Üst üste spermin kalite si azalıyor diye biliyorum canım.sen sabah namaz vakti yap bence...yinede sen bilirsin. İnşallah senden güzel haber alırız Veson cum..bu arada sen hangi ildesin tatlımArkadaşlar sanırım benim yumurtam bugün Öğlen 12-1 gibi Çatladı yani iğneden yaklaşık43 saat sonra çatladı dün gece 11 de bir ilişki oldu sizce bugünü de değerlendirmelimiyim yine gece 11-12 gibi? Yoksa sabah NAMAZI sonrası 5 gibi ? Ne dersiniz?
Adıyaman dayım:)) yarın çok geç olur diye korkuyorum o Yüzden karar veremedim:)Üst üste spermin kalite si azalıyor diye biliyorum canım.sen sabah namaz vakti yap bence...yinede sen bilirsin. İnşallah senden güzel haber alırız Veson cum..bu arada sen hangi ildesin tatlım
O zaman bu gece yap sen canım..olacak olduktan sonra ha gece olmuş ha sabah..sen duanı et gerisi Allaha kalmış canım...inşallah hamiş haberi alırız senden canım...Adıyaman dayım:)) yarın çok geç olur diye korkuyorum o Yüzden karar verem:)
Bence degerlendır bugunu derim canım ben iki gün üst üste daha iyi olur dıye iğneden sonraki ilk ilişkiyi böyle degerlendırıp sonra gün asırıya gecıyorum.. Birde sabah uyanamıyor insan vucut daha yorgun bitkin oluyor aksam daha zinde olursunAdıyaman dayım:)) yarın çok geç olur diye korkuyorum o Yüzden karar veremedim:)
Saol cnm eşime de sormak istemiyorum ben zaten geriliyorum o da gerilmesin.işte bu klomenin kötü tarafı bu saat Hesabı yapıyor insan ister istemezO zaman bu gece yap sen canım..olacak olduktan sonra ha gece olmuş ha sabah..sen duanı et gerisi Allaha kalmış canım...inşallah hamiş haberi alırız senden canım...
Yok o konuda sıkıntı yok namaz için zaten kalkıyoruz.da şimdi ovulasyondan 12-24 saat içerisinde Döllenme genellikle gerçekleşiyor.aslında sabah da şansımız olabilir çatlayalım 17-18 saat falan olmuş oluyor bilemedim.ben hep gün aşırı yapıyoruz diyorum bir yandan da bu seferlik de ardarda olsa diyorum kafa Karışık yaniBence degerlendır bugunu derim canım ben iki gün üst üste daha iyi olur dıye iğneden sonraki ilk ilişkiyi böyle degerlendırıp sonra gün asırıya gecıyorum.. Birde sabah uyanamıyor insan vucut daha yorgun bitkin oluyor aksam daha zinde olursun
Canım bencede bu geceyi değerlendir. Leyla'nın dediği doğru, her gün olması sperm kalitesini düşürüyor ama belli de olmaz. Mesela benim arkadaşımda öyle tuttu :)Arkadaşlar sanırım benim yumurtam bugün Öğlen 12-1 gibi Çatladı yani iğneden yaklaşık43 saat sonra çatladı dün gece 11 de bir ilişki oldu sizce bugünü de değerlendirmelimiyim yine gece 11-12 gibi? Yoksa sabah NAMAZI sonrası 5 gibi ? Ne dersiniz?
Canım benim ya... Rabbim inşallah nasip eder... Dualarım seninle...canım agzindan bal damlioinsallah canım ya bu 6.ay ve bu seferde olmaz rahim filmi cekilecek cok korkuyorum ondanda ama nasipte varsa yavrum icin herseyi yaparim herseyi
allahim ne kismet edicek acaba bu ay bize
esimde cok umutlanio bu ay
heryerde yok cocuk olunca soyle olucak
yok cocuk olunca soyle yapicaz
onada ailemede guzel haberi vermek istiyorum artik
Evet aynen öyle... Bende çatlatma iğnesinden bir gün öncesini değerlendiremediğimize yanıyorum.. Hayırlısı olsun canım ya...bizde doktorun dediği saatte yaptık ertesi gecede yaptık ama olmadı... Neyse seninde moralini bozmak istemiyorum... Sen bugeceyi değerlendir tatlım...Saol cnm eşime de sormak istemiyorum ben zaten geriliyorum o da gerilmesin.işte bu klomenin kötü tarafı bu saat Hesabı yapıyor insan ister istemez
_Verda_ canım test tarihimiz ayni gun pazartesi ay gunler gecmio sanki ya
sen napiosun? nasil bekliycez pazartesine kadar :)
pink love Günaydın canım ne güzel rüya görmüşsün.. Hayırlara gitsin inşallah.. Rüyanı gerçekten yaşarsın inşallah Rabbim nasip eder..
hayırlara vesile olsun inşallah.. Vakit yaklastıkca bilinc altımız etkileniyor Allah hayırlı haberler almamızı nasıp etsin ben çift çizgiyi görsem bile inanmam kanda görmem lazımGunaydin kizlar .size ruyami anlatmak istiyorum. Ruyamda hastaneye gidiyorum test yaptirmak icin dr nasil bi dr sa benden daha heyecanli idrar testi yapalim once hemen ciksin sonuc diyor bana test kiti veriyorlar sonra neyse ben tek cizgi bekliyorum bi bakiyirumki ikinci cizgi silik cikmis hemen gösteriyoruz dr da seviniyor (nerde böyle dr ) sonra benden kan aliyorlar kesinlestirmek icin .alrm caldi sabah namazina uyandim kendimi hamile zannediyorum böyle suzule suzule yataktan kalkiyorum sonra dank etti kalk kiz ruyaydi o ne hamilesi diye kafayi yemeye vasladim sanirimm. Ruydada olsa o cift cizgiyi görmek ne güzel bi duyguymus
Canım geçmiş olsun, diş ağrısı da pek fena oluyor. Gerçi insanın neresi ağrırsa canı orda oluyor... Inşallah çabuk geçer.Hayırlı geceler kızlar dişim ağrıyor ya:/
ara ara kasıklarımda ağrı oluyo
inşallah hayra alamettir...
Hayir olsun canim, insallah rüyan gerceklesir. Yalniz öyle bir doktor bulursan bende istern :)))Gunaydin kizlar .size ruyami anlatmak istiyorum. Ruyamda hastaneye gidiyorum test yaptirmak icin dr nasil bi dr sa benden daha heyecanli idrar testi yapalim once hemen ciksin sonuc diyor bana test kiti veriyorlar sonra neyse ben tek cizgi bekliyorum bi bakiyirumki ikinci cizgi silik cikmis hemen gösteriyoruz dr da seviniyor (nerde böyle dr ) sonra benden kan aliyorlar kesinlestirmek icin .alrm caldi sabah namazina uyandim kendimi hamile zannediyorum böyle suzule suzule yataktan kalkiyorum sonra dank etti kalk kiz ruyaydi o ne hamilesi diye kafayi yemeye vasladim sanirimm. Ruydada olsa o cift cizgiyi görmek ne güzel bi duyguymus
Cnm sen ne yaptın söküldü mü kanaman don haberlerini kaçırdım sanırım??Ben kastamonu dayım canım..
Yok canım 3. Gün olmasın bence yarını degerlendir iki gün üstüste tamamda 3 fazla olur benceKızlar günaydın ben dün Akşamı değerlendirdim bugün de ateş bir tık yükselmiş tahmin ettiğim gibi dün yumurtam çatlamış gibi gözüküyor.o zaman bugün dinlenelim yarın sabah son kez bir çalışma daha olsun diyorum.nadir de olsa ovulasyondan 3 gün sonra bile Döllenme gerçekleşebiliyormuş.siz ne dersiniz.sonrada beklemeye geçelim.yada bu akşam da mı olsa üç gün üstüste olacak ama???
pink love cnm rüyan çok güzel gerçek olur inşallah
minnta Molly nasıl oldu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?