SU ŞİŞESİ YÜZÜNDEN YAŞANAN KÜSLÜK

Şişe 5 litrelik

Şu yorumu görene kadar esinize hak verecektim ama 5 litre su dolaba koyulmaz sacma sapan iş yapmış. 5ltreyi icecek mi sanki o aksam dogru durust bir boyutta koysaymiş. Ben de sinir olurdum kardeşe hak verdim suan. Kocanizin kendi evi olsa hadi neyse milletin evinde buzdolabina 5lt su duracak diye cocuk gibi inat etmek neymiş.

Siz eşittir ben bizim aileler birbirini çok sevmedikleri için genelde hep soğuk rüzgarlar esti. Çoğu da benim ailem yüzünden. En son kızımın 1 yaş doğum gününde de bir araya topladım herkesi. Baktım kimse kimsenin suratına bakmıyor. Biz de eşimle karar aldık. O günden sonra hiçbir şekilde toplu organizasyon yapmıyoruz.

Eşiniz haklı gayet. Baya insan yerine koyulmuyor orada çok belli. Haklı gayet de. Çıkın dışarda kitlayın çekirdek aile. Annenize ve kardeşimize de bir gizel had bildirip geri çekilin

Eşiniz dolaba 5 litrelik su şişesi mi koydu ? Bu nasıl bir su şişesi ki sadece şişe çıkınca doğumgünü pastası sığıyor dolaba ?

Ay bir de evde 2 tane buzdolabı varmış şu an iyice sinir oldum ya. Kimse o nalet suratlarına merakından gitmiyordur o eve zaten, bi daha da gitmez umarım eşin oraya.
Isler iyice karisti simdi :))) ufak meseleri bu kadar buyutuyorlarsa cocugunuzun dogumgununu tek kutlayiverin siz de.

Eşiniz 1,5 litrelik bir su şişesini alıp dolabın kapağına koyamıyor mu ? 5 litrelik su şişesini buzdolabına koymanın normal olduğunu kendisine düşündürten nedir ?

Doğum gününü esimlw birlikte kutlardım hic kimseyi de çağırmaz aramazdım valla esimde sizin gibi bir tip ne peşinden kosuyorsunuz milletin oyy

Aileniz eşinize saygı duymuyor asıl size saygı duymuyorlar . O yüzden eşinizi de kızınızı da çabuk harcıyorlar..

Kızkardeşiniz fitne fesada benziyor.

Yerinizde olsam kızımın doğum gününe hiçbirini çağırmazdım.

Eşimle kızımın doğum gününü kutlardım. Onların çözüm odaklı yaklaşmasını beklerdim.

Ay bir de evde 2 tane buzdolabı varmış şu an iyice sinir oldum ya. Kimse o nalet suratlarına merakından gitmiyordur o eve zaten, bi daha da gitmez umarım eşin oraya.
Evet her bayram oradayız. Eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşadığımız için eşim kaç yıldır bayramda annesi babasının elini öpmedi bir defa bir şey söylemedi. Tek bir uzun tatilimizde kendi evimizde değiliz ve hep eşim talep ediyor annenleri özlemişsindir gidelim diyor. Bir de biz son gün dönerken eşim annemin elini öpecekti elini falan vermedi. Ablamın eşi asla öpmez annemin elini falan mesela. Cidden çok kıymet verince böyle oluyor sanırım

Yaa bizim de aileler arasında problem var umarım sizin yaşadıklarınızı yaşamam

Olay bi anda oldu zaten ben kızıma mama yapıyodum ocağın başındaydım. Olay gelişti sonra hemen suya da pastaya da yer bulduk zaten hemen yerleştirdik.

Annenlere upuzun bi mesaj at icini dok bidahada kimseyi arama seni bu kadar uzmelerine neden izin veriyorsun ya ariyorsun acmiyor annen resmen evlat ayiriyor kardesinde ergen saygisizlik onun yaptığı esinde ondan beter ama senle alakasi yokken agzina etmisler hepsine bi dur de icini dök ve benden bu kadar yaz sunlara seni kaybetmekten korkmuyorlar ustune duygilarini kullaniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…