- Konu Sahibi KARTOPU344
-
bugün sonuç alacak arkadaşlardan haber yok galiba benmi bulamadım yoksa sayfalarda ne haber kızlarrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
sana da geçmiş olsun canım. şimdi aşılamamı yaptırdın.beklemedesin heralde. uamrım güzel snuçlar alırsın. bazı şeylere engel olamıyoruz ne yapalım. Allahım yine mutlu eder inşallah bzileri.
kızlar bişey sorucam bu protokol dediğiniz devletten rapor çıkıyo galiba. bu bebğin olmadıığına dair bi rapormu hani ödenen ücretlerin düşmesi için ama ben 2 kez hamiel kaldım sanırım bu raporu alamam dimi.
bir de sizlerin aşılamada kaç yumurtası oluştu. en fazla kaçtane olunca yapılıyo.
arkadaşlar herkese merhaba,
ben de aşılama yolunda yavaş adımlarla ilerleyenlerdenim. ilk aşılamamı 1 şubatta yaptırdım. serophene 50 kullanmıştım günde 1 tane yumurtalarım 18*22 olmuştu. tutmadı. ikinci aşılama için yine serophone kullandım bugün doktora gittim sağda 12,5*14 solda 10'un altında dedi. gecikmeli olabilir aşılama dedi. ilkinde böyle olmamıştı. yumurtlama sorunum da yok benim. çok canım sıkıldı bu duruma. normal mi çok merak ediyorum. soru da sorulmuyor ki doktorlara[/QUO
öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım.
yumoşlarının heray farklı gelişim göstermesi çok normal. ama böyle kafana takılan soruları doktoruna sorarsan için daha rahat eder bence. sadece aşıla tarihini 1-2 gün ileri atar. onun için can sıkmaya , moral bozmaya gerek yok arkadaşım.
inşallah 2. aşılaman tutar burası sanada uğurlu gelir. a.s.
Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." arkadaşlar allahtan umut kesilmez neden bu duayı denemiyelimki sonuçta veren Allah.
Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." arkadaşlar allahtan umut kesilmez neden bu duayı denemiyelimki sonuçta veren Allah.
üst kattaki komşumuzun yeni bebeği oldu, yukarda o ağlıyo, aşağıda ben, onların 3. çocuk, benim de olacak mı acaba, ben de minicik bebeğimi koklayabilecek miyim, yoksa ben layık değil miyim bunlara diye düşünüyorum, ya erkek olsun kız olsun, tek ya da ikiz sağlıklı olsun bizim olsun yeterki, Allahım olmayan herkese hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin
kızlar biraz geç yazdım kusura bakmayın...test yapmaya gerek kalmadı çünkü evden çıkmadan hasta oldumkısmet değilmiş...inşallahh sizler mutlu haberler verirsiniz buraya...
üst kattaki komşumuzun yeni bebeği oldu, yukarda o ağlıyo, aşağıda ben, onların 3. çocuk, benim de olacak mı acaba, ben de minicik bebeğimi koklayabilecek miyim, yoksa ben layık değil miyim bunlara diye düşünüyorum, ya erkek olsun kız olsun, tek ya da ikiz sağlıklı olsun bizim olsun yeterki, Allahım olmayan herkese hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin
canım üzme kendini bu kadar en kısa zamanda bizlerinde olacak bebişleri, bebeği olanlar bizlerden biraz daha şanslılar böyle ağlayıp sızlanırsan kendine sıkıntı edip çok üzersen iyi olmaz içini ferah tut inş. en kısa zmanda olacak bebiş:Saruboceq:
saol canım doğru söylüyorsun da benim artık ilaçlardan hormonlardan mıdır bilmem psikolojim çok değişken oldu, kendime engel olamıyorum, bi iyiyim, bi çok kötü, olmayacak diye korkuyorum, İnşallah hepimizin olacak en kısa zamanda
kızlar biraz geç yazdım kusura bakmayın...test yapmaya gerek kalmadı çünkü evden çıkmadan hasta oldumkısmet değilmiş...inşallahh sizler mutlu haberler verirsiniz buraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?