su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Bana iğneden sonraki gün gece 12 de sonra onu takıp eden gunlerde iki kere daha gece 12 de gün asırı dıyor ben onu dınlemıyorum 36 saat sonra bırde ertesı aksam denıyorum sonra gun asırı devam edıyorum :)
Bana da 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı dedi ben de sanırım onu dinlemeyeceğim senin gibi 36saat sonra ilişki 24 saat sonra tekrar bir ilişki daha sonrA gün aşırı acaba spermler olumsuz etkilenir mi ki

Bilmiyorum ki her iğne farklı mı?ama ben 40 saat sonra kasıklarda gerginlik ve Ağrı hissediyorum çatladığını ikiz mi?bir tane bulduk da ikizi mi kaldı Hayırlısı olsun
Bende bilmiyorum canim ama bin bir cesit igne var?
Kiiiz deme öyle bak sonra birde Rabbim 2 yerine 4 verir görürsün

Benim doktor asılamayı yapınca bir saat kaldırmıyor hep denk geldim ..
Benim doktorum istersen yat istersen kalk sana kalmis bir sey dedi. Asilama sonrasi yatmanin faydasi olup olmayacagi kanitlanmamis onun demesiyle. Hos ben internette farkli seyler okudum ama nasip artik canim. Ben hic ummadigim bir ayda hamile kalmistim yani Allahin isi bu belli olmaz.

inşallah gülüm ya...Allah razı olsun ...moral oluyorsun valla...inşallah Rabbim hepimizin bu ay kucağını doldursun ya...

Bana da 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı dedi ben de sanırım onu dinlemeyeceğim senin gibi 36saat sonra ilişki 24 saat sonra tekrar bir ilişki daha sonrA gün aşırı acaba spermler olumsuz etkilenir mi ki
Etkilenmez bence ilk iki gün kasık agrısı yogun oluyor demekki o iki gün önemli :) bol bol fındık fıstık yıyın iki gün spermler etkılenmez

Ay hiç sorma cnm Rabbim Herşeyin hayırlısını versin bizleri sınamasın evlatlarımızla inşallah.diğer topikte arkadaşın 4 kesesi görüldü hepsinin kalbi atıyor.drbirini yada ikisini sonlandıralım Demiş kadın kıyamam dedi ama içi içini de yiyor acaba sağlıksız olurlar mı?diye Rabbim kimseyi sınamasın inşallah zor karar.verecekse sağlıklısını hayırlısını istemek gerek

Z
zaten hep umulmadık anlarda geliyorlar.. Ben hsg cektırecektım artık umudum tukenmişti geldi .. Umut oldu kalsaydı daha iyi olacaktı ama kan pıhtılasmasını öğrenmemiştik o zaman

inşallah gülüm ya...Allah razı olsun ...moral oluyorsun valla...inşallah Rabbim hepimizin bu ay kucağını doldursun ya...

Amin ecmain bitanem, minnta burada bulusmamiza vesile oldu, insallah bundan sonra acacagi topikte hamislik sürecini beraber geciriyoruz olur :)

Amin canim, Rabbim kimseyi evlat hasretiyle/evlat acisiyla/evladiyla sinamasin. Bize kaldiramayacagimiz imtihanlar vermesin.
Ya bak iste Allahin isi, ne olacagi belli olmaz o yüzden hep hayirlisini dilemek lazim.

Z

zaten hep umulmadık anlarda geliyorlar.. Ben hsg cektırecektım artık umudum tukenmişti geldi .. Umut oldu kalsaydı daha iyi olacaktı ama kan pıhtılasmasını öğrenmemiştik o zaman
Evet canim haklisin ummadigin anda mucize gibi gerceklesiyor. Basin sagolsun, her seyde bir hayir vardir, demek ki böyle olmasi gerekiyormus. Cok üzücü bir durum biliyorum sakin bu sözlerimden sonra gaddar oldugumu düsünme.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM BENİM İNŞALLAH RABBİM NASİP EDER.....

Evet canim haklisin ummadigin anda mucize gibi gerceklesiyor. Basin sagolsun, her seyde bir hayir vardir, demek ki böyle olmasi gerekiyormus. Cok üzücü bir durum biliyorum sakin bu sözlerimden sonra gaddar oldugumu düsünme.
Öyle tabiki hayırlı olsa rabbim nasip ederdi ben allahın iyi kuluymuşum ki benim bebegimi yanına aldı saglıklı olsa zaten dogardı.. Hep hayırlısını istedim hepte isteyecegim hayırlısıysa olsun..

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM BENİM İNŞALLAH RABBİM NASİP EDER.....

ay insallah cnm aminnn :) kızlar bu arada temizliğe daldım cok yazamıom nolur kusura bakmayın akşama gecicem bilgisayar basına
Estagfurullah canim bak sen isine

Öyle tabiki hayırlı olsa rabbim nasip ederdi ben allahın iyi kuluymuşum ki benim bebegimi yanına aldı saglıklı olsa zaten dogardı.. Hep hayırlısını istedim hepte isteyecegim hayırlısıysa olsun..
Ne güzel düsünüyorsun öyle, takdir ettim. Hayirlisiyla canim insallah

BAŞIN SAOLSUN CANIM...ALLAH SABIR VERSİN YA...

Ilk sayfada benim bilgilerim niye yok

Arkadaslar gogus agrisi hassasiyeti bat iniza ne kadar kalinca basliyor

@
LeYLa_21 bir bak ben mi yanlış görüyorum ilk sayfada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…