- 27 Ekim 2023
- 7.535
- 20.717
- 268
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
-
Şişe 5 litrelikKoca dolapta 1 şişeye yer yok mu? Çok saçma yaa.
Damacana koysaymış 5 litre az gelir. Aklıma babamın devasa karpuz alıp dolapta yer bırakmaması geldi. Sonra 3 öğün karpuz ye dur.Şişe 5 litrelik
Konuyu yarıya kadar okudum. Afedersin s.tiri b.ktan bir şişe için bu yaşananlar ne? 22 yaşında koca kız neden 2 yaş bebesi gibi davranıyor? Bir şişeye buzdolabında yer açmak bu kadar mı zor?Herkese merhabalar. Konu aslında başlıkta yazdığı gibi. Ramazan bayramında annemlere gitmiştik. Eşim suyu hep dolaptan içer dışardan içemez biz gider gitmez buzdolabında yer açtı bi şişe su koydu ve dedi ki şişeme kimse dokunmasın. Bayramın 3. Günü de kız kardeşimin doğum günü vardı(22 yaşında) bana dedi ki pastamı evde yapalım. Benim de 10 aylık bi kızım var kızımla beraber yağmurlu havada çıktım malzemeleri aldım pastayı yaptık. Kardeşim de üstünü süsledi dolaba koyacaktı ki dolapta yer yok. Eşim dedi ki benim suyuma dokunmayın. Kardeşim arkasına dönüp eşime bakmadan hiçbirşey söylemeden suyu çıkardı pastayı koydu gitti. Ardından eşim pastayı çıkarıp geri suyu koydu( bence burada eşim haksız) sonrasında eşim yukarı çıktı ve biz doğum günü kutlarken de inmedi. Hatta ben yukarı çıkıp inmesini rica ettim uykum var dedi gelmedi. Neyse ertesi gün oldu annem bana tavır yapıyo en ufak şeylerden tavır yapıyo. Bi gün önce eşim tatlı almıştı evinize giderken tatlınızı da götür falan dedi hatta. Kardeşim hakeza yüzüme bile bakmıyo. En son ablam kardeşim annem annemin odasındaydılar bi girdim herkes sustu. Anneme noldu anne sabahtan beri bi soğuksun dedim. NE OLDUĞUNU BİLMİYO MISUN GECEDEN BERİ UYUYAMADIM HASTA OLDUM falan diye bağırmaya başladı.Ben de sinirlendim yalan yok bağırdım hasta olacak ne var hem ben ne yaptım gel çıkın konuşalım dedim. Bana sus sus yaptılar odadan çıkardılar. Biz giderken de annem yüzüme bile bakmadı torununu bile sevmedi.Bu arada biz gitmeden ablam ben kardeşim kahve içmiştik ben konuyu açtığımda kardeşim senlik bişey yok demişti.
Sonra annem hiçbir şekilde torununu görüntülü aramadı benim aramalarımı da açmadı. Bir süre sonra annem de kardeşim de yumuşadı benle değil ama kızımla konuşup kapatıyolardı. Kardeşime de memleketten dönünce (kardeşimle aynı şehirde yaşıyoruz) defalarca evime davet ettim dışarda bişeyler yapalım dedim ama gelmedi. Yine de konuşuyodu sorun yoktu. Kızımın doğum günü var 25 mayısta. 30 mayısta da kardeşimin mezuniyeti var. Annemler iki iki memleketten git gel yapmasınlar diye 1 haziranda yapayım mı diye sormuştum görüntülüde. Kardeşim de arkadaşlarımla buluşacağım olmaz dedi. Ben de bi saat zaten gider gelirsin demiştim. Sonra aile grubunda anket açtım 25 mayıs mı olsun 1 haziran mı diye kimse cevaplamadı. Ertesi gün yazıklar olsun size yazdım. Kardeşim öyle uzun uzun mesaj yazmış ki bana kırgınmış ben kocamla konuşmamışım doğum günü çok önemliymiş. Bi de eşim doğum günü hiç sevmez doğum günü yapacağından kocanın haberi var mı yazmış. O yazmış yazmış annem yine aradı bana kızdı sen hiç mi öğrenci olmadın dedi(ne alaka) ben de anne sizin için o tarihi istedim yoksa ben de tam gününde yapardım dedim. Zaten hep sen haklısın dedi kapattı kimse konuşmuyor benle şu an. Doğum gününe çağıracağım herkesi ama gelmezler muhtemelen. Annem kızım doğduğunda 40 mevlidi yapacağım demişti ablamın oğluna da yapmıştı. Ben herşeyi hazırladım kızıma kıyafet aldım memlekete gittim çok yoğunum yorgunum dedi yapmadı. Şimdi doğum gününe özeniyorum bu da burnumdan gelecek. Olaydaki hatalarımı söyler misiniz anneme bağırdım orda haksızım ama annemin aylarca konuşmayacağı kadar değil çünkü kardeşim ve ablam hep onun on katı bağırır kötü davranır ama onlara böyle küstüğünü hiç görmedim.
Oooo eşiniz bayağı haksız bu durumda. Milletin dolabını ne diye kocaman şişe ile işgal ediyor? Buna hakkı olduğunu düşünmesi ayrı bir mesele.Şişe 5 litrelik
Eşime sorduğumda buraya her geldiğimizde suyum çıkarılıyor dolaptan ama hiç olay yapmıyorum sorun yüzüme bile bakmadan sanki ben orada yokmuşum gibi cevap bile vermeden çıkarılması dedi. Bence de haksız. Ama annemin bunu bana yansıtmasına üzülüyorum. Bu arada kayınvalidemle sorunlarımız olmuştur ama onun evinde kimse mantar yemez ama sırf ben seviyorum diye mantar yapar çayıma şekerimi atar değer gördüğümü hep bilirim hiç böyle bi sorun yaşayacağımı hayal edemiyorum.küsüp gitsem yine o gelir konuşmaya çalışır sorunu öğrenmeye çalışırŞimdi başka birinin evine gidilince oraya uymanız gerekir. Eşinizin şişe diye tutturması yanlış. Şişe için inatlaşıp aşağı inmemesi ile olayı o başlatmış. Fazla kırılganlık iyi değildir, herkes onun keyfine göre pamuklara saramaz.
Sonrasında da annenizle kardeşiniz vites artırmış. Olan olmuş. Onlar da pek yatıştırıcı ve olgun davranmamışlar.
E şimdi de arada küslük olduğu için doğum gününe gelmek istemiyorlar.
Kocanızla konuştunuz mu bir şişe için niye olay çıkarıyor, küsmeye yer arıyor? Şu hareketi siz gelin olarak onun annesinin evinde yapsaydınız ne olurdu? Odalara kapanıp küslük çıkarsaydınız eşiniz ve ailesi aferin mi derdi size?
Bana kalırsa iki taraf da hatalı. Acayip büyük büyük tepkiler verilmiş.
5 lt değil de 1,5 lt lik 2 şişe konulsaymış dolabaŞişe 5 litrelik
İyi de 5 litrelik su koymuş eşiniz. Kocaman şey yani.Eşime sorduğumda buraya her geldiğimizde suyum çıkarılıyor dolaptan ama hiç olay yapmıyorum sorun yüzüme bile bakmadan sanki ben orada yokmuşum gibi cevap bile vermeden çıkarılması dedi. Bence de haksız. Ama annemin bunu bana yansıtmasına üzülüyorum. Bu arada kayınvalidemle sorunlarımız olmuştur ama onun evinde kimse mantar yemez ama sırf ben seviyorum diye mantar yapar çayıma şekerimi atar değer gördüğümü hep bilirim hiç böyle bi sorun yaşayacağımı hayal edemiyorum.küsüp gitsem yine o gelir konuşmaya çalışır sorunu öğrenmeye çalışır
Birer litrelik şişeler alıp koysaydınız ya. Ne saçma gelişmiş olaylar. İki taraf da haksız. Eşinize haksız yazdığınız yerde de bence eşiniz haksız değil. Su konmuş bir kere dolaba. Pasta için başka bir şeyi çıkarsaydı kardeşiniz. Resmen inadına yapmış.Şişe 5 litrelik
Ay sacmalamayin peslerinde dolanip durmayin lutfen. Kirk kat yabanci olsa 1 sise suya dolapta yer bulur bir sarsin kendilerine gelsinler
Dogum gunu fln da yapmayin hava guzel kendiniz pasta kesin cikin dolasin fotoğraflar cekin ne dogumgunu?
Esiniz cok iyi yapmis suyu geri koymakla, aninda tepki veren insanlara bayiliyorum. 1 sise su yahu, azicik mantik
bu dolapta dışarı çıkarılacak bir ürün yok mu? mesela salça, soda ne bilim 1 gün dışarda olsa bozulmayacak bir şey hey allahım ben eşinize hak verdim
Koca dolapta bir siseye yer olur yanu.
Ayrica aile cok anarti siz daha bi degisik. Küserlerse küssünler kücük cocukla bunlara nasil zaman biluyorsunuz
Şişe 5 litreymiş arkadaşlarKonuyu yarıya kadar okudum. Afedersin s.tiri b.ktan bir şişe için bu yaşananlar ne? 22 yaşında koca kız neden 2 yaş bebesi gibi davranıyor? Bir şişeye buzdolabında yer açmak bu kadar mı zor?
Şişe 5 litreymiş arkadaşlaro yüzden dolapta yer olmaması normal
Başkasının evinde 5 litrelik şişeyi sürekli dolapta muhafaza edemez, küçük şişelerden birkaç tane koyabilirdi. Sizde yapabilirdiniz bunu.Şişe 5 litrelik
Şişe 5 litreymiş arkadaşlaro yüzden dolapta yer olmaması normal
Ben 1,5 litre sandım. İnce, uzun olanlar var ondan. Aradaki 3,5 litre fark olayın seyrini değiştirdi benim için.Şişe 5 litreymiş arkadaşlaro yüzden dolapta yer olmaması normal
O yorumu gorüp kucuk şişe tavsiyesinde bulunmuştum.Şişe 5 litreymiş arkadaşlaro yüzden dolapta yer olmaması normal
Ayrıca neden tek kişi için koca bidon buzdolabına konulur ki? Adam onu bir günde bitiremez zaten.Aslinda olay sadece soguk su temin etmek bunun bir suru yolu var konuda herkes bir tuhaf niye bir kac tane ufak sise temin edilmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?