Şubat 2010 Asker Eşleri/Sevgilileri

ben her gece tüm askerlerimiz ve asker yolu gözleyen herkes için dualar ediyorum
tüm askerlerimiz hayırlısıyla bitirip dönsünler:gitme::Saruboceq::Saruboceq:
asker yolu bekleyen herkesede Allahım sabır versin:Saruboceq:

Amin canım, Amin, cümlemize inşAllah kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

amin canım senn askerin ne zaman gitti

Benimki Bornova'da....Burnumun direği resmen sızlıyor.Bugün 12. gün........ 12 ay gibi.......Topu topu 12...

Benimki Bornova'da....Burnumun direği resmen sızlıyor.Bugün 12. gün........ 12 ay gibi.......Topu topu 12...

aynı zamanlarda gitmiş askerlerimiz.benimkide 12. gün,bilecikte..çok zor çok..az önce konuştum bitanemle..konuştuktan sonra bile çok kötü oluyorum..mafoldumben

Ben de 10 dakika önce konuştummm çok fena oldum....Yonca Lodi'nin Emanet şarkısı fena halde dokunuyor bana.......Ama işte hadi kalk gel diyemiyorum

selam kızlar..bende aranıza katılıcam 2,5 hafta sonra nişanlım tokata gidiyor uzun dönem..Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin..
Allah askerlerimizi korusun sağ salim gidip gelsin inşallah hepsi..

AMıN..

tokatta askeri olan var mı?

tokatta askerim yok ama tokatta 7 sülalem var merkezemi gidiyo tokatta

Bugün gidişinin 20. günü boshayallersmile

duygucum böle sayma senn için daha zor olur bak sölim bnde ilk başlarda böleydim ama baktım olucak gibi deil bnde öle deilde normla bişeklide saymaya başladım sende öle yaparsan senin için daha i olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…