su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Bana hsg cekecegız bu ay olmazsa dedikleri ay hamile kalmıştım.. Senin hiç gebelik oldumu
Ay bana da Dr bu ay olmazsa hsg çekelim dedi dr tırsıyorum.inşallah ben de bu ay kalırım
Veson nerdesin kuzummmmmmmmmmmmmmmm?bugün gelmedin hiç....
Buralardayım cnm arada girip okuyorum senin sonucu bekliyorum yarın mı test günün

Ay bana da Dr bu ay olmazsa hsg çekelim dedi dr tırsıyorum.inşallah ben de bu ay kalırım

Buralardayım cnm arada girip okuyorum senin sonucu bekliyorum yarın mı test günün
Yarın ama kan testi yapamam. İdrar yapıcam.oda ne denli sağlıklı sonuç verir bilemiyorum canım

cnm hakkında hayırlısı benımde hıc gebelık olmadı umıdını yıtırme de tatlım testı erken yapmıssın kanında hala az da olsa ıgnenın etkısıyle hcg hormonu var bu nedenle testınde ılk 5 dk da degılde yarım saat sonra ıkıncı sılık cızgıyı gormussun benım basımada cok geldı

evvetttt bıraz ıslerı hafıflettım asılamayı sormustu bır arkadas...
asılama kadın ve erkege gereklı hormonel testler yapıldıktan sonra kadına adetının ucuncu gunu yumurtlatıcı ıgneler baslanır bu ıgneler yumurtalar yeterlı buyukluge gelene kadar her gun gobekten vurulur...
yumurtalar olgunlastıktan sonra catlatma ıgnesı yapılır yumurtanın catlaması saglanır..
daha sonra asılama gunu geldıgınde erkek spermlerını verır.. bu spermler ozel ıslemlerden gecırılır soyle kı spermın ıcındekı bazı derı parcaları, olu yavas spermler, hatta menıdekı spermle su da ayrıstırılır ozel solusyonlarla yıkanır transfere uygun hale getırılır..
daha sonra uzun bır katater yardımıyla kadına transfer edılır..

asılamada sans cok buyuk degıl ama az da degıl yanı normal ılıskıye gore daha ıyı denılebılınır.

ben tedavıye baslamadan once hsg cekıldım doktorum eger bı sorun varsa ona gore yol ızleyelım bosuna ılac yuklemesı yapmayalım demıstı bana mantıklı geldı ocak ayında hsg cekıldım sukur hıcbırsey cıkmadı

Cok güzel anlatmissin canim, ellerine saglik.
Bende ki tek fark adetimin ücüncü gününden itibaren klomen kullandim yumurtanin hormonel gelisimi icin.

İlk haberi senden alacagız demekki varmı bir his .. Belirti demiyorum olmasada uyduruyoruz çünkü :)
duygularım karışık...tek duam hayırlısı neyse o olsun canım..kendimi Rabbime teslim ettim...Eğer Rabbimden izin çıkmışsa ikinci evladım için çok mutlu olurum...

evet canım ben sormuştum...teşekkür ederim verdiğin bilgiler için....

ben uc ay klomenın bır benzerı femara kullandım gebe kalınmayınca gonalf ıgne kullandım
Ben önceden hic ilac kullanmadim canim. Direk asilama esnasinda klomene basladim.

duygularım karışık...tek duam hayırlısı neyse o olsun canım..kendimi Rabbime teslim ettim...Eğer Rabbimden izin çıkmışsa ikinci evladım için çok mutlu olurum...
Hakkinda hayirlisi olsun canim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…