Bu ilk sayfada yokEYLÜL MİNİKLERİ
ÇATL.İĞNESİ + BAT + KAN TESTİ
@Enyalios ------ iğne 5 eylül + bat 23 eylül + test 14 eylül
@minnta ------ iğne 31 ağustos + bat 12 eylül + test 14 eylül
@E-brulim ------ iğne 31 ağustos + bat 21 eylül + 20 eylül
@deeploneliness ---- iğne 31 ağustos + bat 16 eylül + test 18 eylül
@Veson ------- iğne 7 eylül + bat 26 eylül+ test 27 eylül
@al-pi ------- iğne 2 eylül + bat 21 eylül + test 16 eylül
@elmaselmas ------ + bat 15 eylül + test 15 eylül
@5335 ------- 2 eylül iğne + bat 17 eylül + -test
@BayilanBayilana ---- iğne 8 eylül + bat 25 eylül + test 27 eylül
@leyla21 ---------- 21 agustos iğne- + bat 9 eylül + test -
UĞUR GETİRSİN İNSALLAH
listenin son haliVeson cummmmmmmmm....
Burdaaa.Huhuuuuu kızlar nerdesiniz....
İnşallah vesoncum sperm yumoşlarımıza ulaşmış ve döllenme de olmuştur..senin içinden ne geçiyor canım ya..sence hamile olabilirmiyim...Burdaaa.
Az önce bir yerde okudum hızlı bir sperm 5 dakikada yumurtaya ulaşabiliyormuş yavaş bir spermse 40 dakikada.nadir de olsa yumurtlamadan 6 gün Öncesinde ve yumurtlamadan 3 gün sonrasına kadar Döllenme olabiliyormuş.ama genellikle ovulasyondan sonra 12-24 saat içerisinde olutormuş
İnan canım benim eşim de öyle..Eşim 10 tane gebelik testi almış... Adam hızını alamamış.. Çok istiyor ya...Rabbim inşallah mucizemizi yollamıştır..dualarınızı eksik etmeyin canlarım..Hayırlısı mevladan...
İnşallah bitanem inşallah...İnan canım benim eşim de öyle..
3 senedir artık alma desem de dayanamayıp hep almıştır ..
inşallah bu ayki testimiz de pozitifi görürüz..
Cnm teknik olarak test Yaptığın gün olsa idi çıkardı.ama şu da bir gerçek insan Vücudu bu ve makina değil.neye nasıl cevap vereceği belli olmuyor.sana şunu anlatayım.ateş topiğinde bir arkadaş 9ile hamile OLDUĞUNU öğrendi.kız iki güne bir test yaptı ve 9-7-13 çıktı.kız önce. Kimyasal dedi sonra dış gebelik dedi strese girdi ama iki gün sonra tekrar kan verdi ve hcg ikiye katlamaya başladı.demek istediğim bildiğimiz gibi hcg her gebelikte düzenli ikiye katlar diye bir sabit kural yok.kız hcg artışı için nerde ise bir hafta bekledi.demekki bazı gebeliklerde sonradan artışa geçebiliyor.o Yüzden herşey olabilir yani inşallah gebesindirİnşallah vesoncum sperm yumoşlarımıza ulaşmış ve döllenme de olmuştur..senin içinden ne geçiyor canım ya..sence hamile olabilirmiyim...
İnşallah bitanem ya...senin yorumların beni çok rahatlatıyor vesoncum... İyiki seni tanımışım canım...hepiniz çok iyisiniz...iyi dileklerde bulunan tüm dostlar Allah hepinizden razı olsun...hepinizi çok seviyorum canlarım...Cnm teknik olarak test Yaptığın gün olsa idi çıkardı.ama şu da bir gerçek insan Vücudu bu ve makina değil.neye nasıl cevap vereceği belli olmuyor.sana şunu anlatayım.ateş topiğinde bir arkadaş 9ile hamile OLDUĞUNU öğrendi.kız iki güne bir test yaptı ve 9-7-13 çıktı.kız önce. Kimyasal dedi sonra dış gebelik dedi strese girdi ama iki gün sonra tekrar kan verdi ve hcg ikiye katlamaya başladı.demek istediğim bildiğimiz gibi hcg her gebelikte düzenli ikiye katlar diye bir sabit kural yok.kız hcg artışı için nerde ise bir hafta bekledi.demekki bazı gebeliklerde sonradan artışa geçebiliyor.o Yüzden herşey olabilir yani inşallah gebesindir
İnşallah bitanem inşallah...
Amin bitanem...görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler...güzel duaların icin Rabbim senden razı olsun..inşallah hepizin göbüşü dolar gülüm....LeYLa_21 kuzum sabah kalkınca ilk idrarla yapacaksın sanırım testi, hakkında hayırlısı olsun. Rabbim önce göbüşünü sonrada kucağını doldursun. Inşallah hayırlı haberlerini alırız
Evet canım..kızıma bir kardeş istiyorum gülüm...amin canım...cümlemize nasip etsin Yüce YaradanımSanırım 2.yi düşünüyosunuz,
Rabbim nasip eder inşallah
Amin cümlemizden inşallah gülüm. Ay var ya çok heyecanlıyım, gelsin Leyla'mın kuzusuna bir minnakAmin bitanem...görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler...güzel duaların icin Rabbim senden razı olsun..inşallah hepizin göbüşü dolar gülüm....
Evet canım..kızıma bir kardeş istiyorum gülüm...amin canım...cümlemize nasip etsin Yüce Yaradanım
Evet canım..kızıma bir kardeş istiyorum gülüm...amin canım...cümlemize nasip etsin Yüce Yaradanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?