SU ŞİŞESİ YÜZÜNDEN YAŞANAN KÜSLÜK

5 litrelik şişeyi daha az yer kaplayacak şişelere bölebilirdiniz, burada siz devreye girebilirdiniz, böyle saçma bir konuda kız kardeşiniz ile eşiniz arasına girmeliydiniz.

Eşinizin 5 lt şişe koymak dışında ailenize karşı bir kabalıgı yoksa ben ailenizi haksız buldum. Kız kardeşinizin yaptgını benim kardeşim eşime yapsa çıkar giderim o evden. İnsan bir şey söyler hiç olmazsa, adamı takmıyormyş gibi davranırsa adam da onun doğum gününü takmaz yani, tabi ki birkaç saat sonra gidip o pastadan yemez adam cok haklı.

Annenizin ve kızkardeşinizin sonraki tavırları ise inanılmaz çiğ. Ben olsam aramam, muhatap olmam, çocuğumun doğum gününü tarihinde eşimle kutlarım. Onlara lü saatten sonra haber bile vermem. Kardeşimin mezuniyetine de gitmem. Herkes bi kendine gelsin bu nedir ya.

Eşiniz 5 litrelik su koyacağına 1,5 koysaymış
Pastanın dışarda durması kötü olabilir
Ben olsam ben de çıkarırdım

Siz gördünüz madem eşiniz tekrar suyu koyacakken ona bölelim koyalım diyebilirdiniz

Surat asıp inmemesi de çok saçma
Sonrasında ailenizin tavrı da değişik
Hep beraber değişiksiniz

Herkes hatalı
Eşiniz koskoca adam şişem de şişem diye arıza çıkarılır mı yahu hele ki misafir olduğun evde?
Kardeşiniz de inadına şişeyi çıkarıp pasta koyuyor,hadi kavga edelim der gibi. Öteki zaten deli gelip şişeyi geri koyuyor. Anneniz şişe için küsüyor,ne şişeymiş arkadaş.

İlk başlatan da eşiniz bu arada. O da haksız,ev sahipleri de devam ettirmiş onlar da haksız. Siz de arada kalmışsınız

Bu konuda size cok uzuldum ailenizin yaptigi cok yanlis esiniz orda misafir rica etmis falan kiz kardesiniz cazgirlik yapmis ama esiniz de
sonra asagiya inmeyerek ayip etmis neyse de cidden bu dolap nasil bi dolap bi siseye yer acilamiyo keske orda bi seyi cikarsaydiniz siz. Ama ailenizin size olan tutumu sacmaliklari yanlis birakin yazmayin bi sey hatalarini anlasinlar . Sanki nolmus buyutmuslerde büyütmüşler ne yapmalarini bekliyolarmis kocanizdan mi bosanin bunun icin.

Olayı ilk başlatan kardeşiniz aslında ama eşinizinde çocuk gibi inatlaşıp aşağı bile inmeyerek olayı büyütmüş.
Sonrasında ailenizin size olan tavrı bence çok yanlış. Üstelik aranız düzelsin diye elinizden geleni yapmışsınız. Bana kalırsa artık bişey yapmayın. Ben olsam gruptanda çıkar doğumgününü eşimle kutlardım.

Öncelikle su şişesi konusunda eşiniz hakli. Komik geliyor insanın kulağına ama koskoca dolapta adam bir şişe koymuş, onu da almasın kardeşiniz bir zahmet. Ancak sonrasında eşinizin de doğum gunune katılmaması vs fazla olmus. Bence o gün doğum günü kutlanilip direkt bu konunun konuşulması gerekiyordu.
Hadi konuşulmadı herkes evlerine dağıldi. Annenizin amacı ne anlayamadım? Her zaman problem çıkaran kardeşler ek üstünde tutulur, bunu unutmayin. Ben sizin yerinize olsam doğum gününe falan da kimseyi çağırmam. 1 yaş gunumde oyle burnumdan getirdiler ki istisnalar vardır elbet ama sizin de durumunuz benimki gibi olacak muhtemelen.

Yapay zeka metni özetledi:

Tabii, işte paylaştığınız metnin özeti:

Ramazan Bayramı'nda ailecek bir araya gelmişsiniz. Eşinizin dolabındaki su şişesine karşı hassasiyeti nedeniyle, kardeşiniz pastayı yerleştirirken suyu çıkarmış ve bu durum eşinizin tepkisini çekmiş. Kardeşinizin doğum günü için pastayı yapmak üzere yağmurlu havada alışveriş yapıp hazırlık yapmışsınız, ancak eşinizin tepkileri ve kardeşinizin ilgisizliği gerginlik yaratmış. Bayramda ve sonrasında, ailenin üyeleriyle (özellikle annenizle) iletişiminiz zorlaşmış; anneniz size tavır yapmış, kardeşiniz ve ablanız ise soğuk davranmış.

Sonrasında annenizle yaşadığınız tartışmada bağırmışsınız ve bu durum ilişkinizi daha da germiş. Kardeşinizle olan iletişiminiz de mesafeli olmuş. Kızınızın doğum günü ve kardeşinizin mezuniyeti gibi olaylar üzerine aileyle iletişim kurmaya çalışmışsınız, ancak kimse ciddi bir şekilde cevap vermemiş. Kardeşinizin kırıldığını belirttiği mesajlarınızdan sonra, annemle olan ilişkiniz daha da soğumuş. Şu an kimseyle sağlıklı bir iletişiminiz yok gibi görünüyor ve ailevi olaylar sizi oldukça yıpratmış durumda.

Özetle, aile içindeki çeşitli küçük meseleler ve iletişim eksiklikleri büyük gerilimlere yol açmış ve şu an kimseyle barışçıl bir ilişki kuramıyorsunuz.

Bnce söylenmiş olmasına ragmen kardesıniz suyu cıkarmamalıydı hadi cıkardı mecburum iadare et enıste falan gıbusınden bişeyler diyebılırdi kaaleye almamıs gıbı ardına dönüp gidene kadar
Ben kocanızı haklı gordum nedense sanki adamı takmıyor gibi bi tavır sergılenmiş

Bence 1. Hatanız 10 aylık bebekle yağmurlu havada alışveriş yapmanız. 22 yaşında koca genç gitsin malzemesini alsın yapsın.

2. Eşiniz dolaba su koyduysa kardeşiniz çıkaramaz. Kardeşinizin yaptığı ayıp.

3. Hala çocuğunuzuj doğum gününe davet etmeye çalışıyorsunuz. Kimseye davet etmeyin üçümüz kutlayın.

Eşiniz orada misafir. Ailenize değer vermiş o kadar yol gidip ailenizi ziyarete gelmiş. Ben olsam değersiz hissederdim kendimi.
Hem size hem eşinize değer verilmiyor.
Doğum gününe ailenizi çağırmayın bence.
Size değer verselerdi eşinizide sayarlardı.
Çok affedersiniz bir atasözü yazacağım
Eşeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı var.

Belki olabilirdi ama bu seçenek hiç aklıma gelmedi. Evde hep 5 litrelik olur su hiç 1,5 litrelik şişe bulunmaz. Öyle bi şişe alıp gitseydik böyle bi problem yaşanacağı insanın aklına da gelmiyor ki çünkü her gittiğimizde 5 litrelik suyu koyar kimi zaman çıkarırlar o da geri koyar. Zaten eşim de sorun çıkarılması değil ben çıkarmayın dememe rağmen yüzüme bakmadan birşey denmeden çıkarılması demişti. Bu arada evde iki tane buz dolabı var biri de üst katta.

Neler yaşamıştınız benim kınam düğünüm kızımı doğurduğum gün sağolsun herşey burnumdan geldi bu sefer çok güzel içime sinen bir şey yapmak istiyordum çok korkuyorum. Gelirlerse nasıl davranmalıyım sizce

Neden ailenizi bu kadar alttan alıyorsunuz ?
Neden bu kadar zorluyorsunuz ?
Yaptıkları saygısızlık. Eşinizin de hatası var ama bu ilk değildir. Bu adama yapılan ilk saygısızlık değildir muhtemelen. Adam dolmuştur artık. Ben ablamın eşine şu tavrı göstersem ablam ayrı annem ayrı burnumdan getirirler. Anneniz hiç yapıcı değil ve evlat ayırıyor. Siz neden hala ısrarla bu kadar onaylanma ihtiyacı içindesiniz ? Yok aradım açmadılar yok aradılar ama kızımla konuştular yok doğumgününe gelmeyecekler.. Gelmesinler yahu. Böyle saçma bi olayda köprüleri yıkan ailem de olsa geri adım atmam ben olsam. Eşimi de ezdirmem kızımı da ezdirmem. Azıcık olgun olsun herkes. Hatalıysa eşimin de canına okurum ama sadece ona faturayı kesmem.

Anneniz ile kardeşlerimiz çok fena. Eşiniz de normal değil o ayrı. Ama ailenizin yaptığü terbiyesizlik. Muhtemelen ailenin üzmek istemem ama enayisi sizsiniz . Her işin yaptırıldığı ama iş ona yapmaya gelince herkesin arsızlaştığı. Ben olsam davet etmem doğumgününe. Kendi aranızda kurlayın geçin. Bebekse. Dört yaştan büyükse arkadaşı olan bir aile varsa onları davet edebilirsiniz. Kardeşimize o kadra pasta yapmıssınız. Önce o suyu çıkartmış ve ayıp yaptığı.
Anneniz klasik o yaş annesi hasta oldum ben ile başlarlar ufacık şeyde. Bir de bayılsın ne ayıp.
İnsan ayrıca kızının ablasının hatrü için büyütmez bu kadar saçma olayı.

Ek olarak eşiniz pastayı çıkartmış siz de tekrra dolabı düzenleyip hem sişeyi hem oastayı sığdırabilirdiniz. Ama bu da size ders olsun..kardeşimiz ve annenizin gerçek yüzünü görün bir zahmet. Sizlik bir durum olmamasına rağmen hem size cephe almışlar hem de arkanızdan dedikodunuzu yapıp durmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…