Günaydin gülüm, gözün aydin. Anneciginle birlikte cok güzel vakit gecirirsin insallahGünaydın kızlar :))
Bugün annem gelicek, erken kalktım o yüzden
çok işim var buraya da bir uğrayım dedim..
Sonuç negatif malesef canım..Hayırlısı bakalım..LeYLa_21 ne yaptın sonuç ne cnm ??
Bende güzel bir haber vermek istedim ama malesef canım...kaç defa teste baktım.gittim geldim baktım.olmasını umut ettim ama ikinci çizgi bir türlü çıkmadı canım..İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz..
Gözün aydın canım....Günaydın kızlar :))
Bugün annem gelicek, erken kalktım o yüzden
çok işim var buraya da bir uğrayım dedim..
Günaydin gülüm, gözün aydin. Anneciginle birlikte cok güzel vakit gecirirsin insallah
Sağolasın canım üzülme bir zamanı vardır..Gözün aydın canım....
Canim benim ya... Hic ama hic kendini üzmüyorsun, henüz adet olmadin sonucta... Allahtan ümit kesilmez kuzum. Eger olmazsada vardir bunda bir hayir. Dualarimdasin ♥Bende güzel bir haber vermek istedim ama malesef canım...kaç defa teste baktım.gittim geldim baktım.olmasını umut ettim ama ikinci çizgi bir türlü çıkmadı canım..
Sükür canim is güc ugrasiyorum, dünya telasi...İnşallah canım benim
Sen napıyosun bakalım?
Durumun nsl??
Günaydın canım..malesef tek çizgi çıktı..bakalım hayırlısı bitanem...Günaydın canlarım
Amin cümlemizden inşallah gülüm. Ay var ya çok heyecanlıyım, gelsin Leyla'mın kuzusuna bir minnak
Allah razı olsun gülüm...elbette vardır bundada bir hayır...kırmızıları bekleyecez bakalım... Rabbim den gelene razıyım canım...Canim benim ya... Hic ama hic kendini üzmüyorsun, henüz adet olmadin sonucta... Allahtan ümit kesilmez kuzum. Eger olmazsada vardir bunda bir hayir. Dualarimdasin ♥
Sükür canim is güc ugrasiyorum, dünya telasi...
Bu sabah kalktim yüzüm gözüm sismis, yüzüm sivilcelenmis, sacim desen o bicim... simdi diyeceksiniz bu mu derdin, elbette degil ama birde öyle olunca ne oluyor diye sorguluyor insan :)
Amin cümlemizden bitanem, bu süreci birlikte atlatacagizAllah razı olsun gülüm...elbette vardır bundada bir hayır...kırmızıları bekleyecez bakalım... Rabbim den gelene razıyım canım...
Leyla cığım hiç üzülme elbette birgün KARDEŞ gelecek Rabbim en güzel zamanı bekliyor bizim için Herşeyin hayırlısıGünaydın canım..malesef tek çizgi çıktı..bakalım hayırlısı bitanem...
oyy tatlım amın ıns.. hakıkaten banada ıyı gelıyor aıle de olsa basına gelmeyınce ne kadar anlayabılırler kı?
İŞİN GÜCÜN KOLAY GELSİN...PASTA YAPTIYSAN BENDE İSTERİM BİR PARÇA CANIMCIMM...
Kolay gelsin bitanemSağolun kızlar işim yoğun tek tek yazamadım canlarım...
İyi akşamlar kızlar benim test tarihim doğru 14 ü.
Doktorum da teyit etti bugün..
Görüşmemiz çok güzel geçti..
Acayip umut doluyum,
Rabbim inşallah nasip eder..
Kuzum ilk sayfaya daha iyi olur bence, yoksa böyle aramak gerekiyor.canım ilk sayfaya atmadim aralara guncelleyip paylasiyorum,
isterseniz her guncelleneni ilk sayfaya yapistriim
Ignemi onumuzdeki gunlerde vuruncamm beni de araniza alinnarkadaslar merhaba :)
ben catlatma ignemi olali 7 gun bugun, bayramdan once kan testi yaptiracagim, benim gibi arkadaslar varsa birlikte bekliyelimmi? sonuc pozitifte olsa negatifte olsa birbirmize destek olur ve bu sirada yasadiklarimizi paylasabiliriz.
sevgiler herkese
tekrardan merhaba kızlar henüz yeni açtığımız topiğimiz daha şimdiden umut oldu bize , sonuclarımız ister pozitif olsun ister negatif yıkılmadan yola devam elbet birgün pozitifi görüp eşlerimizle bizde bu güzel duyguyu yaşayacağız :)
listemizi ilk haliyle paylaşıyorum kızlar eksik bilgisi olan arkadaslarımıda yazıyorumki bilgilerini bana versinler ve listeye tekrar ekliyeyim :)
Allahım sen bize katından sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et , listemiz bizlere ugur getirsin , mübarek bayramda bizlere ve ailelerimize çifte seçinc yasat yarabbim , sağlıkla gelecekse bizlere bu ay emeklerimizin sonucunu almayı nasip et , nasip değilsede en dogru anı sen bilirsin allahım bizi ve kucaklarımızı yalnız bırakma
Amin
EYLÜL MİNİKLERİ
ÇATL.İĞNESİ + BAT + KAN TESTİ
@Enyalios ------ 5 eylül + 23 eylül + 14 eylül
@minnta ------ 31 ağustos + 12 eylül + 14 eylül
@E-brulim ------ 31 ağustos + 21 eylül + -
@deeploneliness ---- - + - + -
@Veson ------- - + - + -
@al-pi ------- 4 eylül + 16 eylül + -
@elmaselmas ------ + 15 eylül + -
@5335 ------- - + - + -
UĞUR GETİRSİN İNSALLAH
Hosgeldin avatari sirin arkadasim :)Ignemi onumuzdeki gunlerde vuruncamm beni de araniza alinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?