su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

moralini bozma canım ya..yaşın genç daha...kafana takma...inancını yitirme sakın...

İlk hayırlı haberi kim verecek merak edıyorum .. İnşallah akabinde herkes tek tek hamileyimmmm diye yazar .. Bizde 3. Seneyi doldurduk 2 senedir cocuk istiyoruz 29 yasındayım ..
inşallah bende hem sizlere hemde eşime hayırlı haber vermek çok istiyorum...Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip eylesin inşallah canım....

Canim seninn iki gundur neyinn varrr. Kendini strese sokma lutfeeennnn. Eger olmazsa bile ted surecin belki durmak yok yola devam. Bizde 6 aydir deniyoruz bu arada . Benim pco isim zor yinede umutluyum.sende umudunu yitirme sakinn. Adet olsan bile nolcak kan cikan yerden canda cikar gülümse haydi

Bana hsg cekecegız bu ay olmazsa dedikleri ay hamile kalmıştım.. Senin hiç gebelik oldumu

Hamile kalabiliyorsan hsg ye gerek yok dıyorlar ben iki kere kaldım inşallah hiçç gerek kalmaz meleklerımız bu ay gelir

Hamile kalabiliyorsan hsg ye gerek yok dıyorlar ben iki kere kaldım inşallah hiçç gerek kalmaz meleklerımız bu ay gelir
aminnnnn inşallah canım...doğum yapana da gerek yoktur herhalde dimi...

Dogumdan sonra uzun zaman gecerse var kanallar yapışmış yada tukanmış olabılıyor çünkü

Haberleri izledikçe şehit haberlerini duydukça bu dünyaya çocuk getirmeye çekiniyorum.. Allah sabır versin ailelerine ülkemize de birlik huzur versin

İlk hayırlı haberi kim verecek merak edıyorum .. İnşallah akabinde herkes tek tek hamileyimmmm diye yazar .. Bizde 3. Seneyi doldurduk 2 senedir cocuk istiyoruz 29 yasındayım ..
Ilk haberi veren bizi de pesinden götürsün :)

Canim gercekten sana 2 gündür ne oluyor? Yapma lütfen böyle. Senin moralini yüksek tutman gerekiyor. Eger suan hamileysen (insallah) bu bebegi de olumsuz etkiler. Her sey Allahtan güzel arkadasim, vakti zamani gelince olacak insallah. Bu kadar yipratma kendini ve her zaman haline sükret.

inşallah sonucu iyi olur canım..aşılama nasıl yapılıyor internetten okudum ama bişi anlamadım..başarı şansı nedir...?klomenle aynı gibi diyorlar ama...bilgin varsa anlatırmısın tatlım?
benımde ılk asılamam ama bıldıgım kadarıyla anlatayım calısıyorum gun ıcınde yazıcam

dogru diosun canım tahminim adet oncesi sendromu sizde oluomu bilmiorum ,
hani sebebsiz uzuntu aglama falan toparliycam insallah desteginiz icin tesekkurler canım arkadaslarm

dogru diosun canım destegin icin saolasin
kismet bakalim hayirlsii

bu arada bende kendimi bildim bileli pco'yum cnm

evet az once kendimi tutamayip nesterse olsun diyerek evdeki kalitesiz bebetime testle idrar testi yaptim,15 dk tek cizgiydi yarim saat sonra atmak icin kalktigimda silik ikinci cizgi cikmisti, ama duydugum kadariyla bu bebetime bekleyince ikinci cizgi silik goruluyomus , zaten benim ignenin 9. gunu bugun

kizlar vallai az once kendimi bi silkeledim yeter ya kendine bu kadar zarar verme yipratma kendini dedim , kalktim simdi temizlige basliyorum bide pasta yapicam :) kendime geliim azicik dimi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…