su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Çok beğendim ellerine sağlık artık sıra sonuç kutucuklarını ile doldurma vakti.ilk sayfaya da sabitledik mi olmuştur bu iş sanırım onu topik sahibi olarak minnta yapabilir

tabiki canım eklerim aksam eve gidince
cok guzel olmus ben becerememism

canım ya cok guzel olmus ellerine saglik
insallah bebecik gelir sonuc pencerlerimizin hepsine

kizlar hadi durumlarimiZi guncelleyip birbirmize destek olalim

benim adet gunum 12 eylul,
bide gecen gun adet gorucek gibi sinirlerim bozulmustu ama ustune bugun iki gun olsu gelen giden yok,
gogus uclarim cok agrio, goguslerim de dolgunlasti ozellikle sutyeni cikarirken cok agriolar,
yorgunluk uyku hali yine var her oglen uyuyorum
ve sicak basiyo
belim cok agrio ve kasiklarim
bide asiri gazim var

bunlarin hepsi adet oncesinde de hamilelikte olabilio bakalim kismetimizde ne varmis bu ay

pazartesi kan testi ile ogrenecegim insallah

sizde durumlar ne arkadaslar

Allah razı olsun bitanem..sizler bana moral oluyorsunuz...yoğun kırmızı değildi canım...biraz kırmızı kahve lekelenme gibiydi...kızımdada öyle olmuştu...doktor yerleşme kanaması demişti...o yüzden şüpheye düştüm...ped koydum beklemedeyim..akşam belli olur canımcım...evet haklısın...tam günümde adet olmuş olacam bu çok mutluluk verici...biran evvel tekrar anne olmak istiyorum tatlım...yaşım geçiyor diye düşünüyorum..yaş ilerledikçe yumoş kalitesi azalıyor biliyorsun...Allahım büyüktür dediğin gibi bu kadar istek ve dileği YÜCE MEVLA asla geri çevirmez...eğer çevirseydi dünya güzeli kızımı bana yollamazdı..RABBİME SONSUZ HAMDÜ SENALAR OLSUN...BEN KENDİMİ RABBİME TESLİM ETTİM..ONDAN GELENE HER DAİM RAZIYIM...BU güne kadar şanslı bir insan olduğumu düşünüyorum...eşim işim çok şükür herşeyi Rabbim verdi bana...asla isyan etmem ....Rabbime ne kadar şükretsem yinede azdır...demekki bununda zamanı var canım....destekleriniz için Rabbim hepinizi ödüllendirsin inşallah...hepinizi çok seviyorum..iyiki varsınız....çok duygulandım...

inşallah hamilesindir bitanem..sonucunu merakla bekliyor olacağım...

Bu ay senden iyi haber alacagız gibi

canım benim ya , ne kadar guzel yuregin var senin allahim sana en kisa surede yavrunu versin inah
amin

inşallah hamilesindir bitanem..sonucunu merakla bekliyor olacağım...
canım saolasin , valla gecen ayda boyleydim ama tek suphem o sinirlilik gunumden sonra edet gormemek oldu ,
kendimi her iki secenegede alistirmaya calisiyorum
kismet hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun insallah

canım benim ya , ne kadar guzel yuregin var senin allahim sana en kisa surede yavrunu versin inah
amin
Aminnnnnn bitanem...sizlerin yüreği o kadar güzelki benimkinide güzel görüyorsunuz canım benim...Rabbim hepimize yüreğindekini nasip etsin inşallah gülüm....

Bu ay senden iyi haber alacagız gibi

canım agzindan bal damlio insallah canım ya bu 6.ay ve bu seferde olmaz rahim filmi cekilecek cok korkuyorum ondanda ama nasipte varsa yavrum icin herseyi yaparim herseyi
allahim ne kismet edicek acaba bu ay bize
esimde cok umutlanio bu ay
heryerde yok cocuk olunca soyle olucak
yok cocuk olunca soyle yapicaz
onada ailemede guzel haberi vermek istiyorum artik

Aminnnnnn bitanem...sizlerin yüreği o kadar güzelki benimkinide güzel görüyorsunuz canım benim...Rabbim hepimize yüreğindekini nasip etsin inşallah gülüm....
saol canım benim
ben kibristayim bu arada siz nerdesiniz canım

İnşallah canım bu ay benim eşimde umutlu onlar umut edınce sonu hüsran olunca daha çok üzülüyor insan .. Korkma canım hsg den cok cok anestezili yaptırırsın cok umut etmek iyi olmuyor ama elindede degıl ki insanın herseyi acaba hamilemiyim'e yoruyoruz .. Rabbim bayramı bayram yapsın çifte bayram yapalım inş.

Ay cnm ya bozma morelini kaç aydır uğraşıyorsunuz?bizim 1,5 sene oldu, ikinciler biraz Nazlı çıkıyor.rabbim çok bekletmesin isteyenleri.

Liste çok hoş teşekkürler E-brulim
Rica ederim canım :)

Kuzum benim ya hayırlısı olsun, üzülme lütfen. Bak seni avutacak dünyalar güzeli bir kızın var. Allah'ın izniyle en kısa zamanda onun güzeller güzeli bir kardeşi olacak inşallah ama henüz zamanı gelmemiş olabilir. Ayrıca şuan için hiç bir şey belli değil, hayırlısını dileyerek bekleyelim.

@eb-rulim liste cok guzel olmus eline saglik aksam eve gidince bilgisayardan girebilirsem ilk sayfaya ekliycem ellerine saglik
Rica ederim canım, beğenmenize sevindim :)

Hadi inşallah hayırlı haberlerini alalım :)

Kıyamam ya bizde seni çok seviyoruz kuzum

saol canım benim
ben kibristayim bu arada siz nerdesiniz canım
Bende almanyadayım canım - dünyanın her yerinden toplanmışız.

Ay cnm ya bozma morelini kaç aydır uğraşıyorsunuz?bizim 1,5 sene oldu, ikinciler biraz Nazlı çıkıyor.rabbim çok bekletmesin isteyenleri.
Amin canım ya...2ay kendimiz denedik olmayınca bu ayda doktora gitmiştim.2.ciler gerçekten çok nazlı ya...
İnşallah bitanem ya...Allâh razı olsun gülüm güzel duaların için canım...Rabbim hepimizi mutlu etsin canlarım...

Arkadaşlar sanırım benim yumurtam bugün Öğlen 12-1 gibi Çatladı yani iğneden yaklaşık43 saat sonra çatladı dün gece 11 de bir ilişki oldu sizce bugünü de değerlendirmelimiyim yine gece 11-12 gibi? Yoksa sabah NAMAZI sonrası 5 gibi ? Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…