğimizi açarım canım.
Ben bu ay tedavi olmuyorum rahim filmi çektireceğim sanırım bu ay regl5 kontrolHayirlisi olsun canim, insallah önümüz de ki ay tutar... Üzülmemek elde degil
Allah iyilik versin canim. Kafani toparlayabildin mi peki?
Enyaliyos icin hepimiz cok sevindik, darisi bize insallah :)
Bende ikinci asilamayi oldum beklemedeyim canim...
Kuzum yeni konu acariz diye listeyi güncellemedim. Hemen hallediyorum...
Kizlar herkes bilgilerini yazsin bir zahmet...
Bat şimdilik 24 kasım gözüküyor ama ovulasyon tarihine göre bat değişebilir değişiklik olursa haber veririmMinik mucizelerimiz
[TR]
A N N E adayiCatlatma ignesi BAT Test tarihi Sonuc @Enyalios 5. Eylül 23. Eylül 14. Eylül minnta ? ? ? ? E-brulim 25. Eylül 18. Ekim 10. Ekim ? @deeploneliness ? ? ? ? Veson ? ? ? ? Al_pi ? ? ? ? @elmaselmas ? ? ? ? @5335 ? ? ? ? zebekine ? ? ? ? LeYLa_21 ? ? ? ? DESIGNER27 ? ? ? ?
UGUR GETIRSIN INSALLAH[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
KIZLAR BILGILERINIZI PAYLASIRSANIZ TABLOYU GÜNCELLERIM[/tr]
Cnm dün regl geldi yazmıştımben bu ay ne asılama nede catlatma ıgnesı olacagım... bırsonrakı adet tarıhım 25 -26 ekım... test tarıhım 27 sı dıyelım tskl ederım bu aradaVeson tatlım test yaptın mı ne oldu
cnm neden rahim filmi çekileceksinki sağlıklı bir doğumun var sonrasında düşükle sonuçlanmış bile olsa gebeliklerin var tüplerinde sorun olsa hamile kalamazdın sonrasında kist miyom vs zaten ultrasonda gözüküyo doktormu önerdi hsgBen bu ay tedavi olmuyorum rahim filmi çektireceğim sanırım bu ay regl5 kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?