- Konu Sahibi KARTOPU344
-
senin üst kat komşun benimde görümcem onunda 3.cü seninle aynı duyguları paylaşıyorum...ve ettiğin duaya kocaman bir aminnnnnnnn diyorum
biliyomusun Ece, ben hayatımda hiç bir konu da hırs yapıp kimseyle yarışmadım, ne okul hayatımda ne iş hayatımda, umurumda olmadı, ama bu hamilelik işi, ben çok kötü bir insan oldum diye düşünüyorum, birinin hamile olduğunu duyduğumda ağlamaya başlıyorum, bi bebek görünce dayanamıyorum ağlıyorum, gerçekten kötü kalpli bi insan oldum ben, niye böyle oluyo anlamıyorum, ama ben de istiyorummm yaaa
üst kattaki komşumuzun yeni bebeği oldu, yukarda o ağlıyo, aşağıda ben, onların 3. çocuk, benim de olacak mı acaba, ben de minicik bebeğimi koklayabilecek miyim, yoksa ben layık değil miyim bunlara diye düşünüyorum, ya erkek olsun kız olsun, tek ya da ikiz sağlıklı olsun bizim olsun yeterki, Allahım olmayan herkese hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin
saol canım doğru söylüyorsun da benim artık ilaçlardan hormonlardan mıdır bilmem psikolojim çok değişken oldu, kendime engel olamıyorum, bi iyiyim, bi çok kötü, olmayacak diye korkuyorum, İnşallah hepimizin olacak en kısa zamanda
murse aramıza hoşgeldin a.s.
öncelikle geçmiş olsun, üzülme demekle olmuyor biliyorum ama çok düşünmemeye çalış eskileri. herşeyde bir hayır var biliyorsun.önünde yeni günler var , eminim topğimiz sanada uğurlu gelecektir.
Yalnız değilsin..sanki herkes bize inat hamile kalıyor değil mi?Hatta tv dizilerindeki kadınlar bile ama daynamk güçlü olmak zorundayız..inşallah bizede bu güzel duyguyu tatmak nasip olacak..
banucuğum,
bu layık olup olmamama meselesi değil yanlış düşünüyorsun. herkadın anne olmaya layıktır bence. hatta her dişi. vakti saati gelmemiş diyelim bence olurmu. kendini böyle yıpratma lütfen. seni çok öpüyoruma.s.
merhaba,
bende hamile kalmaya çalışanlardanım. haziran ayında 1 senem dolacak. artık kaç aydır olmuyor diye saymaktan yoruldum. 76 ekim doğumluyum. yaşımdan ötürü de çok stres oluyorum. geçen ay ilk aşılamamı olacaktım. fakat kısmet değilmiş. sağ ve sol taraftaki yumurtaların gelişimi aynı olmadığı için doktor şans az dedi boşuna yapmayalım dedi. pazartesi günü hastalandım. bugün normalde doktora gidip yeniden tedaviye başlamak lazım. ama içimden gelmiyor. hem maddi hem manevi olarak çok yoruluyorum. işten izin alıp doktora falan gitmek çok yoruyor. hemde göze batıyor izin almak.
psikolojim o kadar bozuk ki. etrafım hamile kaynıyor. iş yerinde 2 tane , en yakın 3 arkadaşım hamile , eltim hamile..
ya gerçekten çok şansızız. herkes ya düşüncesinde yokken hamile kalıyor yada korunmayı bıraktıktan 1-2 ay içinde.
kendimi çok kötü hissediyorum. her işte vardır bir hayır demekte artık beni teselli etmiyor. bu siteye girmek bile beni yoruyor. yine dayanamıyorum giriyorum. ben ne yaptığımı bilmiyorum ki
çok kötüyüm çokkk....
kaçırmadın canım ses seda yok bekliyoruz merakla halen..aylinden ses seda yok değil mi?yoksa ben mi kaçırdım:1shok:
merhaba,
bende hamile kalmaya çalışanlardanım. haziran ayında 1 senem dolacak. artık kaç aydır olmuyor diye saymaktan yoruldum. 76 ekim doğumluyum. yaşımdan ötürü de çok stres oluyorum. geçen ay ilk aşılamamı olacaktım. fakat kısmet değilmiş. sağ ve sol taraftaki yumurtaların gelişimi aynı olmadığı için doktor şans az dedi boşuna yapmayalım dedi. pazartesi günü hastalandım. bugün normalde doktora gidip yeniden tedaviye başlamak lazım. ama içimden gelmiyor. hem maddi hem manevi olarak çok yoruluyorum. işten izin alıp doktora falan gitmek çok yoruyor. hemde göze batıyor izin almak.
psikolojim o kadar bozuk ki. etrafım hamile kaynıyor. iş yerinde 2 tane , en yakın 3 arkadaşım hamile , eltim hamile..
ya gerçekten çok şansızız. herkes ya düşüncesinde yokken hamile kalıyor yada korunmayı bıraktıktan 1-2 ay içinde.
kendimi çok kötü hissediyorum. her işte vardır bir hayır demekte artık beni teselli etmiyor. bu siteye girmek bile beni yoruyor. yine dayanamıyorum giriyorum. ben ne yaptığımı bilmiyorum ki
çok kötüyüm çokkk....
kaçırmadın canım ses seda yok bekliyoruz merakla halen..
canım bende 76 doğumluyum, ve 6 yılım geçti halen yok, haklısın yorucu bir yoldayız mücadeleden öte herkese dert anlatmaktan, herkesin acıyarak bakmasından yoruluyoruz ama bizi bunlar yıldırmamalı aksine daha çok istemeliyiz kendimiz için eşimiz için mücadeleye devam, üzülsekte, ağlasakta bu ay vazgeçtim olmazsa olmasın desekte bizler anne olmak istiyoruz ve bu yolda yılmadan bıkmadan usanmadan devam etmeliyiz.
iş yerinden izin alma konusundada haklısın aynı şeyleri yaşıyoruz ama kim ne derse desin bebeğimiz için herşeyi yapacagız yoksa kavuşamayız ki canım benim, şimdi sana rahat ol takma bu kadar desem olmaz yine takacaksın ama en azından dene rahatlamaya çalış emi canım burda bizler birbirimize destek olmaya çalışıyoruz hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun Allahım en kısa zmanda kavuştursun bizleri bebişlerine inş.:Saruboceq:
biliyomusun Ece, ben hayatımda hiç bir konu da hırs yapıp kimseyle yarışmadım, ne okul hayatımda ne iş hayatımda, umurumda olmadı, ama bu hamilelik işi, ben çok kötü bir insan oldum diye düşünüyorum, birinin hamile olduğunu duyduğumda ağlamaya başlıyorum, bi bebek görünce dayanamıyorum ağlıyorum, gerçekten kötü kalpli bi insan oldum ben, niye böyle oluyo anlamıyorum, ama ben de istiyorummm yaaa
arkadaşlar sizlerle yazışmak güzel. her zaman giremiyorum.
msn adresim bjk-ozlem-bjk hotmail.com
şimdi de çıkıyorum. Allaha emanet olun.
Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin şu mübarek günlerde.
ne kadar garip...
doktora gitmeyince sanki olmayacakmış gibi geliyor değil mi? doktora gitmeyince , sanki o ay boşa gidiyormuş gelmesi ne kadar ilginç. ne kadar şanssızız.
neden bizim de doğal yoldan olmuyor? off ya ... ne suçumuz var bizim?
üst kattaki komşumuzun yeni bebeği oldu, yukarda o ağlıyo, aşağıda ben, onların 3. çocuk, benim de olacak mı acaba, ben de minicik bebeğimi koklayabilecek miyim, yoksa ben layık değil miyim bunlara diye düşünüyorum, ya erkek olsun kız olsun, tek ya da ikiz sağlıklı olsun bizim olsun yeterki, Allahım olmayan herkese hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?