Dinlen şekerim ben de dün çok kötüydümsaol cnm olabilir gozlerim kararıo halen :/
kızlar ogleden sonra görüşürüz yine ben yatıyım biraz belki gecer
opuyorum hepinizi kendinize iyi bakın
Aynen canım, sende dene bence yakıyı
İnşallah hayatımmmmmInsallah bebegine kavusmana vesile olur :)
Dinlen şekerim ben de dün çok kötüydüm
kahvaltıyı bile hazırlayamadım..
Öyle durumlarda açık hava iyi geliyor bana..
Geçmiş olsun canım..
Insallah almayi düsünüyorum kuzum sagolasin ♥İnşallah hayatımmmmm
Tavsiye ederim..
Insallah almayi düsünüyorum kuzum sagolasin ♥
Bu arada sanada gecmis olsun, iyisin simdi degil mi?
Canim ben bat gunumde yapicam test 15 eylül depink love cnm test tarihinide yaz istersen de ekliyim :)
sanada gecmiş olsun cnm ay yormıyım diorum ama yapamıorum aklıma gelior işte insallah bebişlerden dolayıdır bu halleirmiz
Cok sükür, iyi olmana sevindim gülüm :) yakiii sen nelere kadirsin :))Al hayatım
Bugün iyiyim dün kötüydüm belim çok ağrıyodu bıçak saplıyolar gibi..
Kasıklarım filan ..
Ama bugün yok yakı belime de iyi geldi sanırım..
Aynen canım benim..Cok sükür, iyi olmana sevindim gülüm :) yakiii sen nelere kadirsin :))
Haklisin canim stres yok, moral bozmak yok sonucu ne olursa olsun vardir bir hayir :)Aynen canım benim..
moralimizi de yüksek tutmalıyız, stres yok
Aynen öyle ebrulim, ben çatlatma iğnesinden 10 gün sonra yapıcam testi,Haklisin canim stres yok, moral bozmak yok sonucu ne olursa olsun vardir bir hayir :)
Bu konuda herkes baska bir sey söylüyor canim, ben 14-15 gün sonra yapilabilir diye biliyorum. Simdi testi cok erken yapip vakti gelmedigi icin negatif oldugunu görürsen bos yere kendini üzersin. Biraz daha bekle istersen?Aynen öyle ebrulim, ben çatlatma iğnesinden 10 gün sonra yapıcam testi,
erken değil di mi?
Sağol ebrulim en iyisi salı günü doktoruma sorayım canımBu konuda herkes baska bir sey söylüyor canim, ben 14-15 gün sonra yapilabilir diye biliyorum. Simdi testi cok erken yapip vakti gelmedigi icin negatif oldugunu görürsen bos yere kendini üzersin. Biraz daha bekle istersen?
Evet canim sor da bizi de bilgilendir :)Sağol ebrulim en iyisi salı günü doktoruma sorayım canım
çatlatma iğnesinden 10 gün sonra belli olur deniyo d ondan kafam karıştı..
OyyyEvet canim sor da bizi de bilgilendir :)
Allahim düsüncesi bile icimi kipir kipir ettiriyor :)))
Negatof cikarsa erken old icin pozitif cikarsada ignedeki hcg hormonunundanolabilir canim. Bence dr a kesinlikle sormalisin canim. Bis yere uzulup sevinmektense dogru gunde dogru hissi yasaman daha saglikliSağol ebrulim en iyisi salı günü doktoruma sorayım canım
çatlatma iğnesinden 10 gün sonra belli olur deniyo d ondan kafam karıştı..
hey Allahim yaOyyy
İnşallah güzelim, sorar öğrenir sizinle paylaşırım..
Aynen kuzum doktoruma danışacağım,Negatof cikarsa erken old icin pozitif cikarsada ignedeki hcg hormonunundanolabilir canim. Bence dr a kesinlikle sormalisin canim. Bis yere uzulup sevinmektense dogru gunde dogru hissi yasaman daha saglikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?