moralini bozma canım ya..yaşın genç daha...kafana takma...inancını yitirme sakın...kızlar ev temizlik istiyor, ben yataktan cikmiorumcok moralsizim
cok dua ediyorum hepimiz icin allah dualarimizi kabul etsin insallah
biz 6 aydır deniyoruz , kasımda 29 yasına giricem , doktorum buda olmazsa hsg cekicez dedi(( cok korkuyorum ondanda ama nasipse yaptiricaz sonrada asilama'ya gecicez nasip kismet iste allahim ol derse olur allah hepimize versin insallah ,
ayaklarim falan cok usuyor bugunkasiklarim agriyo
insallah adet belirtisi degildir ya
inşallah bende hem sizlere hemde eşime hayırlı haber vermek çok istiyorum...Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip eylesin inşallah canım....İlk hayırlı haberi kim verecek merak edıyorum .. İnşallah akabinde herkes tek tek hamileyimmmm diye yazar .. Bizde 3. Seneyi doldurduk 2 senedir cocuk istiyoruz 29 yasındayım ..
Canim seninn iki gundur neyinn varrr. Kendini strese sokma lutfeeennnn. Eger olmazsa bile ted surecin belki durmak yok yola devam. Bizde 6 aydir deniyoruz bu aradakızlar ev temizlik istiyor, ben yataktan cikmiorumcok moralsizim
biz 6 aydır deniyoruz , kasımda 29 yasına giricem , doktorum buda olmazsa hsg cekicez dedi(( cok korkuyorum ondanda ama nasipse yaptiricaz sonrada asilama'ya gecicez nasip kismet iste allahim ol derse olur allah hepimize versin insallah ,
Bana hsg cekecegız bu ay olmazsa dedikleri ay hamile kalmıştım.. Senin hiç gebelik oldumukızlar ev temizlik istiyor, ben yataktan cikmiorumcok moralsizim
aynen canım..benimde öyle olmuştu ya....o ay hamile kalmasaydım hsg çekecekti doktor...Bana hsg cekecegız bu ay olmazsa dedikleri ay hamile kalmıştım.. Senin hiç gebelik oldumu
aminnnnn inşallah canım...doğum yapana da gerek yoktur herhalde dimi...Hamile kalabiliyorsan hsg ye gerek yok dıyorlar ben iki kere kaldım inşallah hiçç gerek kalmaz meleklerımız bu ay gelir
yaaaaa...inşallah gerek kalmaz ya...hsg sancılı oluyor diyolar valla ben korkuyorum....Dogumdan sonra uzun zaman gecerse var kanallar yapışmış yada tukanmış olabılıyor çünkü
Ilk haberi veren bizi de pesinden götürsün :)İlk hayırlı haberi kim verecek merak edıyorum .. İnşallah akabinde herkes tek tek hamileyimmmm diye yazar .. Bizde 3. Seneyi doldurduk 2 senedir cocuk istiyoruz 29 yasındayım ..
Canim gercekten sana 2 gündür ne oluyor? Yapma lütfen böyle. Senin moralini yüksek tutman gerekiyor. Eger suan hamileysen (insallah) bu bebegi de olumsuz etkiler. Her sey Allahtan güzel arkadasim, vakti zamani gelince olacak insallah. Bu kadar yipratma kendini ve her zaman haline sükret.kızlar ev temizlik istiyor, ben yataktan cikmiorumcok moralsizim
benımde ılk asılamam ama bıldıgım kadarıyla anlatayım calısıyorum gun ıcınde yazıcaminşallah sonucu iyi olur canım..aşılama nasıl yapılıyor internetten okudum ama bişi anlamadım..başarı şansı nedir...?klomenle aynı gibi diyorlar ama...bilgin varsa anlatırmısın tatlım?
Ilk haberi veren bizi de pesinden götürsün :)
Canim gercekten sana 2 gündür ne oluyor? Yapma lütfen böyle. Senin moralini yüksek tutman gerekiyor. Eger suan hamileysen (insallah) bu bebegi de olumsuz etkiler. Her sey Allahtan güzel arkadasim, vakti zamani gelince olacak insallah. Bu kadar yipratma kendini ve her zaman haline sükret.
moralini bozma canım ya..yaşın genç daha...kafana takma...inancını yitirme sakın...
Canim seninn iki gundur neyinn varrr. Kendini strese sokma lutfeeennnn. Eger olmazsa bile ted surecin belki durmak yok yola devam. Bizde 6 aydir deniyoruz bu arada. Benim pco isim zor yinede umutluyum.sende umudunu yitirme sakinn. Adet olsan bile nolcak kan cikan yerden canda cikar gülümse haydi
yok canım hic gebelik olmadi bende daha onceBana hsg cekecegız bu ay olmazsa dedikleri ay hamile kalmıştım.. Senin hiç gebelik oldumu
bu arada bende kendimi bildim bileli pco'yum cnmCanim seninn iki gundur neyinn varrr. Kendini strese sokma lutfeeennnn. Eger olmazsa bile ted surecin belki durmak yok yola devam. Bizde 6 aydir deniyoruz bu arada. Benim pco isim zor yinede umutluyum.sende umudunu yitirme sakinn. Adet olsan bile nolcak kan cikan yerden canda cikar gülümse haydi
Heh söyle ya :) kolay gelsin canimkizlar vallai az once kendimi bi silkeledim yeter ya kendine bu kadar zarar verme yipratma kendini dedim , kalktim simdi temizlige basliyorum bide pasta yapicam :) kendime geliim azicik dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?