SU ŞİŞESİ YÜZÜNDEN YAŞANAN KÜSLÜK

Ben eşini haksız görmedim, o anda söylemiş sisemi çıkarmayın diye, kardeş duya duya çıkarmış. Ben de olsam bi yersiz hissederdim. Amaa sonrasında pastayı çıkarması da saçma yani

Sudan sebep olmuş tam anlamıyla..

Uğraşma, kimseyi ikna etmeye çalışma, senlik bı durum yok ki, aileni tek tek çağırma sende, herkesin işi var baksana, yazarsın grubunuza şu gün yapıyorum diye, isteyen gelir, onlara göre ayarlamak istemissin kimse ilgilenmemis zaten, ben arayıp sormazdim açıkçası. Hareketler çocuk gibi... Abartsinlar biraz daha

Konuyu yarıya kadar okudum. Afedersin s.tiri b.ktan bir şişe için bu yaşananlar ne? 22 yaşında koca kız neden 2 yaş bebesi gibi davranıyor? Bir şişeye buzdolabında yer açmak bu kadar mı zor?

Şişe 5 litrelik
Oooo eşiniz bayağı haksız bu durumda. Milletin dolabını ne diye kocaman şişe ile işgal ediyor? Buna hakkı olduğunu düşünmesi ayrı bir mesele.
Ve de pasta dışarıda kalırsa bozulur, mecbur pastayı koyacaktı kardeşiniz. Suyun başı ağrımaz dışarıda durunca, eh Ramazan bayramında Ağustos sıcağı da olmadığına göre bir gün de ılık su içse bir şey olmaz. Orası kayınvalidesinin evi, 5 yıldızlı otel değil.

Eşime sorduğumda buraya her geldiğimizde suyum çıkarılıyor dolaptan ama hiç olay yapmıyorum sorun yüzüme bile bakmadan sanki ben orada yokmuşum gibi cevap bile vermeden çıkarılması dedi. Bence de haksız. Ama annemin bunu bana yansıtmasına üzülüyorum. Bu arada kayınvalidemle sorunlarımız olmuştur ama onun evinde kimse mantar yemez ama sırf ben seviyorum diye mantar yapar çayıma şekerimi atar değer gördüğümü hep bilirim hiç böyle bi sorun yaşayacağımı hayal edemiyorum.küsüp gitsem yine o gelir konuşmaya çalışır sorunu öğrenmeye çalışır

İyi de 5 litrelik su koymuş eşiniz. Kocaman şey yani.
Tamam kardeşiniz X abi çıkarıyorum bunu, pasta bitince geri koyarız dese iyi olurmuş. Ama eşiniz de pastayı ne diye çıkarıp geri suyu koyuyor? Pasta dışarıda kalırsa bozulur ya hani?
O ev de eşinizin evi değil ya hani? Kız kardeşiniz o evde yaşadığı için ev onun ya hani?

Şişe 5 litrelik
Birer litrelik şişeler alıp koysaydınız ya. Ne saçma gelişmiş olaylar. İki taraf da haksız. Eşinize haksız yazdığınız yerde de bence eşiniz haksız değil. Su konmuş bir kere dolaba. Pasta için başka bir şeyi çıkarsaydı kardeşiniz. Resmen inadına yapmış.

bu dolapta dışarı çıkarılacak bir ürün yok mu? mesela salça, soda ne bilim 1 gün dışarda olsa bozulmayacak bir şey hey allahım ben eşinize hak verdim

Koca dolapta bir siseye yer olur yanu.
Ayrica aile cok anarti siz daha bi degisik. Küserlerse küssünler kücük cocukla bunlara nasil zaman biluyorsunuz

Konuyu yarıya kadar okudum. Afedersin s.tiri b.ktan bir şişe için bu yaşananlar ne? 22 yaşında koca kız neden 2 yaş bebesi gibi davranıyor? Bir şişeye buzdolabında yer açmak bu kadar mı zor?
Şişe 5 litreymiş arkadaşlar o yüzden dolapta yer olmaması normal

Şişe 5 litreymiş arkadaşlar o yüzden dolapta yer olmaması normal

Aslinda olay sadece soguk su temin etmek bunun bir suru yolu var konuda herkes bir tuhaf niye bir kac tane ufak sise temin edilmiyor ki

Ya yine de düşünüyorum, misafir damacana getirse damacanaya yer açarım dolapta ki dünyanın en az misafirperver insanı ben olabilirim bence baya dümdüz bilerek yapılan bir şey var. Muhtemelen gerçekten adamı sevmiyorlar ya da üyenin kendisi pek sevilmedigi için eşine de öyle davranıyorlar. Hadi hiç yer olmasa dönüp ya Ahmet pasta kesene kadar çıkaralım sonra koyalım dersin. Çok çiğ geldi ya, ben bir daha gitmezdim asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…