suan cok sinirliyim

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Simdi yasanan bi olayi sizle paylasmak istiyorum.
ben 32 haftalik hamileyim yurtdisinda yasiyorum bu hafta sonu annemgil almanyaya gidiyor mecburen 11yasinda bi kiz kardesim var kendiside hasta bronsit hastasi bana birakmak istiyorlar ama gece terlememesi lazim ustunu degistirmek lazim. Benim kendi bel agrilarim var hamileyim rahatsizim gece uyuyamiyorum
Bende anneme dedim ki ya bakamazsam dememe kalmadi hemen küstü. Tmm ben gitmem dedi. sinirli bi sekilde bile solemedim.

yanlismi yapmisim ?

Kardeşini de götürme şansları yok mu yada annen de gitmek zorunda mı. Eminim normalde olsa bunu dert etmezsin hatta seve seve bakarsın kardeşine ama senin de yavrun olacak. Canını sıkma. Bebeğini düşün.

Evet yanlış yapmışsınız sonuçta kardeşiniz 11 yaşında 11 aylık küçük bir bebek değil,bende bronşit geçirdim zamanında,annemde bronşit hastası ilaçlarını düzgün kullandıktan sonra,geceleri çok kalın örtmedikten sonra bir sorun olmaz sonuçta 11 yaşında kardeşin nasıl hareket edeceğini biliyordur.

Altı üstü haftasonu iki gün belli ki anneniz gitmek istemiş size güvenmiş bence yanlıs yapmışsınız

anneniz size hamileyken neler çekti allah bilir 11 yaşında kıza bakmak da hiç zor değil çünkü o çocuk değil ki kucaklayıp kaldırcak haliniz yok çok yanlış yapmışsınız kadıncağızın elinde olsa istemezdi sanırım zaten sizden böyle birşeyi

Elbette yanlış yapmışsınız, hamilesiniz siz yatalak değil.. ayrıca Bronşit hastası da ölümcül değil, bakılamayacak bir şey yok yani.. siz annenizin gitmesini istemediğiniz için bahane etmişsiniz.. allah aşkına bir çocuğun üzerini değiştirmekte ne var ki?

Annenler ne Kadar kalicak bilmiyorum ama bencede yanlis yapmissin daha 32 haftalik hamilesiniz yani doguma daha 8 haftaniz var son gunleriniz olsa belki anlarim ki ondada hastaneye gidilicek kalinicak cocukcagiz yanliz ne yapar diye dusunurdum ben ki mevzu bahsi gecen kisi sizin kardesiniz .kendinizde demissiniz gece uyuyamiyosunuz zaten gider bi kardesinizi yoklarsiniz ustu basi acilmismi terlemismi o Kadar.Yukardaki arkadasin dedigi gibi hamilelik dogal bi surec hastalik degil

Bide su var bu 11 yasindaki kardesimi ben buyuttum anne diyordu bana normalde sormazdim bile boyle bsy ama gercekten bakmicam demedim bakabilirmiyim dedim cunku kardesim cok nazli ilac icmiyor icse bile geri kusuyor agliyor o yuzden bole bsy sordum anneme bakabilirmiyim diye

İnsanın kardeşine kısa bir süreliğine bakması bu kadar zor gelmemeli. Hem daha 11 yaşında. Ayrıca zaten gece uyuyamıyorum diyorsunuz, ara ara uyandığınızda hem bi dolaşır hemde üstünü değiştiriverirsiniz yani 2dk nızı almaz bu sizin. Evlat cansa kardeş değil mi?

Onlar nisana gidiyorlar bide ben bakmicam demedimki ya anne bakabilirmiyim acaba dedim hemen küstü

siz demiş olsanız sizde aynı tepkiyi verirdiniz eminim çünkü bir insana bakabilirmiyim acaba demek bakmak istemiyorum demenin kibar halidir siz ne kadar iyi niyetle bile sormuş olsanız bu böyle anlaşılır

bence yanlış anneniz zor durumda kalmış belliki bizde hamilelik geçirdik hem ne zor hamilelik ne olacak size arkadaş bile olurdu yani bel ağrılarınız doğru başlamıştır ama ağırlamamanız için bir sebep değil neticede taşımıcaksınız bir an evvel gönlünü alın sizde hassassınız zaten üzülmeyin düzelırrr

annenizin başka çeresi yoksa bence sizden başka kime bırakabilir sonuçta size rahatsıozlık verecek bir yaşta değil hem sizede yardımcı olur gündüz sonuçta kardeşiniz gerekirse cep. tel. kurarasınız ona seslenerek uyandırıp üstünü değiştirmesini sağlayabilirsiniz hamileliğinizde sıkıntı yoksa zor bir şey değil bence ben hamileliğimde eşim gözüne darbe aldı gözünü kaybetme tehlikesi oluştu gözlerini kapattılar 15 gün ben kaldırıp yedirip içirdim baktım ki hem düşük tehlikemde vardı gece 1 saat aralıkla dönüşümlü damlaları vardı cep tel. kurup sürekl,i damlattım uykuya dalmam kalkmam bir oluyordu.bence sağlığınız el veriyorsa kötü bir şey değil istenilen.

Bu sözü hangi anneye söylesen alınır,benim kardeşimde 19 yaşında ve hala annem bir yere giderken ablası olarak kardeşine dikkat et kızım der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…