Şuan yumurtluyorum ve eşim horul horul uyuyor yaa :( :)))

benebakbiyo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
1.494
106
93
Isparta
Kızlar aslında yumurtlama gunum dundu takvıme göre ama yapıskan akıntım bugun geldı dun ılıskıye gırmıstık ama sıvı bugun gelıyor elime beyfendide devirdi yatıyor :) bak yumurtluyorum diyorum uyu hadi tavugum benim dedi zıbardı :))

Canım evvelsi gun yapmissiniZ zaten spermler birkaçgün yaşıyor zaten senin vücudunda korkma tutacağı varsa tutar:) guldurdun beni adamacağız uyusun rahat rahat ;)

:) umarım yaşamıştır değilse burnundan gelicem önümüzdeki ay yumurtalarımı mundar ettin diye :))

hic gülecegim yoktu cok yasa emi :D insallah hayirli haberlerini bekliyoruz cnm

:) bizden bi nane olmaz ya keçiboynuzu kürü hazırlıyorum içmesi için bunsuzda yumurtlatırdım ben seni diyo sanki her ay o yumurtlamamı saglıyomuş gibi:) ah bu erkekler yaptım oldu demek için ne taklalar ne taklalar :) inşallah dileyen isteyen herkesle beraber en hayırlı zamanda versin Rabbim bizede :) çok sagolun:)

:) bizden bi nane olmaz ya keçiboynuzu kürü hazırlıyorum içmesi için bunsuzda yumurtlatırdım ben seni diyo sanki her ay o yumurtlamamı saglıyomuş gibi:) ah bu erkekler yaptım oldu demek için ne taklalar ne taklalar :) inşallah dileyen isteyen herkesle beraber en hayırlı zamanda versin Rabbim bizede :) çok sagolun:)

hahaha yorumlarina bayildim :D

Kızlar aslında yumurtlama gunum dundu takvıme göre ama yapıskan akıntım bugun geldı dun ılıskıye gırmıstık ama sıvı bugun gelıyor elime beyfendide devirdi yatıyor :) bak yumurtluyorum diyorum uyu hadi tavugum benim dedi zıbardı :))

canım cok guldum yaa, inşallah tutar da bi aile faciasına tanık olmayız :22:

Çok neşeli bir eşin var,Allah ağzınızın tadını bozmasın inşaAllah:)

canım cok guldum yaa, inşallah tutar da bi aile faciasına tanık olmayız :22:

amin inşallah aslında bebek düşünsekmi düşünmesekmi süreçleri böyle komik oluyo sanırım :)

Hayırlı zamanda Rabbim bizede verir inşallah :) evliliğimzin ilk aylarında hamıle kalırım korkusuyla hemen wc ye kosardım arkamdan bagırırdı evlatlarımı döküp gelcen wc ye diye şimdide kıymetini yeni anladın o wc ye döktüklerinin diyor :)akışına bırakan bi çiftiz sanırım galesiz tavırlarda bundan :))

gayette mundar olmuss ıste yumurtacıklarım hastalandım :) amaan bende bosverdım gıttı artık yaa..

öncelikle maşallahhhhh :1:
eşinizle muhabbetiniz süper hele laflarınız :9:
rabbim neşeli yuvanızı bebişinizle taçlandırsın inşallah :nazar:
takip etmekten zevk alacağım bir bşlık olacak burası belli oldu :34:

öncelikle maşallahhhhh :1:
eşinizle muhabbetiniz süper hele laflarınız :9:
rabbim neşeli yuvanızı bebişinizle taçlandırsın inşallah :nazar:
takip etmekten zevk alacağım bir bşlık olacak burası belli oldu :34:

çok teşekkür ederim amiiiiin :)
asıl maşallah size bence 13 yılmı yazıyor orda ne :)huzurla saglıkla bi ömür boyu sürer inşallah :)
işin ciddiyetini henüz farkedememıs bı cıftız yada işimize gelmıyor olumsuz dusunmek:) kulubn adınıda avratlar kulubü koydu bişey oldumu koş bi sor diye dalga geçiyo kaba adam:) tatıle gıtmeden burdan arastırdım ona göre yer sectim apışıp kaldı sonunda begenmedıgın avratların her konuda bı bılgısı var nabeer dedim:) tecrübelerinizide paylasabılırsnız mesela benımle takıp ederken :)

çok teşekkür ederim amiiiiin :)
asıl maşallah size bence 13 yılmı yazıyor orda ne :)huzurla saglıkla bi ömür boyu sürer inşallah :)
işin ciddiyetini henüz farkedememıs bı cıftız yada işimize gelmıyor olumsuz dusunmek:) kulubn adınıda avratlar kulubü koydu bişey oldumu koş bi sor diye dalga geçiyo kaba adam:) tatıle gıtmeden burdan arastırdım ona göre yer sectim apışıp kaldı sonunda begenmedıgın avratların her konuda bı bılgısı var nabeer dedim:) tecrübelerinizide paylasabılırsnız mesela benımle takıp ederken :)

evet cnm 14.yılımızdayız artık :34:
oğlumuz büyüdü baktık gözü yukarılarda şu liseyi kazınıcam şurda okucam demeye başladı anladık yanlız kalacağımızı iyisimi bir kardeş yapalım dedik :1:
rabbim kısmet ederse hayırlısıyla inşallah
ikimizdede sanki ilk olucakmış gibi heycan var :9:
işin ciddiyetini boşverin en iyisini siz yapıyorsunuz sizin gibi bir kaç arkadaşımız var onlarla birlikte vakit geçirmeyi çok seviyoruz yuvalarındaki neşeyi bizimle paylaşıyorlar
biz hayatı gereğinden fazla ciddiye alıyormuşuz gibi geliyor sizi görünce yazılanları okudukça eşim bana bakıyor :53: :9: hanım elden gitti diye
rabbim mutluğunuzu hep korusun inşallah bozmak isteyen olursada boyu devrilsin inşallah :47:

evet cnm 14.yılımızdayız artık :34:
oğlumuz büyüdü baktık gözü yukarılarda şu liseyi kazınıcam şurda okucam demeye başladı anladık yanlız kalacağımızı iyisimi bir kardeş yapalım dedik :1:
rabbim kısmet ederse hayırlısıyla inşallah
ikimizdede sanki ilk olucakmış gibi heycan var :9:
işin ciddiyetini boşverin en iyisini siz yapıyorsunuz sizin gibi bir kaç arkadaşımız var onlarla birlikte vakit geçirmeyi çok seviyoruz yuvalarındaki neşeyi bizimle paylaşıyorlar
biz hayatı gereğinden fazla ciddiye alıyormuşuz gibi geliyor sizi görünce yazılanları okudukça eşim bana bakıyor :53: :9: hanım elden gitti diye
rabbim mutluğunuzu hep korusun inşallah bozmak isteyen olursada boyu devrilsin inşallah :47:

Nekadar güzel gelecegını cıddıyetle planlayan bır evlada sahıp olmak :) inşallah ikinciside cok bekletmez sizi hemen konar abısının tahtına :)gecen ay okadar yırtındım bu ay hepten unuttum bebek ısını hazır unutmuskende ertelesekmı dedık erteledık gıttı :) o termal otel senın bu kayak merkezi benim gezdık durduk hayırlısı artık.aslında bazen durup dınlenmek gerekıyor galıba fazlaca takıyoruz olanı bıtenı kafaya.
Amin Rabbim hepimizin yuvasından huzuru neseyi eksik etmesin inşallah :)

hayatta ilgilenmedigim bölümdür su kk'da gebelikle ilgili olan konu..
fakat konunuzun basligi dikkatimi cekti, iceri girincede güldürdünüz :9:
cok yasayin esinizle emi , hic gülecegim yoktu..
bundan sonra burda attiginiz her yorumu takip edecegim galiba :52:
cok eglencelisiniz..
allah gönlünüze göre versin :emir_bebek::nazar:

Nekadar güzel gelecegını cıddıyetle planlayan bır evlada sahıp olmak :) inşallah ikinciside cok bekletmez sizi hemen konar abısının tahtına :)gecen ay okadar yırtındım bu ay hepten unuttum bebek ısını hazır unutmuskende ertelesekmı dedık erteledık gıttı :) o termal otel senın bu kayak merkezi benim gezdık durduk hayırlısı artık.aslında bazen durup dınlenmek gerekıyor galıba fazlaca takıyoruz olanı bıtenı kafaya.
Amin Rabbim hepimizin yuvasından huzuru neseyi eksik etmesin inşallah :)

fazla ciddiye alsada evet dersleri için hiç uğraştırmadı bizi çok şükür rabbim herkese nasip etsin
en iyisini etmişsiniz inan kafaya takmadığınızda daha iyi kararlar verebiliyoruz
geçen günler bir daha ele geçmiyor birbirinize vakit ayırmanız birşeyler yapabiliyor olmanız ne güzel bunu yapamayan bir sürü eş var
rabbim nazarlardan korusun sizi

hayatta ilgilenmedigim bölümdür su kk'da gebelikle ilgili olan konu..
fakat konunuzun basligi dikkatimi cekti, iceri girincede güldürdünüz :9:
cok yasayin esinizle emi , hic gülecegim yoktu..
bundan sonra burda attiginiz her yorumu takip edecegim galiba :52:
cok eglencelisiniz..
allah gönlünüze göre versin :emir_bebek::nazar:

:) en güzelini yapıyorsunuz ilgilenmemekle gercekten :) ben bi bakıyım dedim kendımı sogan suyu ıcerken esıme kboynuzu yedırcem dıye arkaasında kostururken buldum :) üstelik bebek konusunda daha bekleyelim derken :) eşimde kendını baya bı hacımlı hıssettı 1 ay boyunca arkasında kosturan bi eşi görünce maden salgılıyor sandı kendini nazlanmalar felan :)
amin hepimizin gönlüne göre versin inşallah tesekkur ederım :)

Back
X