Bana da 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı dedi ben de sanırım onu dinlemeyeceğim senin gibi 36saat sonra ilişki 24 saat sonra tekrar bir ilişki daha sonrA gün aşırı acaba spermler olumsuz etkilenir mi kiBana iğneden sonraki gün gece 12 de sonra onu takıp eden gunlerde iki kere daha gece 12 de gün asırı dıyor ben onu dınlemıyorum 36 saat sonra bırde ertesı aksam denıyorum sonra gun asırı devam edıyorum :)
Bende bilmiyorum canim ama bin bir cesit igne var?Bilmiyorum ki her iğne farklı mı?ama ben 40 saat sonra kasıklarda gerginlik ve Ağrı hissediyorum çatladığını ikiz mi?bir tane bulduk da ikizi mi kaldıHayırlısı olsun
Benim doktorum istersen yat istersen kalk sana kalmis bir sey dedi. Asilama sonrasi yatmanin faydasi olup olmayacagi kanitlanmamis onun demesiyle. Hos ben internette farkli seyler okudum ama nasip artik canim. Ben hic ummadigim bir ayda hamile kalmistim yani Allahin isi bu belli olmaz.Benim doktor asılamayı yapınca bir saat kaldırmıyor hep denk geldim ..
inşallah gülüm ya...Allah razı olsun ...moral oluyorsun valla...inşallah Rabbim hepimizin bu ay kucağını doldursun ya...Evet canim asilama yaptirdim, hic bir agrim sizim olmadi. Doktor bana catlatma ignesini yaparken vurdugu yerde (göbekten) bir sicaklik hissettim, asilamam da ayni onun gibiydi. Kateteri igne gibi hafif hissettim sonrada iste hafif bir sicaklikla kateteri bosalttigini hissettim.
5 dakikalik bir islem kuzum ve agrisiz oldugu icin bayiltmaya da gerek duyulmuyor... Asilamadan sonra 2 dakika catalda yattim sonra kalkip normal hayatima devam ettim.
Yalniz sen bunlari düsünme bitanem, Allahin izniyle asilama yaptirmana gerek kalmayacak. Insallah yarin pozitif test sonucunu bize aciklayacaksin ve hep birlikte sevinecegiz :)
Etkilenmez bence ilk iki gün kasık agrısı yogun oluyor demekki o iki gün önemli :) bol bol fındık fıstık yıyın iki gün spermler etkılenmezBana da 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı dedi ben de sanırım onu dinlemeyeceğim senin gibi 36saat sonra ilişki 24 saat sonra tekrar bir ilişki daha sonrA gün aşırı acaba spermler olumsuz etkilenir mi ki
Ay hiç sorma cnm Rabbim Herşeyin hayırlısını versin bizleri sınamasın evlatlarımızla inşallah.diğer topikte arkadaşın 4 kesesi görüldü hepsinin kalbi atıyor.drbirini yada ikisini sonlandıralım Demiş kadın kıyamam dedi ama içi içini de yiyor acaba sağlıksız olurlar mı?diye Rabbim kimseyi sınamasın inşallah zor karar.verecekse sağlıklısını hayırlısını istemek gerekBende bilmiyorum canim ama bin bir cesit igne var?
Kiiiz deme öyle bak sonra birde Rabbim 2 yerine 4 verir görürsün
Benim doktorum istersen yat istersen kalk sana kalmis bir sey dedi. Asilama sonrasi yatmanin faydasi olup olmayacagi kanitlanmamis onun demesiyle. Hos ben internette farkli seyler okudum ama nasip artik canim. Ben hic ummadigim bir ayda hamile kalmistim yani Allahin isi bu belli olmaz.
zaten hep umulmadık anlarda geliyorlar.. Ben hsg cektırecektım artık umudum tukenmişti geldi .. Umut oldu kalsaydı daha iyi olacaktı ama kan pıhtılasmasını öğrenmemiştik o zamanBende bilmiyorum canim ama bin bir cesit igne var?
Kiiiz deme öyle bak sonra birde Rabbim 2 yerine 4 verir görürsün
Benim doktorum istersen yat istersen kalk sana kalmis bir sey dedi. Asilama sonrasi yatmanin faydasi olup olmayacagi kanitlanmamis onun demesiyle. Hos ben internette farkli seyler okudum ama nasip artik canim. Ben hic ummadigim bir ayda hamile kalmistim yani Allahin isi bu belli olmaz.
inşallah gülüm ya...Allah razı olsun ...moral oluyorsun valla...inşallah Rabbim hepimizin bu ay kucağını doldursun ya...
Amin canim, Rabbim kimseyi evlat hasretiyle/evlat acisiyla/evladiyla sinamasin. Bize kaldiramayacagimiz imtihanlar vermesin.Ay hiç sorma cnm Rabbim Herşeyin hayırlısını versin bizleri sınamasın evlatlarımızla inşallah.diğer topikte arkadaşın 4 kesesi görüldü hepsinin kalbi atıyor.drbirini yada ikisini sonlandıralım Demiş kadın kıyamam dedi ama içi içini de yiyor acaba sağlıksız olurlar mı?diye Rabbim kimseyi sınamasın inşallah zor karar.verecekse sağlıklısını hayırlısını istemek gerek
Evet canim haklisin ummadigin anda mucize gibi gerceklesiyor. Basin sagolsun, her seyde bir hayir vardir, demek ki böyle olmasi gerekiyormus. Cok üzücü bir durum biliyorumZ
zaten hep umulmadık anlarda geliyorlar.. Ben hsg cektırecektım artık umudum tukenmişti geldi .. Umut oldu kalsaydı daha iyi olacaktı ama kan pıhtılasmasını öğrenmemiştik o zaman
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM BENİM İNŞALLAH RABBİM NASİP EDER.....Amin ecmain bitanem,minnta burada bulusmamiza vesile oldu, insallah bundan sonra acacagi topikte hamislik sürecini beraber geciriyoruz olur :)
Amin canim, Rabbim kimseyi evlat hasretiyle/evlat acisiyla/evladiyla sinamasin. Bize kaldiramayacagimiz imtihanlar vermesin.
Ya bak iste Allahin isi, ne olacagi belli olmaz o yüzden hep hayirlisini dilemek lazim.
Amin ecmain bitanem,minnta burada
bulusmamiza vesile oldu, insallah bundan sonra acacagi topikte hamislik sürecini beraber geciriyoruz olur :)
Öyle tabiki hayırlı olsa rabbim nasip ederdi ben allahın iyi kuluymuşum ki benim bebegimi yanına aldı saglıklı olsa zaten dogardı.. Hep hayırlısını istedim hepte isteyecegim hayırlısıysa olsun..Evet canim haklisin ummadigin anda mucize gibi gerceklesiyor. Basin sagolsun, her seyde bir hayir vardir, demek ki böyle olmasi gerekiyormus. Cok üzücü bir durum biliyorumsakin bu sözlerimden sonra gaddar oldugumu düsünme.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM BENİM İNŞALLAH RABBİM NASİP EDER.....
Estagfurullah canim bak sen isineay insallah cnm aminnn :) kızlar bu arada temizliğe daldım cok yazamıom nolur kusura bakmayın akşama gecicem bilgisayar basına
Ne güzel düsünüyorsun öyle, takdir ettim. Hayirlisiyla canim insallahÖyle tabiki hayırlı olsa rabbim nasip ederdi ben allahın iyi kuluymuşum ki benim bebegimi yanına aldı saglıklı olsa zaten dogardı.. Hep hayırlısını istedim hepte isteyecegim hayırlısıysa olsun..
İŞİN GÜCÜN KOLAY GELSİN...PASTA YAPTIYSAN BENDE İSTERİM BİR PARÇA CANIMCIMM...ay insallah cnm aminnn :) kızlar bu arada temizliğe daldım cok yazamıom nolur kusura bakmayın akşama gecicem bilgisayar basına
BAŞIN SAOLSUN CANIM...ALLAH SABIR VERSİN YA...Öyle tabiki hayırlı olsa rabbim nasip ederdi ben allahın iyi kuluymuşum ki benim bebegimi yanına aldı saglıklı olsa zaten dogardı.. Hep hayırlısını istedim hepte isteyecegim hayırlısıysa olsun..
Ilk sayfada benim bilgilerim niye yokarkadaslar merhaba :)
ben catlatma ignemi olali 7 gun bugun, bayramdan once kan testi yaptiracagim, benim gibi arkadaslar varsa birlikte bekliyelimmi? sonuc pozitifte olsa negatifte olsa birbirmize destek olur ve bu sirada yasadiklarimizi paylasabiliriz.
sevgiler herkese
tekrardan merhaba kızlar henüz yeni açtığımız topiğimiz daha şimdiden umut oldu bize , sonuclarımız ister pozitif olsun ister negatif yıkılmadan yola devam elbet birgün pozitifi görüp eşlerimizle bizde bu güzel duyguyu yaşayacağız :)
listemizi ilk haliyle paylaşıyorum kızlar eksik bilgisi olan arkadaslarımıda yazıyorumki bilgilerini bana versinler ve listeye tekrar ekliyeyim :)
Allahım sen bize katından sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et , listemiz bizlere ugur getirsin , mübarek bayramda bizlere ve ailelerimize çifte seçinc yasat yarabbim , sağlıkla gelecekse bizlere bu ay emeklerimizin sonucunu almayı nasip et , nasip değilsede en dogru anı sen bilirsin allahım bizi ve kucaklarımızı yalnız bırakma
Amin
EYLÜL MİNİKLERİ
ÇATL.İĞNESİ + BAT + KAN TESTİ
@Enyalios ------ 5 eylül + 23 eylül + 14 eylül
@minnta ------ 31 ağustos + 12 eylül + 14 eylül
@E-brulim ------ 31 ağustos + 21 eylül + -
@deeploneliness ---- - + - + -
@Veson ------- - + - + -
@al-pi ------- 4 eylül + 16 eylül + -
@elmaselmas ------ + 15 eylül + -
@5335 ------- - + - + -
UĞUR GETİRSİN İNSALLAH
Talihli üyesin ondan canım...Ilk sayfada benim bilgilerim niye yok
Iyi de senin ismin bile yokTalihli üyesin ondan canım...
benimki var kızım..iyi bak...leylasız liste olmaz..canım son sayfalara bak..ilk sayfaya atmadı..düzenlemeyi sonda yaptı...Iyi de senin ismin bile yok
arkadaslar merhaba :)
ben catlatma ignemi olali 7 gun bugun, bayramdan once kan testi yaptiracagim, benim gibi arkadaslar varsa birlikte bekliyelimmi? sonuc pozitifte olsa negatifte olsa birbirmize destek olur ve bu sirada yasadiklarimizi paylasabiliriz.
sevgiler herkese
tekrardan merhaba kızlar henüz yeni açtığımız topiğimiz daha şimdiden umut oldu bize , sonuclarımız ister pozitif olsun ister negatif yıkılmadan yola devam elbet birgün pozitifi görüp eşlerimizle bizde bu güzel duyguyu yaşayacağız :)
listemizi ilk haliyle paylaşıyorum kızlar eksik bilgisi olan arkadaslarımıda yazıyorumki bilgilerini bana versinler ve listeye tekrar ekliyeyim :)
Allahım sen bize katından sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et , listemiz bizlere ugur getirsin , mübarek bayramda bizlere ve ailelerimize çifte seçinc yasat yarabbim , sağlıkla gelecekse bizlere bu ay emeklerimizin sonucunu almayı nasip et , nasip değilsede en dogru anı sen bilirsin allahım bizi ve kucaklarımızı yalnız bırakma
Amin
EYLÜL MİNİKLERİ
ÇATL.İĞNESİ + BAT + KAN TESTİ
@Enyalios ------ 5 eylül + 23 eylül + 14 eylül
@minnta ------ 31 ağustos + 12 eylül + 14 eylül
@E-brulim ------ 31 ağustos + 21 eylül + -
@deeploneliness ---- - + - + -
@Veson ------- - + - + -
@al-pi ------- 4 eylül + 16 eylül + -
@elmaselmas ------ + 15 eylül + -
@5335 ------- - + - + -
UĞUR GETİRSİN İNSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?