- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Evet yanlış yapmışsınız sonuçta kardeşiniz 11 yaşında 11 aylık küçük bir bebek değil,bende bronşit geçirdim zamanında,annemde bronşit hastası ilaçlarını düzgün kullandıktan sonra,geceleri çok kalın örtmedikten sonra bir sorun olmaz sonuçta 11 yaşında kardeşin nasıl hareket edeceğini biliyordur.Simdi yasanan bi olayi sizle paylasmak istiyorum.
ben 32 haftalik hamileyim yurtdisinda yasiyorum bu hafta sonu annemgil almanyaya gidiyor mecburen 11yasinda bi kiz kardesim var kendiside hasta bronsit hastasi bana birakmak istiyorlar ama gece terlememesi lazim ustunu degistirmek lazim. Benim kendi bel agrilarim var hamileyim rahatsizim gece uyuyamiyorum
Bende anneme dedim ki ya bakamazsam dememe kalmadi hemen küstü. Tmm ben gitmem dedi. sinirli bi sekilde bile solemedim.
yanlismi yapmisim ?
Altı üstü haftasonu iki gün belli ki anneniz gitmek istemiş size güvenmiş bence yanlıs yapmışsınızSimdi yasanan bi olayi sizle paylasmak istiyorum.
ben 32 haftalik hamileyim yurtdisinda yasiyorum bu hafta sonu annemgil almanyaya gidiyor mecburen 11yasinda bi kiz kardesim var kendiside hasta bronsit hastasi bana birakmak istiyorlar ama gece terlememesi lazim ustunu degistirmek lazim. Benim kendi bel agrilarim var hamileyim rahatsizim gece uyuyamiyorum
Bende anneme dedim ki ya bakamazsam dememe kalmadi hemen küstü. Tmm ben gitmem dedi. sinirli bi sekilde bile solemedim.
yanlismi yapmisim ?
Onlar nisana gidiyorlar bide ben bakmicam demedimki ya anne bakabilirmiyim acaba dedim hemen küstü
Simdi yasanan bi olayi sizle paylasmak istiyorum.
yanlismi yapmisim ?
Bu sözü hangi anneye söylesen alınır,benim kardeşimde 19 yaşında ve hala annem bir yere giderken ablası olarak kardeşine dikkat et kızım der.Bide su var bu 11 yasindaki kardesimi ben buyuttum anne diyordu bana normalde sormazdim bile boyle bsy ama gercekten bakmicam demedim bakabilirmiyim dedim cunku kardesim cok nazli ilac icmiyor icse bile geri kusuyor agliyor o yuzden bole bsy sordum anneme bakabilirmiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?