su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Günaydın kızlar :))
Bugün annem gelicek, erken kalktım o yüzden
çok işim var buraya da bir uğrayım dedim..
Günaydin gülüm, gözün aydin. Anneciginle birlikte cok güzel vakit gecirirsin insallah

Bende güzel bir haber vermek istedim ama malesef canım...kaç defa teste baktım.gittim geldim baktım.olmasını umut ettim ama ikinci çizgi bir türlü çıkmadı canım..
Canim benim ya... Hic ama hic kendini üzmüyorsun, henüz adet olmadin sonucta... Allahtan ümit kesilmez kuzum. Eger olmazsada vardir bunda bir hayir. Dualarimdasin ♥

İnşallah canım benim
Sen napıyosun bakalım?
Durumun nsl??
Sükür canim is güc ugrasiyorum, dünya telasi...
Bu sabah kalktim yüzüm gözüm sismis, yüzüm sivilcelenmis, sacim desen o bicim... simdi diyeceksiniz bu mu derdin, elbette degil ama birde öyle olunca ne oluyor diye sorguluyor insan :)

Allah razı olsun gülüm...elbette vardır bundada bir hayır...kırmızıları bekleyecez bakalım... Rabbim den gelene razıyım canım...

Allah razı olsun gülüm...elbette vardır bundada bir hayır...kırmızıları bekleyecez bakalım... Rabbim den gelene razıyım canım...
Amin cümlemizden bitanem, bu süreci birlikte atlatacagiz

İŞİN GÜCÜN KOLAY GELSİN...PASTA YAPTIYSAN BENDE İSTERİM BİR PARÇA CANIMCIMM...

canım tesekkur ederim yazamadim dun neee oldu neler toplu yazcam birazdan
yakin olsak kesin getirirdim pastadan :)

canım ilk sayfaya atmadim aralara guncelleyip paylasiyorum,
isterseniz her guncelleneni ilk sayfaya yapistriim
Kuzum ilk sayfaya daha iyi olur bence, yoksa böyle aramak gerekiyor.

Ignemi onumuzdeki gunlerde vuruncamm beni de araniza alinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…