su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Aynen öyle ebrulim, ben çatlatma iğnesinden 10 gün sonra yapıcam testi,
erken değil di mi?
ben geldimm
biraz daha iyiyim

cnm 10 gün sonra erken degilmi benim doktorum mutlaka 15 gün gecmeli hatta dayanabilirsen adetini 1 hafta gecsin dior

EYLÜL MİNİKLERİ

ÇATL.İĞNESİ + BAT + KAN TESTİ

@Enyalios ------ iğne 5 eylül + bat 23 eylül + test 14 eylül
@minnta ------ iğne 31 ağustos + bat 12 eylül + test 14 eylül
@E-brulim ------ iğne 31 ağustos + bat 21 eylül + 20 eylül
@deeploneliness ---- iğne - + bat - + test-
@Veson ------- iğne - + bat - + test -
@al-pi ------- iğne 4 eylül + bat 16 eylül + test -
@elmaselmas ------ + bat 15 eylül + test 15 eylül
@5335 ------- - iğne + bat - + -test

UĞUR GETİRSİN İNSALLAH

kızlar bilgilerini veren ama yinede listede olmayan farketmediğim arkadaslar bana tekrar yazın

cok opuyorum

cnm tesekkür ederim , daha iyi gibiyim ya bir anlık bi halsizlik bastırmıştı ama iyiyim şimdi cnm 15 eylül test yapıosun dimi b yazıorum seni :)
Daha iyi olmana sevindim cnimm. Evet yaompcan 15inde erken gebelik testi alicammm. Ya temizlik yapiyorum bi oda supurup oturuyorum belim ağrıyor. Ara vermisken gireyim dedim siteye

Slm kıZlar bat dedıgınız adet tarıhınız mı benım son adet tarıhım 21 agustos 2 eylülde catlatma iğnemi oldum 14 gün sonra 16 eylüldede test yapacagım..

Slm kıZlar bat dedıgınız adet tarıhınız mı benım son adet tarıhım 21 agustos 2 eylülde catlatma iğnemi oldum 14 gün sonra 16 eylüldede test yapacagım..
Evet cnm bat bekkenen adet tarihi. :) .hadi insalalh canimmm

Daha iyi olmana sevindim cnimm. Evet yaompcan 15inde erken gebelik testi alicammm. Ya temizlik yapiyorum bi oda supurup oturuyorum belim ağrıyor. Ara vermisken gireyim dedim siteye

kolay gelsin canım cok yorma kendini nolur nolmaz cok esya cekistirme agirda kaldirma dinlene dinlene yap cnm

evet canım aynen :) ekliyorum bilgilerini birazdan

ya kızlar br fikir verin cok moralim bozuk, sabahki halsizlik bqs donmesi yerini asiri derecede sinire aglama krizlerine birakti ve halen ellerim titriyor daha igne olali 8 gun bu kadarda erken gelirmi adetim acabaa cok korkuyorum ((( en azindan biraz daha umut edebilsem ((( adet gunumde cok agresif olurum , ama bugun cok sinirli br halim var ve en ufak seyden agliyorum hungure hungure

evet evet cok ısterım tsk ederım calıstıgımdan gun ıcınde ara ara bakıyorum

Ben en son hamile kaldıgımda cok erken belli etmişti kendini 8 gün bile olmamıştı iğne olalı gözlerim kapanıyordu hep uyuyordum ve gögüslerim çok şişti.. Erken döllenirse erken belirti olur.. İnşallah hayra alamettır senınkıde

canım ya insallah , nasil bir sınır stres yasadim anlatamam belki sekerim dustu tabi bilmiorum ama dedigin gibi hayra alamettir insallah bu hallerim hersey kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…