benimki 18mm de çatlatıldı canım...Kizlar yumurtaniz kam mm'de catlatildi?
Amin bitanem...Allah razı olsun güzel duan için..ağzın bal yesin inşallah...hepinizi çok seviyorum...sonuç ne olursa olsun sizlerle böyle güzel paylaşımlar yapmak bana iyi geliyor...ayy benıde bır heyecan sardı kaderdasız arkadasım ıns ıns pozıtıf cıkar amın
Benimsin 18-16 iki Yum vardı iğnemi vuruldum herhalde biri Çağlayan'a kadar 19-20 diğeri de 17-18 falan olur herhaldeKizlar yumurtaniz kam mm'de catlatildi?
oyy tatlım amın ıns.. hakıkaten banada ıyı gelıyor aıle de olsa basına gelmeyınce ne kadar anlayabılırler kı?Amin bitanem...Allah razı olsun güzel duan için..ağzın bal yesin inşallah...hepinizi çok seviyorum...sonuç ne olursa olsun sizlerle böyle güzel paylaşımlar yapmak bana iyi geliyor...
benimki 18mm de çatlatıldı canım...
Kizlar ben cumartesi doktora gittim, o gün en büyük yumurtan 14 milim demisti. Yumurta her gün 2 milim büyüyormus, catlatma ignemi de pazartesi oldum. Hesaplarima göre 17-18 milimde catlatildi ama emin de degilim. Erken catlatildiysa ne oluyor? Gebelik sansi ortadan kayboluyor mu?Benim yumurtamın boyutunu bilmiyorum doktor soylemedı bende unuttum sormayı :) ama ıkı kere 20 olunca tutmuştu santim mi milim mi ne deniyorsa işte :
Igneden 24 saat sonra catliyor galiba degil mi canim?Benimsin 18-16 iki Yum vardı iğnemi vuruldum herhalde biri Çağlayan'a kadar 19-20 diğeri de 17-18 falan olur herhalde
36-42saat kadar sonraIgneden 24 saat sonra catliyor galiba degil mi canim?
Dün benimki de 16-18 Dr ve dediki ikisi de işe yarar hemen iğneni yap yarın akşam ilişki dediKizlar ben cumartesi doktora gittim, o gün en büyük yumurtan 14 milim demisti. Yumurta her gün 2 milim büyüyormus, catlatma ignemi de pazartesi oldum. Hesaplarima göre 17-18 milimde catlatildi ama emin de degilim. Erken catlatildiysa ne oluyor? Gebelik sansi ortadan kayboluyor mu?
Kizlar yumurtaniz kam mm'de catlatildi?
Evet ben de iğneden bir gün önce ilişkiyi değerlendirdim şimdi sıra iğneden sonraki Dr ne dedi 36 saat sonra mı dediBen her zaman çatlatma iğnemi olmadan bi gece önce birliktelik oluyor riske atmamak için iki gün yasıyormuş sperm cunku kalıtelıyse tabi .. Bosa gıtmez tabi benim küçükler vardı dıye doktor ıkı gun sonra vurul demişti iğneyi mesela..
Demek ki her doktor farkli bir sey söylüyor, benimki 24-36 saat dedi. Acaba igneden igneye de degisiyor olabilir mi ki?36-42saat kadar sonra
Ay hadi insallah ikiz olsun :)Dün benimki de 16-18 Dr ve dediki ikisi de işe yarar hemen iğneni yap yarın akşam ilişki dedi
Cok büyükte olmamasi gerekiyor galiba. Hayirlisi artik bekleyip görecegiz ama baya kafami karistirmisti bu durum :)cnm benim doktorum 18 mm gördüğünde catlatıyor ama mesela gecen sefer 24 mm vardı bide 18 ve hemen yaptı iğneyi
36 saat sonra çatlar canım...Igneden 24 saat sonra catliyor galiba degil mi canim?
canım sen aşılama yaptırmışsın sanırım...aşılamada herhangi bir ağrı acı oluyormu?birde bayıltarakmı yapılıyor?Merhaba kızlar, benimde çatlatma iğnem pazartesi gün yapıldı ama akabinde aşılama oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah hep birlikte çifte bayram sevinci yaşarızRabbim isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın ve evladını kucağına almayı nasip etsin
Evet canim asilama yaptirdim, hic bir agrim sizim olmadi. Doktor bana catlatma ignesini yaparken vurdugu yerde (göbekten) bir sicaklik hissettim, asilamam da ayni onun gibiydi. Kateteri igne gibi hafif hissettim sonrada iste hafif bir sicaklikla kateteri bosalttigini hissettim.canım sen aşılama yaptırmışsın sanırım...aşılamada herhangi bir ağrı acı oluyormu?birde bayıltarakmı yapılıyor?
Bana iğneden sonraki gün gece 12 de sonra onu takıp eden gunlerde iki kere daha gece 12 de gün asırı dıyor ben onu dınlemıyorum 36 saat sonra bırde ertesı aksam denıyorum sonra gun asırı devam edıyorum :)Evet ben de iğneden bir gün önce ilişkiyi değerlendirdim şimdi sıra iğneden sonraki Dr ne dedi 36 saat sonra mı dedi
Bilmiyorum ki her iğne farklı mı?ama ben 40 saat sonra kasıklarda gerginlik ve Ağrı hissediyorum çatladığını ikiz mi?bir tane bulduk da ikizi mi kaldıDemek ki her doktor farkli bir sey söylüyor, benimki 24-36 saat dedi. Acaba igneden igneye de degisiyor olabilir mi ki?
Ay hadi insallah ikiz olsun :)
Cok büyükte olmamasi gerekiyor galiba. Hayirlisi artik bekleyip görecegiz ama baya kafami karistirmisti bu durum :)
Benim doktor asılamayı yapınca bir saat kaldırmıyor hep denk geldim ..Evet canim asilama yaptirdim, hic bir agrim sizim olmadi. Doktor bana catlatma ignesini yaparken vurdugu yerde (göbekten) bir sicaklik hissettim, asilamam da ayni onun gibiydi. Kateteri igne gibi hafif hissettim sonrada iste hafif bir sicaklikla kateteri bosalttigini hissettim.
5 dakikalik bir islem kuzum ve agrisiz oldugu icin bayiltmaya da gerek duyulmuyor... Asilamadan sonra 2 dakika catalda yattim sonra kalkip normal hayatima devam ettim.
Yalniz sen bunlari düsünme bitanem, Allahin izniyle asilama yaptirmana gerek kalmayacak. Insallah yarin pozitif test sonucunu bize aciklayacaksin ve hep birlikte sevinecegiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?