- Konu Sahibi KARTOPU344
-
yaşadıkların çok zor arkadaşım gerçekten benzer şeyleri bir yaşayan olarak sana çok hak veriyorum bende 6 aylık bi gebelik kaybından sonra ki oda tedaviyle olmuştu sadece çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım aşılama olmadan ardından iki yıl sonra kendiliginden bi gebelik ve iki aylıkken kayıp yazması kolay geliyo şimdi ama zaman herşeyin ilacı sözüyle hareket ediyorum hep inşallah rabbim bizide güldürecek bebek konusunda vardır allahın bir bildigi diyorum işte böyle geçiştiriyorum ne yapıyım:Saruboceq:benim durumum birz farklı aslında. ben 2 kez hamiel kaldım. bikez kimyasal gebelik olu dah ne olduğunu anlamadan gitti. ikincisi malesef benm için çok acı bi tecrübe. daha fazla d aolmadı. 3 ay bitecek bu ay sonunda bebeğimi kaybedeli. 8. ayımıza girdiğimizde birdenbire yavrumu erken doğumla kaybettim malesef.benim d eyumurtalmam biraz zayıf galiba. eşimde bi problem yok. ama ben iki hamileliğimde kendiliğinden oldu. 2 kez yumurta takibi oldum ama olmadı ama sonra kendiliğinden gelmişti bebeğim. şimdi çok kötüyüm yeni yeni hayata tutunmayaa çalışıyorumaam sanki bebeğim benden koparılıp alınmış gibi tejrar anne olmayı istiyorum. acımı ancak bu şekilde hafifletebilirim. Allah nasip ederse nisan ayında kendim denicem.mayısta bi takip yaptırıp o d aolmazsa haziranda aşılama yaptıtrmayı düşünüyorum belki dah çabuk olur diye. gerçekten bebk fikrini aklımdan çıkaramıyorum. iyi olmam için buna ihtiyacım var. çünklü tüm hayallerim gerçekleşmek üzereyken yarım kaldı. şimdi tekrar bu sevince ihtiyacım var. ama bu kez inşallah sonu güzel biter.oyüzden ilk aşılamada sonuçlar nasıl merak ettim.
inşalalh kızlar. desteğiniz ve iyi dilekelriniz için teşkkürler. bu arada aşılaam süreci nasıl oluyor. ilaçla mı yoks aiğneyle mi büyütüldü yumoşlarınız. kaç yumurtanız oldu. çok yumurta olması çoğul gebelik riski taşıyabiliyomu. aşılama nasıl yapılıyo
oan ultrason ekranından bakarakmı yapıyo aktarımı doktor. acı çekiliyomu ağrı oluyomu. bisürü soru var aklımda.
arkadaşım inşallah bu kez hayaline kavuşursun dualarımız senenlede olsun :Saruboceq:
arkadaşlar eşinde az hareketli sperm olupta hamile kalanlar varmı 2 aşılamam olucak morel istiyorum lütfen allah hepimizin yardımcısı olsun..
arkadaşlar eşinde az hareketli sperm olupta hamile kalanlar varmı 2 aşılamam olucak morel istiyorum lütfen allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım Allahım ol dedikten sonra her şekilde olur inş. seninde en kısa zamanda gelsin bebişin...:Saruboceq:
canım Allahım ol dedikten sonra her şekilde olur inş. seninde en kısa zamanda gelsin bebişin...:Saruboceq:
spermde hareket sorunu varsa keçiboynuzunu kaynatıp içirebilirsin eşine canım ben eşime denedim gerçekten faydasını gördük
tavsiye ederim sanada canım
inşallah allah olmayan herkeze bebişler nasip etsin:Saruboceq:
denedik 3 ay boyunca kaynatıp suyunu içirdim şimdide çakşır kökü var onu kaynatıp suyunu içiyo inş faydalarını görürüz sizinkinde gelişme oldumu..
inşallah allah olmayan herkeze bebişler nasip etsin:Saruboceq:
aşılama işleminden önce sperm yıkanıyor amaç orda en kaliteli en hareketli olan spermi bulup enjekte etmek zaten..o yüzden endişe etme..hareketsiz spermlede hamila kalan çok..keçi boynuzu pekmezi çok öeneriliyor sizde deneyin bence başarılı sonuç alan oldukça fazla diye duydum..
Mursecim öncelikle hoşgeldin aramıza, benim eşimde de sperm sayı ve hareketlilik az biz şimdiye kadar 3 aşılama olduk, ilk aşılamadan sonra öğrendim bende, keçiboynuzu pekmezi, keçiboynuzu kurusu, incir kurusu ve toz zencefili (bunu süte karıştırdım) denedik, 2, aşılamamızda sayı 2,5 katına çıktı hareketlilikte %87 oldu, gerçi tutmadı ama bu uygulamanın sperm sayısına etkisi tartışılmaz, herkese tavsiye ederim
arkadaşlar herkese merhaba,
ben de aşılama yolunda yavaş adımlarla ilerleyenlerdenim. ilk aşılamamı 1 şubatta yaptırdım. serophene 50 kullanmıştım günde 1 tane yumurtalarım 18*22 olmuştu. tutmadı. ikinci aşılama için yine serophone kullandım bugün doktora gittim sağda 12,5*14 solda 10'un altında dedi. gecikmeli olabilir aşılama dedi. ilkinde böyle olmamıştı. yumurtlama sorunum da yok benim. çok canım sıkıldı bu duruma. normal mi çok merak ediyorum. soru da sorulmuyor ki doktorlara
yaşadıkların çok zor arkadaşım gerçekten benzer şeyleri bir yaşayan olarak sana çok hak veriyorum bende 6 aylık bi gebelik kaybından sonra ki oda tedaviyle olmuştu sadece çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım aşılama olmadan ardından iki yıl sonra kendiliginden bi gebelik ve iki aylıkken kayıp yazması kolay geliyo şimdi ama zaman herşeyin ilacı sözüyle hareket ediyorum hep inşallah rabbim bizide güldürecek bebek konusunda vardır allahın bir bildigi diyorum işte böyle geçiştiriyorum ne yapıyım:Saruboceq:
ilaçlada iğneylede büyütülüyor bu tamamen tedavi protokolü ile alakalı benim önce ilaçla büyütüldü daha sonraki ay iğne denendi..yumurtaların büyütülme sürecince sürekli takipte oluyorsun yeterli büyüklüğe ulaştığı zaman çatlatma iğnesi oluyor ve 36 saat içersinde çatlama olduğu için aşılama yapılıyor..aşılama zor bir işlem değil hiç canın falanda yanmaz ben çok korkmuştum hissetmedim bile..sen hiç korkma olacağına inan...iyi düşün iyi sonuç al..felsefen bu olsun..zemuszemus
sağol uhde. umarım tüm isteyenler kavuşur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?