Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tedavi protokoli ile kastettiğim tedavide kullanılması gereken ilaçlar rapor çıkarmada bir sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü bende hamilelik yaşadım ve raporda çıkarttım. ama birde dr görüş derim.yumurta büyütmek için kullanılan ilaçlarda birden fazla yumurta oluşuyor ama önemli olan yumurta elde edilebiliyor olması ve istenilen büyüklüğe ulşması..bir den fazla olurkaliteli yumurta olursa çoğul gebelik şansıda artıyor..bir olsun sağlıklı olsun yumurtam büyüdü büyümedi diye strese hiç girmeyin yumurtlama hormanın direk beyinden salgılanıyor ve stresle doğru orantılı çok takılır kalırsanız yumurtanız istenen süreede büyümez...tecrübeyle sabittir..ona takılmayın ilaç zaten onun için veriliyor büyüsün diye ...

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." arkadaşlar allahtan umut kesilmez neden bu duayı denemiyelimki sonuçta veren Allah.

paylaşımın için teşekkürler..bunu bende okudum..ayrıca yarın mevlid kandili dularımızı bol bol edelim inşallah..

canım ben okudum bu duayı ama ramazan ayında oluyor iftar saatine yakın okuyosun iftarını o suyla açıyosun, ama denemekte fayda var elbet sonuçta duasız birşey olmuyor canım

üst kattaki komşumuzun yeni bebeği oldu, yukarda o ağlıyo, aşağıda ben, onların 3. çocuk, benim de olacak mı acaba, ben de minicik bebeğimi koklayabilecek miyim, yoksa ben layık değil miyim bunlara diye düşünüyorum, ya erkek olsun kız olsun, tek ya da ikiz sağlıklı olsun bizim olsun yeterki, Allahım olmayan herkese hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin

kızlar biraz geç yazdım kusura bakmayın...test yapmaya gerek kalmadı çünkü evden çıkmadan hasta oldum kısmet değilmiş...inşallahh sizler mutlu haberler verirsiniz buraya...

canım üzme kendini bu kadar en kısa zamanda bizlerinde olacak bebişleri, bebeği olanlar bizlerden biraz daha şanslılar böyle ağlayıp sızlanırsan kendine sıkıntı edip çok üzersen iyi olmaz içini ferah tut inş. en kısa zmanda olacak bebiş:Saruboceq:

kızlar biraz geç yazdım kusura bakmayın...test yapmaya gerek kalmadı çünkü evden çıkmadan hasta oldum kısmet değilmiş...inşallahh sizler mutlu haberler verirsiniz buraya...

funancım canım üzülme demek kolay biliyorum ama Allah hayırlısını versin canım yeni bir ay yeni umutlar inş. çok güzel olur önümüzdeki aylar senin ve bizler için...

senin üst kat komşun benimde görümcem onunda 3.cü seninle aynı duyguları paylaşıyorum...ve ettiğin duaya kocaman bir aminnnnnnnn diyorum

saol canım doğru söylüyorsun da benim artık ilaçlardan hormonlardan mıdır bilmem psikolojim çok değişken oldu, kendime engel olamıyorum, bi iyiyim, bi çok kötü, olmayacak diye korkuyorum, İnşallah hepimizin olacak en kısa zamanda

ahh o ilaçlar ahh dengemizi bozuyor valla haklısın canım bol bol dua edip bekleyecegiz canım elbet olacak birgün bizlerde sevinecegiz emin ol buna :1hug:

funancığım hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden. gerçekten çok üzüldüm. ama nolur biraz sabret Yüce Allahım elbet birgün tüm isteyenlere verecektir yavrularını. inan dün akşam ve bugün senin için çok dua ettim. hayırlısı böyleymiş.

Üzülme demek bir şey ifade etmiyor..gerekirse bağıra bağıra ağla sıkıntını at üstünden ki adet sonrası çalışmalara hız ver güçlü olmak zorundayız..tez zamanda sğlıklı evlatlara kavuşmak nasip olsun ..

funancım üzülme diycem ama ilk gün üzülüyo bi insan, sonra alışıyosun, kabulleniyosun, ben her seferinde önce bi ağlıyorum, sonra da niye ağlıyorumki sahip olduğum bişeyi kaybetmedim sonuçta zaten hamile değildim, 0 a 0 elde var 0 diyorum, sonra hemen tekrar ilaç ve aşılama, sen de yılma, eninde sonunda olacal elbet, ama bişey söyliycem ben herseferinde doktorumu ,ben adet oldum, diye aradığımda bana 'nasıl adet2 diyo, hani az bişeyse belki de değildir, hem adet olmama rağmen her seferinde benden kan testi istiyo, sen de yine de bi yaptırsaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…