Şuan yumurtluyorum ve eşim horul horul uyuyor yaa :( :)))

:) en güzelini yapıyorsunuz ilgilenmemekle gercekten :) ben bi bakıyım dedim kendımı sogan suyu ıcerken esıme kboynuzu yedırcem dıye arkaasında kostururken buldum :) üstelik bebek konusunda daha bekleyelim derken :) eşimde kendını baya bı hacımlı hıssettı 1 ay boyunca arkasında kosturan bi eşi görünce maden salgılıyor sandı kendini nazlanmalar felan :)
amin hepimizin gönlüne göre versin inşallah tesekkur ederım :)

bekarim o yüzden ilgimi ceken bir konu degil bu arada :)

hay allah iyiliginizi versin ya, süpersiniz :9:
bundan sonra hergün girip bakicam ne yazmissiniz diye.. :1:

fazla ciddiye alsada evet dersleri için hiç uğraştırmadı bizi çok şükür rabbim herkese nasip etsin
en iyisini etmişsiniz inan kafaya takmadığınızda daha iyi kararlar verebiliyoruz
geçen günler bir daha ele geçmiyor birbirinize vakit ayırmanız birşeyler yapabiliyor olmanız ne güzel bunu yapamayan bir sürü eş var
rabbim nazarlardan korusun sizi

Amin Allah razı olsun:) yenı oldugmuz ıcın degıldır ınsallah bırbırmıze zaman ayırmalarımız hep boyle devam eder inşaallah 10 aylık evlıyız daha çiçeğim burnumdan hiç düşmez inşallah :)

Amin Allah razı olsun:) yenı oldugmuz ıcın degıldır ınsallah bırbırmıze zaman ayırmalarımız hep boyle devam eder inşaallah 10 aylık evlıyız daha çiçeğim burnumdan hiç düşmez inşallah :)

düşmez düşmezz :1:
sizde herkeste olmayan bişey var ''mizah'' ve işin en güzel tarafı bu sizin normal haliniz :nazar:

bekarim o yüzden ilgimi ceken bir konu degil bu arada :)

hay allah iyiliginizi versin ya, süpersiniz :9:
bundan sonra hergün girip bakicam ne yazmissiniz diye.. :1:

:) bende nasıl bı baslık bulmussam artık bekarların bıle ılgısını cekebılen utandım şimdi hee :)
begenı gelırse aklımaa gelıyor bı konum oldugu ya unutup gıtmısım öyle :)
teşekkürler :)

düşmez düşmezz :1:
sizde herkeste olmayan bişey var ''mizah'' ve işin en güzel tarafı bu sizin normal haliniz :nazar:

başbaşayken çok gevşek bir çiftiz itiraf etmeliyim:) ailelerin yanında saygı duyulası bı damat ve gelin olmak adına biraz daha akıllı usluyuz :)

Back
X