- Konu Sahibi KARTOPU344
-
kızlar biraz geç yazdım kusura bakmayın...test yapmaya gerek kalmadı çünkü evden çıkmadan hasta oldumkısmet değilmiş...inşallahh sizler mutlu haberler verirsiniz buraya...
ne kadar garip...
doktora gitmeyince sanki olmayacakmış gibi geliyor değil mi? doktora gitmeyince , sanki o ay boşa gidiyormuş gelmesi ne kadar ilginç. ne kadar şanssızız.
neden bizim de doğal yoldan olmuyor? off ya ... ne suçumuz var bizim?
kızlar biraz geç yazdım kusura bakmayın...test yapmaya gerek kalmadı çünkü evden çıkmadan hasta oldumkısmet değilmiş...inşallahh sizler mutlu haberler verirsiniz buraya...
Bu arada yumurtası hemen büyümeyen arkadaşlar üzülmesin 16 gün fostimon kullandım 18. günde aşılamam yapıldı. Daha öncede yazmıştım baştan 6. günde 16 mm yumurtam vardı sonra doktor büyük yumurta yok en büyüğü 12 mm dedi tedaviye ara verecek diye bütün gün ağladım herkesin 11. günde 14. günde aşılama olurken benim 18. gün oldu ama tuttu o yüzden kafanıza takmayın sabırla büyümelerini bekleyin. İnşallah hepimiz hamile kalacağız
Ege Üniversitesi Tüp Bebek bölümünde aşılamamı oldum. Diğer arkadaşlardan farklı olarak bize tedavi boyunca ilişki yasaktı. Çatlatma iynesini Pazar akşam 6 da vurdurup Pazartesi sabah 11 de aşılama yapıldı bazı arkadaşlara 2 gün sonra yapılmış. Aşılamadan sonra yatarak ayrı bir yatağa taşındım ayağa hiç kalkmadan o yatağa geçtim aşılamadan sonra kalkmadan 3 saat kadar dinlendim. Tavsiye ederim muayeneye uzman doktorlar geliyor genelde ama tedavide kullanılan ilaçlar ve takibini profesör doktorlar karar veriyor.
günaydın arkadaşlar,
bugün kandil Allahım bütün dualarımızı kabul eder inş:Saruboceq:[/QUOA
Amin canımmm, arkadaşlar herkesin mübarek kandilini kutluyorum, Hepimiz için hayırlara vesile olur İnşallah, Allahım kalbimizden geçeni önce karnımıza sonra kucağımıza versin sağlıkla İnşallah..
Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat (o şimdi hamile)zemuszemus
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................24/Şubat
cimcime_82....................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart
Uğurumuz.......................06/Mart
banucaner......................07/Mart
Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Arzu85.................. Aşılama için gün sayıyor
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor
Aylin2008............ Aşılama için gün sayıyor
30temmuz.............Aşılama için gün sayıyor
Mavinur44............. Aşılama için gün sayıyor
Kumsal..................Tedavi Mart Ayında başlayacak
arkadaşlar listemizi kopyaladım hata yok umarım, gamsem,leylim,cimcime , aylinden de ses yok dünden beri, bu mübarek günde İnşallah hayırlı haberler alırız, kıslar nerdesiniiiizzz
ben de ank.da üniversite hastanesinde yaptırıyorum ama aslında hiçte memnun değilim, keşke özel bir merkezde mi yaptırsaydım boşuna zaman mı kaybediyorum diye düşünüyorum, sonuncu aşılammada yumurtalarım çok çabuk gelişti, bana hep çatlatma iğnesinde 36 saat sonra yapıldı, hatta 3. de 36 saati de geçmişti yarım saat falan, tatil günüydü ve doktorlar ha bire doğuma giriyolardı, bana anca sıra geldi, vuslatın iğnesini 1 gün sonra yapmışlar, acaba öyle olunca mı tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?