su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Slm cnm bnce yarin sabah dene 3gun ust uste cok .zaten catladigindan eminsin spermle coktan bulusmustur cnm .

Hehehehe insallah canim. Simdiki dr bu ruydakine benziyor insallah hamile kalırsın diye dua etti bana

Bende ik

hayırlara vesile olsun inşallah.. Vakit yaklastıkca bilinc altımız etkileniyor Allah hayırlı haberler almamızı nasıp etsin ben çift çizgiyi görsem bile inanmam kanda görmem lazım
Valla canim ben hemen inarim havalara ucarim anneme kv me haber veririm esime sarilip aglarim. Haber bekleyen arkadaslarima soylerimmm . Ayyy ne guzel yaaa . Insallah hepimiz bu duygulari yasariz bu ay cifte bayrammm .

minnta canimmn ben dun pek girmedim konusmalri kacirdim. Gecmis olsunnn cok uzuldummm. Insallah iyidir köpeğin

Valla canim ben hemen inarim havalara ucarim anneme kv me haber veririm esime sarilip aglarim. Haber bekleyen arkadaslarima soylerimmm . Ayyy ne guzel yaaa . Insallah hepimiz bu duygulari yasariz bu ay cifte bayrammm .
Yavaş dur herkesi havaya kaldırma anne eş tamamda cevreye söyleme bi kese görülsün kalp atısı duyulsun sonra duyur derdim bende

Walla heyecan umut strest hersey karıstı birbirine ve uzun zaman sonra ilk defa bu ay heyecanlıyım.. İğnelerde bu kadar heyecan yapardım klomen tek bi işe yaramıyordu çünkü ama bu ay kocaman yumurta görünce heyecan yaptım

Yavaş dur herkesi havaya kaldırma anne eş tamamda cevreye söyleme bi kese görülsün kalp atısı duyulsun sonra duyur derdim bende
Ben duramam canim arkadaslarimm yakin onlarda sikinti olmaz zaten ayy cok heveslendim olmadiysa hussrannnn . Zamanda gecmiyooo. Kocaman yumurtan sana bebek olarak donsun insallahhh canim.

Atesim 36.3 ovülasyon testindede düne kadar koyu iki çizgi vardı bugun biri silik .. Ateşten ve ovülasyon testinden anlayan var mı ?
CNm öyle ise bugün ovulasyon yarın sabah yine aynı saatte kalkar kalkmaz ölç bakalım yükselmesi gerek ovulasyondan bir gün sonra ateş bir miktar yükselir

Biz bu günü es geçiyoruz artık yarına Allah büyük bakalım tuttu ise tutmuştur zaten Hayırlısı

Sen 4 Eylül de iğne yapmışsın nasıl bugün yumurtluyorsun kafam karıştı

Ben duramam canim arkadaslarimm yakin onlarda sikinti olmaz zaten ayy cok heveslendim olmadiysa hussrannnn . Zamanda gecmiyooo. Kocaman yumurtan sana bebek olarak donsun insallahhh canim.
Aminnnn.. Ne kadar zor olsada vazgecılmeyen tek şey evlat .. 2 tane kaybettim ama hala deli gibi uğrasıyorum olursa hergün iğne kullanacagım ..

Benim artık ovülasyonum mu kaldı tutmuştur olacak olan coktan .. Bugun iğneden sonraki 8. Günüm yarın sabah bi ölçeyim bi daha bakıyım ..

Aminnnn.. Ne kadar zor olsada vazgecılmeyen tek şey evlat .. 2 tane kaybettim ama hala deli gibi uğrasıyorum olursa hergün iğne kullanacagım ..
cnm bilmiyodum cok uzuldum insallah 3.yavrin gelir vee sagkikki bir donem gecirirsiniz birlikte. Bnm dayimin kizinin dusuk oldu ikizleri 6aylik normal dogumla dogdular sirayla cok zor gunler yasadi sonra yine oldu rahmine dikis attilar dusuk olmasin diye dunya guzeli kizi var simdi.

Rabbim bize nasip eder inşallah ben iki düşükten sonra kan pıhtılaşmam oldugunu ögrendım şimdide kromozom analizinin sonucunu beklıyorum

2 eylülde yaptım iğnemi ben habire 8 gündür yumurtluyorum
. Karsi binanin bahcesinde tavuk horoz besliyorlar suan yumurtladilar bir yaygara bir yaygara anlatamam yaklasik on dr dir gidakliyo su tavuklar kadar olamadim diyorum esime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…