su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Çok beğendim ellerine sağlık artık sıra sonuç kutucuklarını ile doldurma vakti.ilk sayfaya da sabitledik mi olmuştur bu iş sanırım onu topik sahibi olarak minnta yapabilir
Tesekkür ederim canim Ilk sayfaya eklemeyi sadece konu sahibi yapabiliyor...
Dedigin gibi sonuc kutucuklari da doldumu tamamdir

Evet canım...idrar testi arkadaşım iki kez yapmıştı kız gebe olduğu halde negatif çıkmıştı...iş arkadaşım az önce konuştuk...burda kan tahlili yaptırma ihtimalim yok..bekleyecez bakalım..bir kaç gün geçsin adet gelmezse haftaya kan testi yaptırırım..ara ara idrara yine bakacam..hayırlısı canım...dualarımız seninle canım..kızınmı hasta?geçmiş olsun gülüm....

cok guzel olmus cnm ellerıne saglık

Liste güzel olmuş eline saglık şu kutucuklarda güzel bir haberlerle dolarsa inşallah hersey daha güzel olacak

Ayy cik tatli olmus buu .insallah hepimiz

Kızlar bana ates basıyor iki üç gündür buz torbalarıyla gezıyorum gözlerim içi bile yanıyor .. Neden acaba bu kadar ates basması Bu arada atesım hep 36 cıvarında ne dusuyor be yukselıyor

Kızlar bana ates basıyor iki üç gündür buz torbalarıyla gezıyorum gözlerim içi bile yanıyor .. Neden acaba bu kadar ates basması Bu arada atesım hep 36 cıvarında ne dusuyor be yukselıyor
Belki de bebiş rahme ulaştı ve kendine yer arıyordur

Bende senin tam tersin donuyorum... Senin ki iyiye isaret canim :)

Bende senin tam tersin donuyorum... Senin ki iyiye isaret canim :)
Ayy inşallah iyiye işarettir bu ay cok umutluyum dillendirmeyeyim sonra çok üzülürüm diyorum ama içim içime sıgmıyor .. Allah hayırlısıyla hepimizi küçük ellerden ayaklardan mahrum bırakmasın..

Ayy inşallah iyiye işarettir bu ay cok umutluyum dillendirmeyeyim sonra çok üzülürüm diyorum ama içim içime sıgmıyor .. Allah hayırlısıyla hepimizi küçük ellerden ayaklardan mahrum bırakmasın..
Rabbim yüzünü güldürsün canim, insallah umudun kirilmayacak ve bebegine kavusacaksin. 1 hafta sonra bugün güzel haberi alirsin insallah

bu ay klomen bana uğurlu gelmedi...kızımdan sonra ilk defa klomen kullanmış ve çatlama iğnesi olmuştum...bu ayda olmadı...az önce regl oldum galiba...bakalım akşam devamı gelecekmi?yoksa yerleşme kanaması gibimi oldu anlamadım bir türlü...sabah test yaptım negatif çıkmıştı...

@eb-rulim liste cok guzel olmus eline saglik aksam eve gidince bilgisayardan girebilirsem ilk sayfaya ekliycem ellerine saglik

canım lutfen uzme kendini , ve yipratma,
unutmaki idrar testide genelde adet gunu 2-3 gun veya 1 hafta gecince belli oluyo aslinda,
kanaman mi oldu yogun kirmizi? yoksa azicik kahve lekelenmemi ve devami oldumu onemli olan bu? ama sunuda unutma adetin bile gelse ader gordugun icin sevin cunku bu yumurtanin kaliteli bi sekilde catladigini gosterir
rabbim buyuk bu kadar isteyen bizlere bir evlat nasip eder buyuk allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…