Çok beğendim ellerine sağlık artık sıra sonuç kutucuklarınıOlmus mu canim?
Tesekkür ederim canimÇok beğendim ellerine sağlık artık sıra sonuç kutucuklarınıile doldurma vakti.ilk sayfaya da sabitledik mi olmuştur bu iş sanırım onu topik sahibi olarak minnta yapabilir
Evet canım...idrar testi arkadaşım iki kez yapmıştı kız gebe olduğu halde negatif çıkmıştı...iş arkadaşım az önce konuştuk...burda kan tahlili yaptırma ihtimalim yok..bekleyecez bakalım..bir kaç gün geçsin adet gelmezse haftaya kan testi yaptırırım..ara ara idrara yine bakacam..hayırlısı canım...dualarımız seninle canım..kızınmı hasta?geçmiş olsun gülüm....kizlar merhaba tek tek yazamadiysam kusuruma bakmayin burdan eriketleyerek herkese yazicam
malesef dun butun geceyi sabaha kadar hayvan hastanesinde gecirdik kopegimizi yilan soktu serum aldi birazdan tekrar serum almaya gidioruzz
veteriner % 50 dedi yasama sansina cok korkuyorum
Veson canım elimden geldigince herkesi ekliyorum bende ilk kez liste yaptim hangi sayfada nasil paylasicam veya ne yazicami inanki tam bende bilmiorum, biri listede yoksa bile gozumden kacmistir,
elimden geldigincede guncelleyip birinci sayfaya yazicam , malswf bugun zor guncellerim heralde hastanede olucaz kopegimizledua edin kurtulsun canım kızım
@leyla21 cnmmm hic uzulme idrarda cikmama ihtimalide yuksek canım şu an kan testi yaptirabiliosan yaptir derim canım
kizlar cikmam lazim hastaneye gidicez
dua edin molly kızım icin
cok guzel olmus cnm ellerıne saglıkMinik mucizelerimiz
[TR]
A N N E adayiCatlatma ignesi BAT Test tarihi Sonuc _Verda_ 5. Eylül 23. Eylül 14. Eylül ? minnta 31. Agustos 12. Eylül 14. Eylül ? E-brulim 31. Agustos 21. Eylül 20. Eylül ? @deeploneliness 31. Agustos 16. Eylül 18. Eylül ? Veson 7. Eylül 26. Eylül 27. Eylül ? Al_pi 2. Eylül 21. Eylül 16. Eylül ? pink love ? 15. Eylül 15. Eylül ? @5335 2. Eylül 17. Eylül ? ? zebekine 8. Eylül 25. Eylül 27. Eylül ? LeYLa_21 21. Agustos 9. Eylül 9. Eylül ?
UGUR GETIRSIN INSALLAH[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
cok guzel olmus cnm ellerıne saglık
Liste güzel olmuş eline saglık şu kutucuklarda güzel bir haberlerle dolarsa inşallah hersey daha güzel olacak
Ayy cik tatli olmus buu .insallah hepimizMinik mucizelerimiz
[TR]
A N N E adayiCatlatma ignesi BAT Test tarihi Sonuc _Verda_ 5. Eylül 23. Eylül 14. Eylül ? minnta 31. Agustos 12. Eylül 14. Eylül ? E-brulim 31. Agustos 21. Eylül 20. Eylül ? @deeploneliness 31. Agustos 16. Eylül 18. Eylül ? Veson 7. Eylül 26. Eylül 27. Eylül ? Al_pi 2. Eylül 21. Eylül 16. Eylül ? pink love ? 15. Eylül 15. Eylül ? @5335 2. Eylül 17. Eylül ? ? zebekine 8. Eylül 25. Eylül 27. Eylül ? LeYLa_21 21. Agustos 9. Eylül 9. Eylül ?
UGUR GETIRSIN INSALLAH[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Amin insallah canimAyy cik tatli olmus buu .insallah hepimiz
Belki de bebiş rahme ulaştı ve kendine yer arıyordurKızlar bana ates basıyor iki üç gündür buz torbalarıyla gezıyorum gözlerim içi bile yanıyor .. Neden acaba bu kadar ates basması Bu arada atesım hep 36 cıvarında ne dusuyor be yukselıyor
Ay ne güzel söyledin ya canım inşallah öyledir .. Hamileler gibiyim zaten feci ateş basıyorBelki de bebiş rahme ulaştı ve kendine yer arıyordur
Bende senin tam tersin donuyorum... Senin ki iyiye isaret canim :)Kızlar bana ates basıyor iki üç gündür buz torbalarıyla gezıyorum gözlerim içi bile yanıyor .. Neden acaba bu kadar ates basması Bu arada atesım hep 36 cıvarında ne dusuyor be yukselıyor
Ayy inşallah iyiye işarettir bu ay cok umutluyum dillendirmeyeyim sonra çok üzülürüm diyorum ama içim içime sıgmıyor .. Allah hayırlısıyla hepimizi küçük ellerden ayaklardan mahrum bırakmasın..Bende senin tam tersin donuyorum... Senin ki iyiye isaret canim :)
Rabbim yüzünü güldürsün canim, insallah umudun kirilmayacak ve bebegine kavusacaksin. 1 hafta sonra bugün güzel haberi alirsin insallahAyy inşallah iyiye işarettir bu ay cok umutluyum dillendirmeyeyim sonra çok üzülürüm diyorum ama içim içime sıgmıyor .. Allah hayırlısıyla hepimizi küçük ellerden ayaklardan mahrum bırakmasın..
Çok içten dileklerin için kocaman tesekkürler canımRabbim yüzünü güldürsün canim, insallah umudun kirilmayacak ve bebegine kavusacaksin. 1 hafta sonra bugün güzel haberi alirsin insallah
Rica ederim
Çok içten dileklerin için kocaman tesekkürler canım
bu ay klomen bana uğurlu gelmedi...kızımdan sonra ilk defa klomen kullanmış ve çatlama iğnesi olmuştum...bu ayda olmadı...az önce regl oldum galiba...bakalım akşam devamı gelecekmi?yoksa yerleşme kanaması gibimi oldu anlamadım bir türlü...sabah test yaptım negatif çıkmıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?