Cnm dün klomen bitti bugün randevum vardı 15:30 da kontrolden sonra tekrar dönerimVeson cnm bilgilerini yazarmısın :) catlatma iğnesi + bat + test tarihi
Sen de sağol EBRULİhey Allahim ya
cok sag ol tatlim
ben geldimmAynen öyle ebrulim, ben çatlatma iğnesinden 10 gün sonra yapıcam testi,
erken değil di mi?
Gelince görüşürüz cicim ihmal etme burayı..
Bizim mekan oldu artık=)
Hadi hayirlisi :)Cnm dün klomen bitti bugün randevum vardı 15:30 da kontrolden sonra tekrar dönerim
Cnm dün klomen bitti bugün randevum vardı 15:30 da kontrolden sonra tekrar dönerim
Daha iyi olmana sevindim cnimm. Evet yaompcan 15inde erken gebelik testi alicammm. Ya temizlik yapiyorum bi oda supurup oturuyorum belim ağrıyor. Ara vermisken gireyim dedim siteyecnm tesekkür ederim , daha iyi gibiyim ya bir anlık bi halsizlik bastırmıştı ama iyiyim şimdi cnm 15 eylül test yapıosun dimi b yazıorum seni :)
Evet cnm bat bekkenen adet tarihi. :) .hadi insalalh canimmmSlm kıZlar bat dedıgınız adet tarıhınız mı benım son adet tarıhım 21 agustos 2 eylülde catlatma iğnemi oldum 14 gün sonra 16 eylüldede test yapacagım..
Daha iyi olmana sevindim cnimm. Evet yaompcan 15inde erken gebelik testi alicammm. Ya temizlik yapiyorum bi oda supurup oturuyorum belim ağrıyor. Ara vermisken gireyim dedim siteye
Slm kıZlar bat dedıgınız adet tarıhınız mı benım son adet tarıhım 21 agustos 2 eylülde catlatma iğnemi oldum 14 gün sonra 16 eylüldede test yapacagım..
Oyle yapiyorum canim. Kaldırıp indirmeli isim yok rutin temizlik.kolay gelsin canım cok yorma kendini nolur nolmaz cok esya cekistirme agirda kaldirma dinlene dinlene yap cnm
Ben en son hamile kaldıgımda cok erken belli etmişti kendini 8 gün bile olmamıştı iğne olalı gözlerim kapanıyordu hep uyuyordum ve gögüslerim çok şişti.. Erken döllenirse erken belirti olur.. İnşallah hayra alamettır senınkıdeya kızlar br fikir verin cok moralim bozuk, sabahki halsizlik bqs donmesi yerini asiri derecede sinire aglama krizlerine birakti ve halen ellerim titriyordaha igne olali 8 gun bu kadarda erken gelirmi adetim acabaa cok korkuyorum ((( en azindan biraz daha umut edebilsem ((( adet gunumde cok agresif olurum , ama bugun cok sinirli br halim var ve en ufak seyden agliyorum hungure hungure
evet evet cok ısterım tsk ederım calıstıgımdan gun ıcınde ara ara bakıyorum
Ben en son hamile kaldıgımda cok erken belli etmişti kendini 8 gün bile olmamıştı iğne olalı gözlerim kapanıyordu hep uyuyordum ve gögüslerim çok şişti.. Erken döllenirse erken belirti olur.. İnşallah hayra alamettır senınkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?