• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suan cok sinirliyim

Simdi yasanan bi olayi sizle paylasmak istiyorum.
ben 32 haftalik hamileyim yurtdisinda yasiyorum bu hafta sonu annemgil almanyaya gidiyor mecburen 11yasinda bi kiz kardesim var kendiside hasta bronsit hastasi bana birakmak istiyorlar ama gece terlememesi lazim ustunu degistirmek lazim. Benim kendi bel agrilarim var hamileyim rahatsizim gece uyuyamiyorum
Bende anneme dedim ki ya bakamazsam dememe kalmadi hemen küstü. Tmm ben gitmem dedi. sinirli bi sekilde bile solemedim.

yanlismi yapmisim ?

11 yaşında kardeş yaaa sizin onu daha çok düşünmeniz gerekirdi ama siz kendinizi daha önemli hissetmişsiniz.... inanın çok şaşırdım...hiç demeyin öyle ben bakmıcam demedimki diye zaten düşüncelerinizi burda belirtmişsiniz çokta açık bir şekilde.... benimde 10 yaşında bi kızım var şayet ablası olsaydı ve istemediğini hissetseydim asla bırakmazdım bende küserdim....

annenizin başka çeresi yoksa bence sizden başka kime bırakabilir sonuçta size rahatsıozlık verecek bir yaşta değil hem sizede yardımcı olur gündüz sonuçta kardeşiniz gerekirse cep. tel. kurarasınız ona seslenerek uyandırıp üstünü değiştirmesini sağlayabilirsiniz hamileliğinizde sıkıntı yoksa zor bir şey değil bence ben hamileliğimde eşim gözüne darbe aldı gözünü kaybetme tehlikesi oluştu gözlerini kapattılar 15 gün ben kaldırıp yedirip içirdim baktım ki hem düşük tehlikemde vardı gece 1 saat aralıkla dönüşümlü damlaları vardı cep tel. kurup sürekl,i damlattım uykuya dalmam kalkmam bir oluyordu.bence sağlığınız el veriyorsa kötü bir şey değil istenilen.

Zaten bakacam ama sormaz olaydim bu soruyu dilim kopsaydi hemen küstü. Ben hamileyim bana kimse gelip evini toplim yardim ediyim diyen kimse yok ben küsmüyorum kimseye herkes bana küsüyor

Bide su var bu 11 yasindaki kardesimi ben buyuttum anne diyordu bana normalde sormazdim bile boyle bsy ama gercekten bakmicam demedim bakabilirmiyim dedim cunku kardesim cok nazli ilac icmiyor icse bile geri kusuyor agliyor o yuzden bole bsy sordum anneme bakabilirmiyim diye

Neden size anne demesine izin verdiniz ki.
Sinir oluyorum bir çocuğun annesi varken başkasına anne demesine izin verilmesine..
Madem siz büyüttünüz bu sorunların çözümünü de bilmeniz gerekiyor..

Evet yanlış yapmışsınız. Hamileliği eğer herhangi bir risk yoksa bu kadar abartmayın, ayrıca bakacağınız kişi kardeşiniz ve 11 yaşında bebek değil yani.

HEPINIZE TESEKKURLER ARKADASLAR.
BU ARALAR HAMILELIKTEN DOLAYI SINIRLERIM COK BOZUK HATA YAPMISIMDIR ZTN SORDUGUMA SORACAGIMA PISMAN OLDUM

Tsklerrr

Zaten bakacam ama sormaz olaydim bu soruyu dilim kopsaydi hemen küstü. Ben hamileyim bana kimse gelip evini toplim yardim ediyim diyen kimse yok ben küsmüyorum kimseye herkes bana küsüyor
canım sende haklısın tabiki hassas bir dönemdesin duyguların tavan yapıyor .annenin senden rica ettiği gibi sende yetişemediğin şeyleri rica et ondan belki düşünemiyordur senin kadar ince herkez farklı olabiliyor.kendini böyle konularla üzme insan bu dönemlerde çokta alıngan oluyor eğer imkanınız varsa eşinle görüş doğuma yakın bir temizlikçi çağır ufak kerdeşimde sana küçük işlerde yardımcı olabilir güzel yaından bak mesela o sendeyken onunla güzel bir pazta yapıp beraber yiyebilirsiniz ben ablamın kzı ve oğlu gelmişti ablam çalışırken bırakmıştı ikiside çok yardımcı oldu bana biri 7 diğeri 15 yaşında beraber pasta ve makarna yaptık ve yedik bak seninde şimdi canımn isteyebilir yaparsınız beraber canını sıkma hiç bu zamanının tadını çıkar bebiş doğunca bunları düşünecek vakit bile kalmıyor :)

canım sende haklısın tabiki hassas bir dönemdesin duyguların tavan yapıyor .annenin senden rica ettiği gibi sende yetişemediğin şeyleri rica et ondan belki düşünemiyordur senin kadar ince herkez farklı olabiliyor.kendini böyle konularla üzme insan bu dönemlerde çokta alıngan oluyor eğer imkanınız varsa eşinle görüş doğuma yakın bir temizlikçi çağır ufak kerdeşimde sana küçük işlerde yardımcı olabilir güzel yaından bak mesela o sendeyken onunla güzel bir pazta yapıp beraber yiyebilirsiniz ben ablamın kzı ve oğlu gelmişti ablam çalışırken bırakmıştı ikiside çok yardımcı oldu bana biri 7 diğeri 15 yaşında beraber pasta ve makarna yaptık ve yedik bak seninde şimdi canımn isteyebilir yaparsınız beraber canını sıkma hiç bu zamanının tadını çıkar bebiş doğunca bunları düşünecek vakit bile kalmıyor :)

Evt zaten annemle konustum halletim bu konuyu agliyorum herseye gercekten cok hassasim bu aralar kafam dönüyor

Evt zaten annemle konustum halletim bu konuyu agliyorum herseye gercekten cok hassasim bu aralar kafam dönüyor
annenizde anlayışla karşılamıştır zaten onunda gergin anını gelmiştir annenizin küsmesini takarken şimdi sizin alıngan olabileceğinizi unutup burada yorum yapanlara gerileceksiniz en iyisi konunun kapanmasını talep edin.

Kimse sizin evinizi toplamak zorunda değil.
Hamilelik hastalık değil bunu ayırın bence.

Ben hastalik diye bsy demedim ama bu donemde insan ilgi bekliyor yada ben bekliyorum K.bakmayin bu bnm fikrim.
suan annemle konustum ve o beni anladi tsk ederim yorumlarinizdan dolayi

Ben hastalik diye bsy demedim ama bu donemde insan ilgi bekliyor yada ben bekliyorum K.bakmayin bu bnm fikrim.
suan annemle konustum ve o beni anladi tsk ederim yorumlarinizdan dolayi

Herşeyinizi hamileliğinize bağlamışsınız o yüzden söyledim.
Hamileyim kardeşime bakabilir miyim?
Hamileyim benim evimi toplayan yok ama ben küsmüyorum..
Hepimizin evladı çok kıymetli tabi ki..
Allah sağlıkla bebeğini kucağınıza almanızı nasip etsin..
Benim çocuklarımın arasında 2 yaş var. Ve çok geç anne olanlardanım ben.
İkinci çocuğuma hamileyken büyük olanı ki o da sadece iki yaşındaydı kucağımdan indirmedim ben.
Herkes kızıyordu kucağına alma düşüreceksin diye.
Doktorum bile korkma bişey olmaz dedi..
Annenizin anlamasına sevindim..

Ben anlamadım şimdi siz 11 yaşındaki kızı gece uyandırsanız ablacım şunları giy deseniz giyemiyor mu ? Hamile olabilirsiniz de gece kucağınızda çişe götürcek haliniz yok yani ..:KK12:

Bide su var bu 11 yasindaki kardesimi ben buyuttum anne diyordu bana normalde sormazdim bile boyle bsy ama gercekten bakmicam demedim bakabilirmiyim dedim cunku kardesim cok nazli ilac icmiyor icse bile geri kusuyor agliyor o yuzden bole bsy sordum anneme bakabilirmiyim diye

Acaba sorun annenizin annelik görevini daha önce size yıkmış olmasıyla mı ilgili? Hangi kardeş ablasına anne der? Burda roller karışmış, bu dün ya da bugün olan bir konu değil. Uzun zamandır sizi kemirmiş, son damla da bu olayla taşırmış gibi geldi bana.

Annenizin küsmesi de hiç olgun bir davranış gibi gelmedi bana.

Simdi yasanan bi olayi sizle paylasmak istiyorum.
ben 32 haftalik hamileyim yurtdisinda yasiyorum bu hafta sonu annemgil almanyaya gidiyor mecburen 11yasinda bi kiz kardesim var kendiside hasta bronsit hastasi bana birakmak istiyorlar ama gece terlememesi lazim ustunu degistirmek lazim. Benim kendi bel agrilarim var hamileyim rahatsizim gece uyuyamiyorum
Bende anneme dedim ki ya bakamazsam dememe kalmadi hemen küstü. Tmm ben gitmem dedi. sinirli bi sekilde bile solemedim.

yanlismi yapmisim ?

11 yaşındaki kız kendi ihtiyaçlarını karşılayabilir.kaç günlüğüne gidiyor anneniz ?bir kaç günse idare edebilirdiniz.

11 yaşındaki kız kendi ihtiyaçlarını karşılayabilir.kaç günlüğüne gidiyor anneniz ?bir kaç günse idare edebilirdiniz.

Iki gun gidiyor ztn bakicam konustum annemle bana hak verdigini soledi cunku kardesim cok huysuz yemiyor icmiyor ilaciciyor geri cikariyor annemi isterim diye tutturuyor gece bnm korkum buydu iste

Acaba sorun annenizin annelik görevini daha önce size yıkmış olmasıyla mı ilgili? Hangi kardeş ablasına anne der? Burda roller karışmış, bu dün ya da bugün olan bir konu değil. Uzun zamandır sizi kemirmiş, son damla da bu olayla taşırmış gibi geldi bana.

Annenizin küsmesi de hiç olgun bir davranış gibi gelmedi bana.

Gercekten gece bi uyanirdim kardesim 1yasindayken fln bakardimki ustumde yatiyor bide cok uzun zaman sonra kardesim oldugu icin hep ben ilgilendim

Herşeyinizi hamileliğinize bağlamışsınız o yüzden söyledim.
Hamileyim kardeşime bakabilir miyim?
Hamileyim benim evimi toplayan yok ama ben küsmüyorum..
Hepimizin evladı çok kıymetli tabi ki..
Allah sağlıkla bebeğini kucağınıza almanızı nasip etsin..
Benim çocuklarımın arasında 2 yaş var. Ve çok geç anne olanlardanım ben.
İkinci çocuğuma hamileyken büyük olanı ki o da sadece iki yaşındaydı kucağımdan indirmedim ben.
Herkes kızıyordu kucağına alma düşüreceksin diye.
Doktorum bile korkma bişey olmaz dedi..
Annenizin anlamasına sevindim..

Allah herkese anne olmayi nasip etsin Allah evlatlarimiza saglik sihhat versin Insallah

Cok yanlis yapmissin gorende agir hasta sanar yani eskiden tarlada calisip cocuk dogururmus millet bizde dogurduk hic boyle olmadik bence abartma...ayrica rutininden ödün vermemelisin saglikli dogum icin bu sart yaziktir 11 yasinda kardesin o senin

Back
X