• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suan cok sinirliyim

benimde bronşitli bir kızım var
3 yaşına yaklaştı
ama herzaman ilaç kullanmıyoruz kardeşin süreklimi ilaç kullanıyor
terledigi zaman eger evin içi biraz serinse hemen havlu koy
evin içi sıcaksa o şekilde üstünü degiştir
üstünü degiştirirken bir anlık üşüme daha kötü yapıyor

Hamilesin ama idare etsen olmazmı. Kardesin değilde 11 yaşında çocugun olsaydı şu an hamileyken onunla mecbur ilgilenmeyecekmiydin? Bence idare et anneni küstürme kardeşinide mağdur etme.

benimde bronşitli bir kızım var
3 yaşına yaklaştı
ama herzaman ilaç kullanmıyoruz kardeşin süreklimi ilaç kullanıyor
terledigi zaman eger evin içi biraz serinse hemen havlu koy
evin içi sıcaksa o şekilde üstünü degiştir
üstünü degiştirirken bir anlık üşüme daha kötü yapıyor

Kardesimi senede bellki 1 tutuyor ama iyi tutuyor 1ay gecmiyor hava basiyor fln hepsini aldim annemden bana gosterdi yaparim Insallah

Hamilesin ama idare etsen olmazmı. Kardesin değilde 11 yaşında çocugun olsaydı şu an hamileyken onunla mecbur ilgilenmeyecekmiydin? Bence idare et anneni küstürme kardeşinide mağdur etme.

Evt bende oyle yapiyorum bakicam ztn bakmicam dememistim annem beni yanlis anlasi suan halletik annem bana hakverdi ama oyle yorumlar okudumki burda inanamadim kendimden nefret ettim ya nsl bi insanmisim ben diye herkes beni yanlis anlamis size tsk ederim

11 yasindaki kizi kucaginda tasimayacaksinki , gece zaten surekli uyaniyosundur ..
5 dakika onun icin ayirabilirsin..
Hamileyiz ama hasta degilizki.

11 yasindaki kizi kucaginda tasimayacaksinki , gece zaten surekli uyaniyosundur ..

arkadasim tsk ederim yorumun icin ama cok cok aciklama yaptim diger arkadaslarima bu isi halettim annemle konustum ve halettim kendimi iyi ifade edemedim k.bakmayin tsk ederim

Cnm

Herkes yüklenmiş de ben mi anlamadım acaba. Hamilelik psikolojisi zaten çok başka bir şey. 32 hafta zaten kadının canı burnunda. Kendiyle ilgilenmeye tahammülü yok sorumluluk istememesi, bakamazsam diye düşünmesi çok mu anormal? Anne hasta çocuğunu bırakıp nişana gitmese olmuyor mu? 32 haftalık hamile olduğum gün gelecek elbet, buhranlar geçirdiğim... Biraz anlayış.

Herkes yüklenmiş de ben mi anlamadım acaba. Hamilelik psikolojisi zaten çok başka bir şey. 32 hafta zaten kadının canı burnunda. Kendiyle ilgilenmeye tahammülü yok sorumluluk istememesi, bakamazsam diye düşünmesi çok mu anormal? Anne hasta çocuğunu bırakıp nişana gitmese olmuyor mu? 32 haftalık hamile olduğum gün gelecek elbet, buhranlar geçirdiğim... Biraz anlayış.

Tesekkurler gercekten kardesimi cok seviyorum o bnm herseyim bakamazsam hastaligi daha kotuye gider diye korktum o yuzden oyle dedim anneme oda beni anladi simdi saolsun ama bu yorumlari okudugumda vicdan azabi cektim kendimden nefret ettim gercekten

Tesekkurler gercekten kardesimi cok seviyorum o bnm herseyim bakamazsam hastaligi daha kotuye gider diye korktum o yuzden oyle dedim anneme oda beni anladi simdi saolsun ama bu yorumlari okudugumda vicdan azabi cektim kendimden nefret ettim gercekten

Halletmenize sevindim. Canınızı sıkmayın burası için, burası pek empati kurulan bir yer değil. Umarım bebişiniz sağlıklı, mutlu bir bebiş olur. :)

acayıp abartmıssınız...hamılesınız altı ustu ..gorende yatak döşek yatıyosunuz sanar.oz kardesınız ayrıca...

aslinda buyuk problem olmazdi ama sen de yeterince ilgilenememekten, acil bsy olmasindan korkmussun bence.. soyledigin an küsmesi iyi olmamis.. uzun bi muddet degilse idare et derim.. sonucta taş taşimayacaksin.. gonullerini al..

bence de bakabilirsiniz.
11 yaşındaki çocuğu kucaklayıp kaldıracak haliniz yok elbet.
ama gece 2-3 kere kalkıp üzerini kontrol etmek zor olmasa gerek. üstelik kendi üzerini değiştirebilir.
gündüz de bakım derdi yok ki arkadaş gibi oturur.

Allah nasip ederse 2 aya kadar zaten geceleri ayakta olacaksınız :)

annenizin de hemen küsmesi doğru olmamış, eğer tek o cümlenize karşılık küstüyse.

aslinda buyuk problem olmazdi ama sen de yeterince ilgilenememekten, acil bsy olmasindan korkmussun bence.. soyledigin an küsmesi iyi olmamis.. uzun bi muddet degilse idare et derim.. sonucta taş taşimayacaksin.. gonullerini al..

Bugun gidiyorlar halletik konuyu ben ztn cok pisman oldum burda paylastigim icin o an sinirlendim ve yazmak istedim. Cook abartilcak bi kelime solemedim anneme onlada halletik ztn anlastik

bence de bakabilirsiniz.
11 yaşındaki çocuğu kucaklayıp kaldıracak haliniz yok elbet.
ama gece 2-3 kere kalkıp üzerini kontrol etmek zor olmasa gerek. üstelik kendi üzerini değiştirebilir.
gündüz de bakım derdi yok ki arkadaş gibi oturur.

Allah nasip ederse 2 aya kadar zaten geceleri ayakta olacaksınız :)

annenizin de hemen küsmesi doğru olmamış, eğer tek o cümlenize karşılık küstüyse.

Ben cok alingan oldum bu son aylarda annemde kardesim hasta diye sinirleri bozuktu ikimizde yanlis anladik ama suan hersey yolunda cok sukur

Küçücük ve hasta kardesiniz nevardi ki bakardiniz.gece uyumuyormusunuz zaten gunduzde o can yoldasi olurdu size.bende hamileyim zor geciyo hemde çok zor yata yata kan kusa kusa. Ama 8 yaşında kızıma bakıyorum ve Evimi eşimi çekip çeviriyorum. Benim zor ve hassas bir hamilelik olmasına rağmen

Küçücük ve hasta kardesiniz nevardi ki bakardiniz.gece uyumuyormusunuz zaten gunduzde o can yoldasi olurdu size.bende hamileyim zor geciyo hemde çok zor yata yata kan kusa kusa. Ama 8 yaşında kızıma bakıyorum ve Evimi eşimi çekip çeviriyorum. Benim zor ve hassas bir hamilelik olmasına rağmen

Annemgil gitti bende bakıyorum suan ztn bu konuyu nsl kapatabilirim bana yardimci olurmusunuz..
buarada Allah bebeginizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin

Back
X