Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaşadıkların çok zor arkadaşım gerçekten benzer şeyleri bir yaşayan olarak sana çok hak veriyorum bende 6 aylık bi gebelik kaybından sonra ki oda tedaviyle olmuştu sadece çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım aşılama olmadan ardından iki yıl sonra kendiliginden bi gebelik ve iki aylıkken kayıp yazması kolay geliyo şimdi ama zaman herşeyin ilacı sözüyle hareket ediyorum hep inşallah rabbim bizide güldürecek bebek konusunda vardır allahın bir bildigi diyorum işte böyle geçiştiriyorum ne yapıyım:Saruboceq:

arkadaşlar eşinde az hareketli sperm olupta hamile kalanlar varmı 2 aşılamam olucak morel istiyorum lütfen allah hepimizin yardımcısı olsun..

ilaçlada iğneylede büyütülüyor bu tamamen tedavi protokolü ile alakalı benim önce ilaçla büyütüldü daha sonraki ay iğne denendi..yumurtaların büyütülme sürecince sürekli takipte oluyorsun yeterli büyüklüğe ulaştığı zaman çatlatma iğnesi oluyor ve 36 saat içersinde çatlama olduğu için aşılama yapılıyor..aşılama zor bir işlem değil hiç canın falanda yanmaz ben çok korkmuştum hissetmedim bile..sen hiç korkma olacağına inan...iyi düşün iyi sonuç al..felsefen bu olsun..zemuszemus

arkadaşlar eşinde az hareketli sperm olupta hamile kalanlar varmı 2 aşılamam olucak morel istiyorum lütfen allah hepimizin yardımcısı olsun..

aşılama işleminden önce sperm yıkanıyor amaç orda en kaliteli en hareketli olan spermi bulup enjekte etmek zaten..o yüzden endişe etme..hareketsiz spermlede hamila kalan çok..keçi boynuzu pekmezi çok öeneriliyor sizde deneyin bence başarılı sonuç alan oldukça fazla diye duydum..

canım Allahım ol dedikten sonra her şekilde olur inş. seninde en kısa zamanda gelsin bebişin...:Saruboceq:

spermde hareket sorunu varsa keçiboynuzunu kaynatıp içirebilirsin eşine canım ben eşime denedim gerçekten faydasını gördük

tavsiye ederim sanada canım

Son düzenleme:

denedik 3 ay boyunca kaynatıp suyunu içirdim şimdide çakşır kökü var onu kaynatıp suyunu içiyo inş faydalarını görürüz sizinkinde gelişme oldumu..

denedik 3 ay boyunca kaynatıp suyunu içirdim şimdide çakşır kökü var onu kaynatıp suyunu içiyo inş faydalarını görürüz sizinkinde gelişme oldumu..

keçiboynuzu kaynatıp içirdim faydasını gördük canım,

zaten içildikten 3 ay sonrasında faydası görülüyor diye biliyorum

hareket problemi vardı bizimkindede keçiboynuzundan sonra baya hareketli sayısında artış olmuştu canım

inşallah allah olmayan herkeze bebişler nasip etsin:Saruboceq:

Mursecim öncelikle hoşgeldin aramıza, benim eşimde de sperm sayı ve hareketlilik az biz şimdiye kadar 3 aşılama olduk, ilk aşılamadan sonra öğrendim bende, keçiboynuzu pekmezi, keçiboynuzu kurusu, incir kurusu ve toz zencefili (bunu süte karıştırdım) denedik, 2, aşılamamızda sayı 2,5 katına çıktı hareketlilikte %87 oldu, gerçi tutmadı ama bu uygulamanın sperm sayısına etkisi tartışılmaz, herkese tavsiye ederim

çok saol ece keçi boynuzu denedik 3 ay inş. olmuştur faydası artık allaha kalmış bişey verirse olur fazla düşünmek istemiyorum ama aklımdanda çıkmıyo işte

hoşbulduk banucaner bu dediklerini denedik ama süte karıştırmadan k.boynuzu kurusunu kaynatıp içirdim kuru incir cakşır suyu vitaminler v.s ama ben ilk aşılamamı yaptıralı 7 ay oldu temmuz ayından itibaren deniyoruz inş bizimkide artmıştır.sizin değer çok güzel maşallah

murse aramıza hoşgeldin a.s.

öncelikle geçmiş olsun, üzülme demekle olmuyor biliyorum ama çok düşünmemeye çalış eskileri. herşeyde bir hayır var biliyorsun.önünde yeni günler var , eminim topğimiz sanada uğurlu gelecektir.

arkadaşlar herkese merhaba,
ben de aşılama yolunda yavaş adımlarla ilerleyenlerdenim. ilk aşılamamı 1 şubatta yaptırdım. serophene 50 kullanmıştım günde 1 tane yumurtalarım 18*22 olmuştu. tutmadı. ikinci aşılama için yine serophone kullandım bugün doktora gittim sağda 12,5*14 solda 10'un altında dedi. gecikmeli olabilir aşılama dedi. ilkinde böyle olmamıştı. yumurtlama sorunum da yok benim. çok canım sıkıldı bu duruma. normal mi çok merak ediyorum. soru da sorulmuyor ki doktorlara

canım ben daha aşılama yaptırmadım tam bilmiyorum ama yinede sıkma canını moralini yüksek tut inş. bu sefer kavuşursun bebeğine

sana da geçmiş olsun canım. şimdi aşılamamı yaptırdın.beklemedesin heralde. uamrım güzel snuçlar alırsın. bazı şeylere engel olamıyoruz ne yapalım. Allahım yine mutlu eder inşallah bzileri.

sağol canım cevabın için. niyeyse çok umutluyum ben de. hep dua ediyorum . hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar bişey sorucam bu protokol dediğiniz devletten rapor çıkıyo galiba. bu bebğin olmadıığına dair bi rapormu hani ödenen ücretlerin düşmesi için ama ben 2 kez hamiel kaldım sanırım bu raporu alamam dimi.

bir de sizlerin aşılamada kaç yumurtası oluştu. en fazla kaçtane olunca yapılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…